Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

áfa-csökkenés tájékoztató

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az internet-szolgáltatás áfája 2018-től csökken!

A Digitális Jólét Program keretében az internet-szolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 18 %-ról 5 %-ra csökken, így az Ön által fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk, azaz ha internet-szolgáltatást vesz igénybe, akkor az Ön által fizetett bruttó díj csökkenni fog.

Amennyiben szeretné megtudni a díjcsomagjának vagy szolgáltatásának 2018. január 1-jétől érvényes nettó díjait, annak csökkenésének mértékét, kérjük, válassza ki díjcsomagját, szolgáltatását, vagy kiegészítő opcióját.

Keresés eredménye

{{ctrl.package.displayName}}
{{ctrl.package.grossFormer}} Ft
{{ctrl.package.grossCurrent}} Ft
{{ctrl.package.netFormer}} Ft
{{ctrl.package.netCurrent}} Ft

Nem tudja pontosan díjcsomagja nevét?
Díjcsomagja pontos elnevezését számlája 2. oldalán találja meg.

Segítségként kérjük, használja számlamagyarázónkat, amelyet itt tud elérni.

Abban az esetben, ha egyedi igények alapján kialakított üzleti díjcsomagot vesz igénybe, további részletekért kérjük, keresse fel személyes kapcsolattartóját.

További részletek

Általános Szerződési Feltételek változása 2018. január 1-jétől

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az internet – hozzáférés szolgáltatás áfa mértékét meghatározó jogszabály fenti változásával összefüggésben Általános szerződési feltételeink is módosulnak. A változással érintett mellékletek a következők: Üzleti ÁSZF: 1. sz. melléklet, 2. sz. melléklet, 3. sz. melléklet

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 2018. január 1–jétől hatályos módosításával.

Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a jelen módosítással összefüggésben az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 33/A. § (2) alapján az előfizetőt megilleti az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (8) bekezdés szerinti, az előfizetői szerződés kétoldalú megegyezésen alapuló módosításának lehetősége.