Kereskedelmi HANG szolgáltatások

A Magyar Telekom összekapcsolási ajánlatában (MARIO) szereplő szolgáltatásokon felül számos, a Partnerek ügyfeleinek többletértéket nyújtó kereskedelmi szolgáltatás is igénybe vehető a Magyar Telekommal hálózati összekapcsolásban együttműködő Partnerek számára.

Tudakozó szolgáltatás

Hálózat-hozzáférési megállapodások révén partnereink biztosítani tudják előfizetőik számára a Magyar Telekom Egyetemes-, Belföldi-, Nemzetközi tudakozó és Tudakozó Plusz szolgáltatásainak elérését. A Magyar Telekom az elmúlt évek tapasztalatai alapján kialakított call centerrel és felkészült munkatársakkal biztosítja magas színvonalú szolgáltatásait.

Díjmentes és Rövidszám (ügyfélszolgálati és egyéb célú) szolgáltatás

Szolgáltatásunk igénybevételével Partnerünk ügyfelei elérhetik a Magyar Telekom hálózatában lévő díjmentes-, és rövidszámokat, illetve viszont: a Magyar Telekom előfizetői számára is elérhetőek a Partner ügyfeleinek díjmentes-, és rövidszámai. A Magyar Telekom és a Partner hálózatában üzemelő díjmentes-, és rövidszámok kölcsönös elérése érdekében szükséges társszolgáltatói együttműködés feltételeit a Hálózat hozzáférési szerződések szabályozzák.

Nemzetközi hívásvégződtetés szolgáltatás

Magyar Telekom kiváló minőségben és kedvező áron kínál nemzetközi hívásvégződtetést a Partner által kért átadási ponttól a világ bármely országának vezetékes, mobil- és űrtávközlési szolgáltató hálózatába. A kereskedelmi feltételek az ügyfelek igényeinek megfelelően, rugalmasan kerülnek kialakításra.

Belföldi tranzit szolgáltatás

A belföldi tranzit szolgáltatás keretében a Magyar Telekom – a társszolgáltatói megállapodásai révén- a Partner előfizetője által kezdeményezett hívásokat továbbítja
más belföldi vezetékes vagy mobil szolgáltatók hálózatába.

Nagykereskedelmi Kábeltelefon szolgáltatás

A Magyar Telekom nagykereskedelmi Kábeltelefon szolgáltatása lehetővé teszi Partnerünk részére, hogy a KTV hálózatán keresztül, saját neve alatt, helyhez kötött IP alapú előfizetői telefon szolgáltatást vezessen be.

Elérhetőségünk:

Magyar Telekom Nyrt.
Nagykereskedelmi igazgatóság
Cím:1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.
Levelezési cím: Magyar Telekom Nyrt. 1519 Budapest, Pf. 434
Email: fix.IC@telekom