Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.
Technikai okok miatt a Facebook azonosítóval történő belépés átmenetileg nem lehetséges!
Kérjük, belépéshez használd hívószámodat, e-mail címedet vagy MT ügyfélazonosítódat.

A Telekom és a zene

Kép leírása: Volt fesztivál

Telekom VOLT Fesztivál

A Telekom, a VOLT főtámogatója idén is izgalmas programokkal és élményekkel teszi emlékezetessé a fesztivált. A legszerethetőbb hazai fesztiválként nyilvántartott VOLT egyben a legeklektikusabb esemény címére is joggal pályázhatna.

Kép leírása: Strand fesztivál

Strand fesztivál

Magyarország egyik legfiatalabb fesztiválja több tízezer fesztiválozót vonz a Balaton partjára, ahol a hazai fellépők mellett világsztárok is színpadra lépnek.

Kép leírása: Akvárium

Akvárium Klub

Az Erzsébet téri Gödör helyére 2012-ben egy megújult klub és kultúrbázis települt, ahol rajtot vett az Akvárium Klub. Itt mindenki megtalálja, amire vágyik: remek hang-és fénytechnikai rendszer, több koncertterem, kiváló étterem és rengeteg program.

Kép leírása: Budapest Park

Budapest Park

A Budapest Park 2012-ben nyitotta meg kapuit, hogy a zene, a kultúra és a művészet segítségével kiszakítsa vendégeit a hétköznapok valóságából.

Kép leírása: Telekom Electronic Beats

Telekom Electronic Beats

2000-ben a Deutsche Telekom hívta életre a mára az elektronikus zenei fesztiválok élvonalába tartozó rendezvénysorozatot. Azonban nem csak a bulik találhatóak meg a Telekom Electronic Beats jelentése mögött. A program felöleli a zenéhez kapcsolódó olyan megkerülhetetlen területeket is, mint a design, a tech, a divat vagy az egyéb művészeti formákat is.