Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

Sportszponzoráció

A sikerhez a te hangodra is szükség van!

Sportrajongók vagyunk

Mi a Telekomnál minden rendelkezésünkre álló eszközzel támogatjuk a sportot és a sportolókat, hogy még többet nyújthassanak, még jobban teljesítsenek. Ám tudjuk jól: hiába töltött el egy sportoló sok ezernyi órát edzéssel, hiába áll mögötte profi szakembergárda, mindez nem elegendő a győzelemhez, ha egyvalami hiányzik – a támogató közösség. Ezért sportszponzorációs tevékenységünk során nem csak a sportolókra koncentrálunk, hanem a szurkolókat is támogatjuk, hol közös meccsnézéssel, hol szurkolói molinóval, hol szurkolói eszközökkel. A legnagyobb sportteljesítményekhez nem elég a tehetség és a felkészültség, a sikerhez a te hangodra is szükség van. Ahogy nekünk a sportolók teljesítménye, nekik a te buzdításod jelent inspirációt. Úgyhogy mindent bele!

Kiket szponzorálunk?

Sportszponzorációs tevékenységünk több téren zajlik. Vannak állandó partnereink, olyan klubok és sportolók, akik folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Nagy öröm számunkra, hogy a Fradi nemzetközi szinten is kiváló teljesítményt nyújtó fiatal focistákat nevel, hogy támogatásunkkal sikert sikerre halmoz az Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság már hosszú évek óta a segítségünkkel valósítja meg sportolóink felkészítését Sydney, Athén, Peking, London és Rio de Janeiro után a 2020-as Tokio-i olimpiára is.


MOBMagyar Olimpiai Bizottság

A Telekom a telekommunikációs szolgáltatásai széles tárházát felvonultatva Platina fokozatú támogatóként segíti a megújult MOB céljainak megvalósulását és a Rio de Janeiró-i olimpiai játékok leendő szereplőinek a felkészülését.MKB VeszprémTelekom Veszprém Férfi kézilabdacsapat

A Telekom a veszprémi kézilabdacsapat kiemelt és leghűségesebb támogatójaként a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és nemzetközi meccsekre.FTCFTC utánpótlás

Az 1899-ben alapított Ferencvárosi Torna Club nemcsak az egyik legpatinásabb a magyar labdarúgó csapatok közül, hanem a legeredményesebb is. Sikereinek záloga a múltban és a jelenben is az erős utánpótlás-nevelés, az onnan kikerülő tehetségek beépítése a felnőtt csapatba.

Mindezt a Deutsche Telekom szponzorációs stratégiájával összhangban valósítjuk meg. Anyavállalatunk különösen büszke arra, hogy fontos szerepe van a foci népszerűsítésében, támogatásában.

Emellett számos sportesemény en vagyunk jelen technikai, illetve főtámogatóként. A legjobb példája ennek a Telekom Vivicittá, ahol névadó szponzorként segítjük a futók felkészülését és az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Óriási öröm a számunkra, hogy évről évre egyre többen jönnek el családjukkal, barátaikkal egy kis közös futásra vagy azért, hogy a többieket buzdítsák. Amellett, hogy mi adjuk a technikai hátteret számos programot is szervezünk a „szurkolóknak” is.

Rengeteg olyan sportesemény van, ahol technikai támogatóként vagyunk jelen, akár állandó szponzorpartnereink rendezvényein, akár más cégek által is támogatott eseményeken. A telekommunikációs háttér biztosítása mellett ilyenkor is több programmal készülünk a sportolóknak, nézelődőknek, családtagoknak és barátoknak egyaránt.

Add te is a hangod!

Képzeld csak el, hogy egyedül állsz a pálya közepén, előtted az ellenfél, és senki másra nem számíthatsz csak magadra. Vagy mégsem? Ilyenkor a legkisebb biztatás is hatalmas erőt ad, hát még egy lelátónyi támogatás! Adj bele te is mindent a szurkolásba – számíthatsz a támogatásunkra.Számos alkalommal segítettünk már a szurkolóknak. Lehetővé tettük az Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat rajongóinak, hogy kedvenc csapatuk külföldön játszott meccsét „hazai pályán”, a veszprémi Aréna előtti óriás kivetítőn nézhessék végig – együtt. Mi adtuk a technikát, a szurkolói eszközöket és a jó hangulat alapját. De készítettünk már gigamolinót a szurkolóknak a lelátóra – szintén a veszprémi kézisek rajongóinak.

Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat
A nem csak hazai rajongói között elképesztően népszerű veszprémi kézisek 2015-ben is hozták a jobbnál jobb eredményeket.

 • SEHA Liga: Március 29-én a HC Meshkov Brest ellen aratott 32-21-es győzelemmel a veszprémiek végeztek első helyen a SEHA Ligában.
 • Bajnokok Ligája: Hatalmas menetelés után a döntőben 28-23-ra kikapott a csapat az FC Barcelonától, így második helyezett lett.
 • Magyar Bajnokság: A május 19-i döntőben a Pick-Szeged elleni 31-29-es győzelemmel magyar bajnokok lettek a veszprémi kézisek.
 • Magyar Kupa: A csapat sorozatban hetedszer nyerte el a Magyar Kupát, a Pick-Szegedet legyőzve 26-22-re az április 26-i döntőben.

Fradi (Ferencvárosi Torna Club)
A népszerű fociklub egyre jobb eredményekkel örvendezteti meg szurkolóit.

 • 2015. május 20.: A csapat 11 év után ismét Magyar Kupa-győztes lett, a Videotont 4-0-ra legyőzve.
 • 2015. május 30.: A Videotontól elszenvedett 2-0-s vereség a Magyar Labdarúgó-bajnokság második helyét jelentette a csapatnak.
 • 2015. június 03.: A Debrecen ellen aratott 2-1-es győzelemmel a Fradi lett a Magyar Labdarúgó-ligakupa győztese.
 • 2015. július 05.: A Fradi ötödször lett Szuperkupa-győztes a Videotont 3-0-ra legyőzve.

Olimpiai játékok, London 2012
21 sportág, 157 sportoló, 18 érem és számtalan izgalmas pillanat: ez a legutóbbi olimpia mérlege magyar szemszögből.

 • Aranyérem
  Pars Krisztián (kalapácsvetés), Dombi Rudolf, Kökény Roland (kajak kettes, 1000 m), Kozák Danuta (kajak egyes, 500 m), Fazekas-Zur Krisztina, Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella (kajak négyes, 500 m), Berki Krisztián (lólengés), Szilágyi Áron (kard, egyéni)

 • Ezüstérem
  Lőrincz Tamás (kötöttfogású birkózás, 66 kg), Ungvári Miklós (cselgáncs, harmatsúly), Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel, Tóth Dávid (kajak négyes, 1000 m), Dusev-Janics Natasa, Kovács Katalin (kajak kettes, 500 m)

 • Bronztérem
  Módos Péter (kötöttfogású birkózás, 55 kg), Hatos Gábor (szabadfogású birkózás, 74 kg), Csernoviczki Éva (cselgáncs, légsúly), Dusev-Janics Natasa (kajak egyes, 200 m), Marosi Ádám (öttusa, egyéni)