Sajtóközlemények

Saját márkás ruházati cikkekkel megnyílt a Telekom BrandShop!

Budapest, 2023. március 2. 12:30

Szokatlan megközelítés a márkák világában. Gazdag kínálattal megnyitotta virtuális kapuit a Telekom BrandShop. A vállalat webshopjában így a digitális eszközök, készülékek és szolgáltatások mellett immár saját márkás ruházati termékek és kiegészítők is megvásárolhatók. A BrandShop a Telekom legújabb kultúraformáló és értékteremtő kezdeményezése.

A Telekom munkáltatói márkaépítési stratégiájának részeként korábban már elérhetővé tette dolgozói számára saját márkás, egyedi tervezésű ruházati cikkeit és kiegészítőit. A pozitív visszajelzések és a minőségi Telekom-logós termékek iránti „külső” érdeklődés arra sarkallta a telekommunikációs szolgáltatót, hogy a szélesebb közönség előtt is megnyissa BrandShopját, ahol bárki válogathat a férfi és női pólók, zoknik, táskák, sportruházati cikkek és más izgalmas kiegészítők között.

„A BrandShop a Telekom számára elsősorban nem üzleti célokat szolgál, sokkal inkább kultúraformáló és értékteremtő vállalkozás. Szakítani szeretnénk azzal az általános megközelítéssel, hogy a cégek szinte szégyellik a márkájukat, vagy legalább is szégyenlősek a márkájuk megjelenítése kapcsán. A BrandShop – amely önmeghatározása szerint se nem ajándéktárgy bolt, se nem fashion store, mint a Deutsche Telekom által megvalósított LoveMagenta koncepció - létrehozása demonstrálja azt a szokatlan megközelítésünket, hogy mi büszkék vagyunk arra a márkára, amely több, mint egy évtizede szolgálja ügyfeleit. ” – mondta az indulás kapcsán Szabó Béla, a Telekom márka-és lakossági kommunikációs igazgatója.

BrandShop2sajto23.png

 

A saját tervezésű ruhadarabok mellett – alkalmi jelleggel – a kínálatában elérhetők magyar márkákkal való kollaborációban megalkotott egyedi termékek is: a BrandShopban már megvásárolható például a Tisza limitált szériás, magenta színű cipője.

A BrandShop negyedévenként új kollekcióval jelentkezik, ami azt jelenti, hogy a sikertermékek kivételével a teljes árukínálat megújul. A webshopot azonban nem csak szezonváltáskor érdemes felkeresni, hiszen időről időre különleges meglepetésekkel is készülnek.

A Telekom BrandShopja már elérhető a telekom.hu/brandshop oldalon.