Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Aktuális fejlesztések - Magyar Telekom csoport

Magyar Telekomnál az ADSL szolgáltatás bevezetése óta kiemelt feladat, hogy az ügyfelek minél szélesebb körének lehetőséget biztosítsunk a szélessávú internet szolgáltatás igénybevételéhez. Az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően több mint 1300 települést tettünk ADSL-képessé, s ezáltal a Magyar Telekom szolgáltatási területén lévő háztartások közel 90%-a számára elérhető az ADSL szolgáltatás.

2010-ben terveink szerint 19 településen teremtjük meg a szélessávú internetezéshez szükséges műszaki feltételeket. Területi kiterjesztési tervünkben szereplő településekről a Tervezett helyszínek alatt adunk tájékoztatást. Az újonnan ADSL-képessé tett települések listáját a Megvalósított fejlesztések alatt jelenítjük meg a már korábban ADSL-képessé vált településekkel együtt.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a fejlesztésbe bevont települések listája tájékoztató jellegű, így maguk a helyszínek, illetve ütemezésük is változhatnak.

A Magyar Telekom a korszerű VDSL technológiát is bevezette hálózatában és folyamatosan bővíti azt. A VDSL technológiával lefedett területeken az eddigieknél gyorsabb adatátvitelt, internetezést biztosító nagyobb sávszélességű termékek igénybe vételére van lehetőség.

A Magyar Telekom a szerződött internetszolgáltatók részére nagykereskedelmi alapon biztosítja az ADSL szolgáltatást, akik saját ügyfeleiknek tovább értékesítik azt. Felhívjuk figyelmüket, hogy a Magyar Telekom egyik internetszolgáltatót sem részesíti előnyben, és nem garantálja szolgáltatásaik tartalmát.