Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Megszűnő BlackBerry szolgáltatások

A BlackBerry Limited, a BlackBerry megoldások gyártója 2022. január 4-étől megszünteti a SIM licence alapú megoldások támogatását, így mi sem tudjuk tovább biztosítani az előfizetéseid által eddig igénybe vett BlackBerry szolgáltatásokat.

Emiatt a BlackBerry szolgáltatások igénybevételére kötött, mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó szerződésedet 60 napos felmondási idővel 2021. november 5-én felmondjuk. A szerződés megszűnésének időpontja 2022. január 4., a megszűnő szolgáltatásokat ezt követően 2022. január hónapban deaktiváljuk az érintett előfizetéseidről.

A szolgáltatás-támogatás megszűnése miatt a BlackBerry operációs rendszerrel működő készülékek a deaktiválást követően már nem fognak megbízhatóan működni, beleértve az adatforgalmazást, a telefonhívásokat, az SMS-t és a segélyhívás funkciókat.

Mit fogsz tapasztalni?

  • A jövőben az eszközmenedzsment funkciók (pl. BlackBerry Protect) nem lesznek elérhetők.
  • Ha a SIM-kártyán nincs más internet kapcsolatot biztosító szolgáltatás és az APN továbbra is a blackberry.net, az eszköznek nem lesz adatforgalma.
  • Ha egyéb internet szolgáltatás aktív, és az APN az internet.telekom, úgy az adatforgalom és az internetezés lehetősége továbbra is elérhető lesz.

2022. január 1-jétől BlackBerry szolgáltatást csak nem BlackBerry alapú operációs rendszert használó készülékkel és kizárólag szerver alapú licenceléssel tudsz igénybe venni.

     

Ehhez az alábbi BlackBerry szolgáltatásokat javasoljuk:

blackberry_logo_name.png

Termék tulajdonságok.

BlackBerry Net

közvetlen e-mail és internet hozzáférés funkcióikkal rendelkező készülékkel

     

     
     

3 GB/SIM

belföldön és EU roaming helyzetben felhasználható mobilinternet

Ár és konstrukció.

16771761 Ft/hó

blackberry_logo_name.png

Termék tulajdonságok.

BlackBerry Net Enterprise

internet kapcsolat és online hozzáférés a saját elektronikus levelezőrendszer funkcióihoz megfelelő készülékkel BlackBerry APN-en   

    

10 GB/SIM

kapcsolódás és együttműködés a BlackBerry Enterprise típusú szerver szoftverekkel

Ár és konstrukció.

12 90013 545 Ft/hó

Mindkét szolgáltatásban elérhető: e-mail forgalom, böngészés, Internet hozzáférés (a készülékre előretelepített és letöltött alkalmazások adatforgalma, Facebook, Twitter).

Hogyan rendelheted meg?

ico_1400_84x84.svg

Hívd a 1400-s üzleti ügyfélszolgálati számot!

hívom
ico_kerj_ajanlatot_84.svg

Megkeresünk neked szóló ajánlattal

ajánlatkérés