Sportszponzoráció

sportszponzoracio.png

A sikerhez a te hangodra is szükség van!

Sportrajongók vagyunk

Mi a Telekomnál minden rendelkezésünkre álló eszközzel támogatjuk a sportot és a sportolókat, hogy még többet nyújthassanak, még jobban teljesítsenek. Ám tudjuk jól: hiába töltött el egy sportoló sok ezernyi órát edzéssel, hiába áll mögötte profi szakembergárda, mindez nem elegendő a győzelemhez, ha egyvalami hiányzik – a támogató közösség. Ezért sportszponzorációs tevékenységünk során nem csak a sportolókra koncentrálunk, hanem a szurkolókat is támogatjuk, hol közös meccsnézéssel, hol szurkolói molinóval, hol szurkolói eszközökkel. A legnagyobb sportteljesítményekhez nem elég a tehetség és a felkészültség, a sikerhez a te hangodra is szükség van. Ahogy nekünk a sportolók teljesítménye, nekik a te buzdításod jelent inspirációt. Úgyhogy mindent bele!

Kiket szponzorálunk?

Sportszponzorációs tevékenységünk több téren zajlik. Vannak állandó partnereink, olyan klubok és sportolók, akik folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Nagy öröm számunkra, hogy a Fradi nemzetközi szinten is kiváló teljesítményt nyújtó fiatal focistákat nevel, hogy támogatásunkkal sikert sikerre halmoz az Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat, hogy a magyar úszók tündökölnek minden versenyen, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság már hosszú évek óta a segítségünkkel valósítja meg sportolóink felkészítését Sydney, Athén, Peking és London után a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpiára is.


MOBMagyar Olimpiai Bizottság

A Telekom a telekommunikációs szolgáltatásai széles tárházát felvonultatva Platina fokozatú támogatóként segíti a megújult MOB céljainak megvalósulását és a Rio de Janeiró-i olimpiai játékok leendő szereplőinek a felkészülését.MKB VeszprémTelekom Veszprém Férfi kézilabdacsapat

A Telekom a veszprémi kézilabdacsapat kiemelt és leghűségesebb támogatójaként a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és nemzetközi meccsekre.MUSZMagyar Úszó Szövetség

Több mint százéves történtével a Magyar Úszószövetség az egyik legrégebbi magyar sportszövetség. Feladatai túlmutatnak a hazai bajnokságok szervezésén, hiszen ez a szervezet fogja össze az úszósportban részt vevő klubokat, versenyzőiket, edzőiket.FTCFTC utánpótlás

Az 1899-ben alapított Ferencvárosi Torna Club nemcsak az egyik legpatinásabb a magyar labdarúgó csapatok közül, hanem a legeredményesebb is. Sikereinek záloga a múltban és a jelenben is az erős utánpótlás-nevelés, az onnan kikerülő tehetségek beépítése a felnőtt csapatba.

Mindezt a Deutsche Telekom szponzorációs stratégiájával összhangban valósítjuk meg. Anyavállalatunk különösen büszke arra, hogy fontos szerepe van a foci népszerűsítésében, támogatásában. Mi, „vizes országként” emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy támogassuk úszóink kiemelkedő nemzetközi teljesítményét, illetve az egyéb vizes sportokat. Terveink szerint ott leszünk a 2017-es, Magyarországon zajló FINA úszó-világbajnokság szponzorai között is.

Emellett számos sportesemény en vagyunk jelen technikai, illetve főtámogatóként. A legjobb példája ennek a Telekom Vivicittá, ahol névadó szponzorként segítjük a futók felkészülését és az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Óriási öröm a számunkra, hogy évről évre egyre többen jönnek el családjukkal, barátaikkal egy kis közös futásra vagy azért, hogy a többieket buzdítsák. Amellett, hogy mi adjuk a technikai hátteret számos programot is szervezünk a „szurkolóknak” is.

Rengeteg olyan sportesemény van, ahol technikai támogatóként vagyunk jelen, akár állandó szponzorpartnereink rendezvényein, akár más cégek által is támogatott eseményeken. A telekommunikációs háttér biztosítása mellett ilyenkor is több programmal készülünk a sportolóknak, nézelődőknek, családtagoknak és barátoknak egyaránt.

Add te is a hangod!

Képzeld csak el, hogy egyedül állsz a pálya közepén, előtted az ellenfél, és senki másra nem számíthatsz csak magadra. Vagy mégsem? Ilyenkor a legkisebb biztatás is hatalmas erőt ad, hát még egy lelátónyi támogatás! Adj bele te is mindent a szurkolásba – számíthatsz a támogatásunkra.Számos alkalommal segítettünk már a szurkolóknak. Lehetővé tettük az Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat rajongóinak, hogy kedvenc csapatuk külföldön játszott meccsét „hazai pályán”, a veszprémi Aréna előtti óriás kivetítőn nézhessék végig – együtt. Mi adtuk a technikát, a szurkolói eszközöket és a jó hangulat alapját. Szurkolói eszközökkel segítettük a megfelelő szintre pörgetni a hangulatot a balatonfüredi úszóvilágkupa-futamon is. De készítettünk már gigamolinót a szurkolóknak a lelátóra – szintén a veszprémi kézisek rajongóinak.

Kazanyi vizes vébé, úszóink eredményei
Hihetetlenül teljesítettek a 2015-ös kazanyi vizes vébén az úszóink.
Az úszók érmeit figyelembe véve Magyarország a hatodik helyen végzett.

 • Aranyérem: Hosszú Katinka (400 m vegyes, 200 m vegyes), Cseh László (200 m pillangó)
 • Ezüstérem: Olasz Anna (25 km-es nyílt vízi úszás), Cseh László (100 m pillangó), Verrasztó Dávid (400 m vegyes)
 • Bronzérem: Cseh László (50 m pillangó), Kapás Boglárka (1500 m gyors), Gyurta Dániel (200 m mell), Hosszú Katinka (200 m hát)

Telekom Veszprém Férfi Kézilabdacsapat
A nem csak hazai rajongói között elképesztően népszerű veszprémi kézisek 2015-ben is hozták a jobbnál jobb eredményeket.

 • SEHA Liga: Március 29-én a HC Meshkov Brest ellen aratott 32-21-es győzelemmel a veszprémiek végeztek első helyen a SEHA Ligában.
 • Bajnokok Ligája: Hatalmas menetelés után a döntőben 28-23-ra kikapott a csapat az FC Barcelonától, így második helyezett lett.
 • Magyar Bajnokság: A május 19-i döntőben a Pick-Szeged elleni 31-29-es győzelemmel magyar bajnokok lettek a veszprémi kézisek.
 • Magyar Kupa: A csapat sorozatban hetedszer nyerte el a Magyar Kupát, a Pick-Szegedet legyőzve 26-22-re az április 26-i döntőben.

Fradi (Ferencvárosi Torna Club)
A népszerű fociklub egyre jobb eredményekkel örvendezteti meg szurkolóit.

 • 2015. május 20.: A csapat 11 év után ismét Magyar Kupa-győztes lett, a Videotont 4-0-ra legyőzve.
 • 2015. május 30.: A Videotontól elszenvedett 2-0-s vereség a Magyar Labdarúgó-bajnokság második helyét jelentette a csapatnak.
 • 2015. június 03.: A Debrecen ellen aratott 2-1-es győzelemmel a Fradi lett a Magyar Labdarúgó-ligakupa győztese.
 • 2015. július 05.: A Fradi ötödször lett Szuperkupa-győztes a Videotont 3-0-ra legyőzve.

Olimpiai játékok, London 2012
21 sportág, 157 sportoló, 18 érem és számtalan izgalmas pillanat: ez a legutóbbi olimpia mérlege magyar szemszögből.

 • Aranyérem
  Pars Krisztián (kalapácsvetés), Dombi Rudolf, Kökény Roland (kajak kettes, 1000 m), Kozák Danuta (kajak egyes, 500 m), Fazekas-Zur Krisztina, Kovács Katalin, Kozák Danuta, Szabó Gabriella (kajak négyes, 500 m), Berki Krisztián (lólengés), Gyurta Dániel (mellúszás, 200 m), Risztov Éva (nyílt vízi úszás, 10 km), Szilágyi Áron (kard, egyéni)

 • Ezüstérem
  Lőrincz Tamás (kötöttfogású birkózás, 66 kg), Ungvári Miklós (cselgáncs, harmatsúly), Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel, Tóth Dávid (kajak négyes, 1000 m), Dusev-Janics Natasa, Kovács Katalin (kajak kettes, 500 m)

 • Bronztérem
  Módos Péter (kötöttfogású birkózás, 55 kg), Hatos Gábor (szabadfogású birkózás, 74 kg), Csernoviczki Éva (cselgáncs, légsúly), Dusev-Janics Natasa (kajak egyes, 200 m), Marosi Ádám (öttusa, egyéni), Cseh László (vegyes úszás, 200 m)