Hang típusú egyéb kereskedelmi szolgáltatások

Az egyéb kereskedelmi szolgáltatásokkal a Magyar Telekom a Partner hálózatának működtetéséhez, valamint más hálózatokkal való együttműködéséhez nyújt segítséget.

 • Nemzetközi végződtetés
  Magyar Telekom kiváló minőségben és kedvező áron kínál nemzetközi hívásvégződtetést a Partner által kért átadási ponttól a világ bármely országának vezetékes, mobil- és űrtávközlési szolgáltató hálózatába. A kereskedelmi feltételek az ügyfelek igényeinek megfelelően, rugalmasan kerülnek kialakításra.
 • Belföldi tranzit
  A belföldi tranzit szolgáltatásunk keretében Magyar Telekom – a társszolgáltatói megállapodási révén- a Partner előfizetője által kezdeményezett hívásokat továbbítja
       -     a belföldi vezetékes vagy mobil hálózatba,
       -     bármely társszolgáltató hálózatában működő belföldi emelt díjas számra
       -     bármely társszolgáltató hálózatában működő helytől független előfizeti számra (#21).
 • Nagykereskedelmi Kábeltelefon
  A Magyar Telekom nagykereskedelmi Kábeltelefon szolgáltatása lehetővé teszi Partnerünk részére, hogy a KTV hálózatán keresztül, saját neve alatt, helyhez kötött IP alapú előfizetői telefon szolgáltatást vezessen be.
  További információk
 • IP – PSTN Jelkonverzió
  A Szolgáltatás keretében Magyar Telekom és a Partner hálózata között kialakított kétirányú IP összeköttetésen keresztül elérhetővé válik a hívásvégződtetés szolgáltatás igénybevétele a SIP jelzésrendszer specifikációi szerint. A beszéd forgalom Magyar Telekom hálózatban történő végződtetésére a mindenkor hatályos (RIO szerinti) Összekapcsolási Szerződésben rögzített feltételekkel kerül sor.
  További információk
 • Fax to e-mail
  A Telekom a Fax2e-mail szolgáltatás segítségével Partnereink végfelhasználói mobilizálhatják a faxok kezelését. A szolgáltatás igénybevételével bárhol és bármikor egy online felületen vagy akár okostelefonon is küldhetnek vagy fogadhatnak fax üzeneteket. A szolgáltatás Telekom IP jelkonverziós összekapcsolási szolgáltatását igénybe vevő Partnerek számára érhető el.
  További információk