Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

A Telekom és a sport

A Telekom a tettrekészség és az aktív élet támogatója. Az élsportolók időt és fáradságot nem kímélve rengeteg energiát fektetnek abba, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból. Vállalásunk, hogy segítsük őket nemes céljaik elérésében és technológiáink révén közelebb hozzuk hozzád a sportot. Azon vagyunk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel felejthetetlen pillanatokkal nyűgözzünk le, és még teljesebb szurkolói élményhez juttassunk.

Kép leírása: FTC

Ferencvárosi Torna Club

A Fradit 120 évvel ezelőtt a civil kurázsi hívta életre: sportolni vágyó, lelkes helybéli fiatalok kezdeményezésére alakult meg, hogy alkalmi grundok helyett végre saját helyen és intézményes keretek között futballozhassanak.
A Fradi jelenleg 5 futball szakosztályt valamint 15 egyéni és csapatsport szakosztályt foglal magába. Az FTC a legnagyobb szurkolói bázissal rendelkező hazai sportegyesület, amelynek büszke főtámogatója vagyunk.

Tudj meg többet

Telekom Veszprém Férfi kézilabdacsapat

Névadó szponzorként ott a helyünk Magyarország legsikeresebb férfi kézilabda csapata mögött, amely nemzetközi viszonylatban is megszakítás nélkül az élmezőnyben szerepel.
Az egykori Veszprémi Építők a sportág mostani világsztárjait felvonultatva hihetetlen technikai tudással, parádés csapatjátékkal és számtalan megosztásra született pillanattal kápráztatja el meccsről meccsre a csarnokot színültig megtöltő lelkes szurkolótábort és minden kézilabdaszerető nézőt.

Tudj meg többet

Magyar Olimpiai Bizottság

Az olimpiai bajnoki cím a legnagyobb elismerés egy sportoló számára. Az egyéni- és csapatsikerek hátterében azonban minden esetben ott van a Magyar Olimpiai Bizottság szervező munkája és támogatása is.
A MOB az egyik legrégebbi hazai társadalmi szervezet, amely már az első újkori olimpia előtt bekapcsolta a nemzetközi vérkeringésbe a magyar sportéletet. 1895-ös megalakulása óta a magyar sport legfőbb sportdiplomáciai testülete. Koordinálja a sportolók nevezéseit, irányítja és felügyeli őket a nyári és téli olimpiákon, ugyanakkor feladata a sportági szövetségek és szakosztályok támogatása is, ernyőszervezetként jelentős marketingtevékenységgel és források biztosításával segíti őket.
A Telekom az 1996-os atlantai olimpia óta platina fokozatú támogatóként folyamatosan segíti a MOB munkáját.

Magyar Paralimpiai Bizottság

Fogyatékkal élő társaink számára még nehezebb a pálya, de szerencsére egyre többen sportolnak hobbi és versenyszinten is közülük. Elismerjük és tiszteljük ezen törekvéseiket, és külön figyelmet fordítunk rájuk. Segítjük őket, hogy teljes sportkarriert futhassanak be és óriási büszkeség a számunkra is, amikor sikereket érnek el.
A paralimpiák története csupán néhány évtizedre tekint vissza, és hosszú út vezetett odáig, hogy a fogyatékkal élők is nemzetközileg elismert fórumokon versenyezhessenek a legkülönfélébb sportágakban. Az első paralimpiát Rómában 1960-ban, a XVII. Olimpiai Játékokkal egy időben rendezték meg, mégis 1984-ig kellett várni, hogy az olimpiai láng a paralimpiára is eljusson, és a két sportesemény szimbolikusan is összekapcsolódjon.
A Magyar Paralimpiai Bizottságot 1997. szeptember 13-án a mozgáskorlátozott, a látássérült és az értelmi fogyatékos sportolók érdekében létrejött országos sportszövetségek hozták létre, hogy összefogja és koordinálja a hazai paralimpiai mozgalmat.

Tokióba készülünk

A 2021-re halasztott tokiói olimpiai és paralimpiai játékokon is minden magyar versenyzőért szurkolunk.
Nemcsak a világ minden tájáról érkező rengeteg sportoló és szurkoló miatt annyira sokszínű esemény egy olimpia, hanem az itt szereplő sportágak sokfélesége is egészen elképesztő, bár a versenyszámok pontos száma és összetétele időről időre változik egy kicsit. Tokióban ezúttal 339 versenyszámban megközelítőleg 11.000 sportoló mérheti össze a teljesítményét, és a legnépszerűbb hagyományos sportágak mellett az olimpiák történetében először itt avathatnak bajnokot a gördeszkások, a karatésok és a sportmászók.
Sikeres felkészülést és eredményes szereplést kívánunk sportolóinknak!