Irány a Bajnokok Ligája döntője!

Irány a Bajnokok Ligája döntője!

2015. MÁJUS 30-31.

Irány a Bajnokok Ligája döntője!

 

2015. április 19-én a veszprémi férfi kézilabdacsapat parádés játékkal legyőzte a Paris Saint-Germain csapatát, ezzel bejutottak a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. Nyolc nappal később a szegedi csapat ellen arattak győzelmet, és 24. alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát. A következő lépés a Bajnokok Ligája negyeddöntője lesz, május 30-án és 31-én.

Május 30., 18 óra, Köln, Aréna: a veszprémi férfi kézilabdacsapat lép pályára lép a THW Kiel ellen, hogy eldöntsék: melyik csapat lesz a Bajnokok Ligája Final Four döntőse másnap. Hatalmas meccsek után jutott el idáig a csapat, és hisszük, hogy a lenyűgöző sportteljesítmény mellett ebben szerepet játszott legendásan összetartó és lelkes szurkolóközösségük is.

Mi magunk is rajongunk a veszprémi sportolókért, ezért óriási öröm számunkra, hogy segíthetjük őket – és a szurkolóikat is. Technikai támogatóként ott állunk a csapat mögött, szurkolóiknak pedig nyereményjátékot szerveztünk, ahol az általunk fejlesztett, a csapat Facebook-oldalán futó alkalmazással beküldött szurkolói képeikkel dedikált mezeket vagy kézilabdát nyerhettek. Segítettük őket abban is, hogy minden meccsen teljes erőbedobással lelkesíthessék a csapatot: részt vettünk az utazásaik megszervezésében; lecseréltük a szurkolói dobokon a bőrt; és elkészítettünk számukra egy hatalmas molinót, hogy azzal buzdíthassák a csapatot egészen a kölni döntőig.

Sajnos nem jut el mindenki a meccsek helyszínére, de a segítségünkkel minden rajongó átélheti a szurkolás örömét. Ahogyan az tavaly és a Paris Saint-Germainnel vívott mérkőzés során is történt, kivetítőkkel és programokkal várunk minden Veszprém-szurkolót a Final Four két napja alatt: így ha nem is lesznek ott Kölnben, közösen szurkolhatnak kedvenceiknek.

Remek dolog egy sikeres csapatot szurkolóként támogatni: csatlakozz hozzánk te is! Hajrá, fiúk!