Sajtóközlemények

INFLÁCIÓKÖVETŐ DÍJKORREKCIÓ A TELEKOMNÁL

Budapest, 2024. január 16. 08:35

2024. március 1-től 15% inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz a Magyar Telekom, a Központi Statisztikai Hivatal által 2023. évre vonatkozóan megállapított és közzétett éves fogyasztói árváltozásnál alacsonyabb mértékben.

A Központi Statisztikai Hivatal 2023-ra vonatkozóan, az év második felében tapasztalt, enyhülő inflációs nyomás mellett, 17,6%-os éves fogyasztói árváltozást állapított meg. A Magyar Telekom a gazdasági és piaci folyamatokat, valamint ügyfelei érdekeit figyelembe véve ennél alacsonyabb mértékű, 15%-os inflációkövető díjkorrekciót alkalmaz.

A Magyar Telekom 2024. március 1-től korrigálja az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben szereplő szolgáltatások és díjcsomagok havidíjait, ugyanakkor a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak. A módosított havi díjakat tartalmazó számlát az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti mobil-előfizetők pedig áprilisban kapják meg.

A Magyar Telekom célja, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek, melynek biztosítása érdekében folyamatosan fejleszti hálózati infrastruktúráját és ügyfelei igényeire szabható, széleskörű szolgáltatáspalettáját.