“Mondd el!” visszaélések bejelentésére szolgáló portál

A jogszabályok, törvények, belső irányelvek és utasítások megsértését vagy annak gyanúját a „Mondd el!“ portálon lehet bejelenteni.

Magyar Telekom Csoport ”Mondd el!” portál elérhetőségei:

Deutsche Telekom Csoport “Tell me!” portál elérhetőségein is benyújtható panasz:

A bejelentéseket szigorúan bizalmasan kezeljük, az esetek kivizsgálását speciálisan képzett, titoktartási kötelezettséget vállaló személyek végzik.

A Magyar Telekom számára a törvények, a belső irányelvek és magatartási elvek betartása kiemelten fontos, mert határozottan úgy gondoljuk, hogy a vállalat sikerének kulcsa az integritáson, az etikán és a személyes felelősségvállaláson alapul. Ezért igyekszünk elkerülni minden olyan kockázatot, amely veszélyeztetheti integritásunkat és kárt okozhat másoknak. Ahhoz, hogy ennek a felelősségnek eleget tegyünk, rendkívül fontos, hogy a megfelelősséggel kapcsolatos szabálysértésekről tudomást szerezzünk.

A Magyar Telekom ezért minden munkavállalónak és külső félnek megfelelő eszközöket biztosít a törvények és belső szabályzatok esetleges megsértésének bejelentésére a Mondd el! bejelentő portálon keresztül. Kérés esetén az adatok és információk a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelő mértékben bizalmasan kezelendők. Minden bejelentést alaposan elemzünk, a gyanús eseteket kivizsgáljuk, és ha szükséges, akkor következetesen szankciókat alkalmazunk.

Működési kódex

Részletek

További információk