Telekom Electronic Beats Festival, Budapest, 2016. november 4–5. Akvárium Klub

Az Electronic Beats a Telekom nemzetközi zenei programja, melyhez Európa-szerte rendezvények, negyedévente megjelenő magazin, az elektronikus zene világába betekintést engedő online videók sorozata és a naponta frissülő www.electronicbeats.net weboldal tartozik.

Az Electronic Beats, a Telekom nemzetközi zenei programja immár több, mint 15 éve van jelen Európa nagyvárosainak kulturális életében. A Telekom Electronic Beats Festival tavaly új köntösben, kétnapos rendezvénnyel tért vissza, 2016 novemberében pedig ismét ugyanebben a formában jön el többek között Budapestre is. A helyszín, a méltán népszerű Akvárium Klub a belváros szívében, ahol a legjobb hangulatú klubkoncertek kerülnek megrendezésre egész évben.

Az már biztos, hogy a magyar fővárosba érkezik Natasha Khan emelkedett, többszörösen is Mercury Prize-jelölt Bat For Lashes alteregója, illetve a londoni Is Tropical és a nemzetközi berkekben is nagyon sikeres Julio Bashmore. Másik kulcsszereplője az idei fesztiválnak az elektronikus zene egyik úttörő megújítója, a Floating Points. Itt lesz továbbá KiNK, aki a bulgáriai Szófiából tört fel és robbant be a techno világába.