Apple iPad Pro

Részletek

Az iPad a kezdetektől fogva hihetetlenül könnyen kezelhető, egyedülálló és intuitív készülék. A kiterjedt felületű, 12,9 hüvelykes Retina kijelzővel, az iPad Air 2-höz képest közel kétszeres processzorteljesítménnyel és a továbbfejlesztett Multi-Touch technológiával az iPad Pro új dimenziókba emeli ezt az élményt. Nem egyszerűen nagyobb lett - ezen a készüléken új méreteket ölt a kreativitás és a hatékonyság.

Retina kijelző

Ideális hely a legnagyobb ötletek megvalósításához.

5,6 millió képpontjával az iPad Pro kijelzője az eddigi legnagyobb felbontású Retina kijelző az iOS-készülékek történetében. A 12,9 hüvelykes képernyő nem ismer lehetetlent: 4K-s videók szerkesztése, prezentációkészítés vagy üzleti ügyek – a 12,9 hüvelykes képernyőn bármilyen feladat egyszerűbb, gyorsabb és lebilincselőbb. A Multi Touch alrendszerét is újraterveztük, hogy többféleképpen kommunikálhass az iPaddel.

A9X chip

Az Apple legerősebb chipje.
A legsokoldalúbb eszközéhez.

Az iPad Pro lelke az új A9X – az Apple harmadik generációs chipje 64 bites architektúrával. A chip az iPad Air 2 processzorteljesítményének akár 1,8-szorosát, grafikai teljesítményének pedig akár kétszeresét is hozza. Ezzel a legnagyobb erőforrás-igényű alkalmazások is szépen futnak rajta.

iOS 9

Minden érintésre jobb élmény.

Az iOS 9 a világ legtermészetesebben kezelhető, legkorszerűbb, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Ráadásul a továbbfejlesztett alkalmazásoknak és az olyan multitasking lehetőségenek köszönhetően, mint megosztott nézet és kép a képben, az iOS 9-celegyszerűen és gördülékenyen végezhetsz el még több feladatot. Ha internetes böngészés közben disszertációt írsz, vagy prezentációkészítés közben fényképeket nézegetsz, az iPad a minden eddiginél is megbízhatóbb társad lesz.

iPad-alkalmazások

A nagyra nőtt iPaden többet mutatnak magukból az appok.

Az iPad Pro beépített alkalmazásaival egyszerűen kézben tarthatod a mindennapi feladatokat. Az App Store-ban emellett rengeteg lenyűgöző, iPadre fejlesztett appot találsz – gyakorlatilag bármilyen célra.

Dizájn

Óriási, szinte minden szempontból.

Az iPad Pro a nagy kijelző ellenére is meglepően vékony és könnyű – csak 6,9 mm vastag és mindössze 713 gramm. A unibody háznak köszönhetően tartós, jól kiegyensúlyozott készülék. Képességeit tekintve talán az a legmeglepőbb, hogy mennyire kézbe simul.

Négy hangszóró

Bárhogy is forgatod, meseszép a hangja.

Az iPad Pro négy hi-fi hangszórót kapott, melyeket közvetlenül a unibody házba építettünk, hogy a kijelzőjéhez méltó, lenyűgöző hangélményt nyújthasson. Ez az új dizájn bámulatos, az iPad Air akusztikai teljesítményének háromszorosával bíró hangteret hoz létre. Sőt ennél is többet kínál: az iPad Pro automatikusan átállítja a magas frekvenciák irányát aszerint, hogy hogyan tartod a készüléket. Így akár játszol, akár filmet nézel, az iPad Pro hangjával minden eddiginél elmélyültebben szórakozhatsz majd.

Új és innovatív Smart Keyboard

Mindent újragondoltunk és újraalkottunk. Az ábécét kivéve.

A Smart Keyboard egész sor új technológiát és anyagot egyesít. Az eredmény egy olyan billentyűzet, amilyet még nem látott a világ.1 Teljes méretű, ragyogóan hordozható, és egy kétirányú adatcserét és energiaátvitelt lehetővé tevő új csatolófelületen – a Smart Connectoron – keresztül csatlakozik az iPad Próhoz. Ha csatlakoztattad, azonnal kezdheted is a gépelést.

Bemutatkozik az Apple Pencil

Ismerősnek tűnik, pedig teljesen forradalmi.

A képpontszinten tökéletes pontosságú Apple Pencil kitágítja a Multi-Touch határait, és új kreatív lehetőségeket nyit előtted.1 A döntésre és nyomásra egyaránt érzékeny eszközzel változatos művészi vonásokat és effektusokat hozhatsz létre – a legvékonyabb vonalaktól a finom árnyékolásig. Az Apple Pencil nemcsak bővíti az iPad Pro képességeit, hanem a használata is teljesen természetes. Amint kézbe veszed, azonnal reagál.

Touch ID

Megerősített adatvédelem. Ott van az ujjad hegyén.

Az iPad Pro Touch ID technológiával alakítja elfelejthetetlen jelszóvá az ujjlenyomatodat. Így egyetlen érintéssel feloldhatod a készülék zárolását, és akkor is biztonságban tudhatod a személyes adataidat, ha valaki mással közösen használod az iPadet. Biztonságosan vásárolhatsz az iTunesban, az iBooksban és az App Store-ban.

iSight kamera és FaceTime HD-kamera

Két remek optika az emlékezetes pillanatokra.

Az emberek imádnak az iPaddel fényképezni. Az iPad Pro iSight kamerájának korszerű érzékelője gondoskodik róla, hogy a képeid és a videóid egyaránt mutatósak legyenek. Az Apple saját tervezésű képi jelfeldolgozó egysége a panorámaképek, illetve a sorozat- és időzített felvételek készítésekor egyaránt segít remekelni. Time-lapse videókat és lassított felvételeket is készíthetsz 720p HD felbontásban, a nagyobb keresőfelületen pedig minden eddiginél részletesebben jelenik meg a tartalom.

Az elülső oldali FaceTime HD-kamera érzékelőjét is továbbfejlesztettük. Ennek és a nagyobb kijelzőnek köszönhetően életszerűbb érzés a videotelefonálás. Félhomályban és ellenfényben is nagyszerű képeket és videókat tudsz készíteni.

Wi Fi + 4G/LTE

Gyors vezeték nélküli kapcsolat.

Az iPad Pro a gyors Wi Fi és mobilhálózatokat is támogatja. Ezeken keresztül filmeket tölthetsz le, internetezhetsz, és megoszthatod a dokumentumaidat, bárhol is jársz éppen. Ha pedig nincs a közelben Wi Fi hálózat, a szupergyors Wi Fi + Cellular modellel 4G/LTE hálózatokhoz is kapcsolódhatsz.2 A beépített Apple SIM-mel pedig útközben is könnyebben jutsz internetkapcsolathoz az iPad Próról közvetlenül kiválasztható, rövid időtartamú díjcsomagokkal.

Smart Cover és szilikontok

Az iPad Pro legjobb útitársai.

A Smart Cover kijelzővédőket és a szilikontokokat az iPad Próhoz terveztük.1 A Smart Cover tartós poliuretánból készül, és két színben – szénszürkében és fehérben – kapható. A szilikontok megóvja az iPad Pro hátlapját. A Smart Coverrel is kombinálható; együtt elöl-hátul megvédik az iPadet.

iCloud.

Minden, amire szükséged van.
Bármikor, amikor szeretnéd.

Az iPad Pro készüléken közvetlenül tárolhatod a fotóidat, videóidat és egyéb fájljaidat, vagy az iCloud segítségével távolról is biztonságosan elérheted azokat.** A fájlok tárolásához és kezeléséhez használhatsz egyéb alkalmazásokat és szolgáltatásokat is. Az AirDrop pedig abban segít, hogy egyetlen érintéssel, gyorsan és könnyedén megosztasd a dokumentumaidat és fájljaidat a közelben lévőkkel – telepítés nélkül.

Tiszteljük a magánszférádat

Az Apple cég nem készít rólad profilt az e-mail üzeneteid tartalma vagy az internetezési szokásaid alapján, hogy ezeket hirdetési cégek számára értékesítse. Nem „csinálunk pénzt” az iPad készüléken vagy az iCloud szolgáltatásban tárolt információkból. És nem olvassuk el az e-mailjeidet vagy egyéb üzeneteidet piacszerzési és értékesítési célokból. A szoftvereinket és a szolgáltatásainkat azért fejlesztjük, hogy jobbá tegyük a készülékeinket. Ez ilyen egyszerű.

Vezetékmentes kapcsolat – Bluetooth, AirPrint és AirPlay segítségével

Az iPad Pro készüléket rengeteg vezetékmentes kiegészítővel összekapcsolhatod - akár más gyártók billentyűzetével is. Az AirPrint segítségével nyomtathatsz a legtöbb vezetékmentes nyomtatóról. Az Air Play-jel és az Apple TV-vel pedig vezetékmentesen streamelhetsz HD televíziódra.

Melyik iPadet válasszam?

Hasonlítsd össze az iPad Pro modellek jellemzőit, és válaszd ki hozzád illő készüléket!

Összehasonlítás
  1. Külön vásárolható meg.
  2. A FaceTime-hívásokhoz a hívó és a fogadó félnek egyaránt FaceTime-kompatibilis készülékre és Wi Fi kapcsolatra van szüksége. A mobilhálózati elérés az adott szolgáltató feltételeitől függ; az adatforgalom díjköteles lehet.
  3. A szolgáltatás használatához adat-hozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE Advanced és a 4G/LTE hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függően változik. A 4G/LTE hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a hálózati szolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/iphone/LTE oldalt.
  4. Külön vásárolható meg. További részleteket az Apple SIM-ről. a www.apple.com/de/ipad/apple-sim oldalon találsz.
  5. Az iCloud szolgáltatáshoz iCoud kompatibilis készülékre van szükség. Egyes funkciók az iOS 9 és az OS X El Capitan rendszereket igénylik. Egyes funkciók Wi-Fi hálózatot igényelnek. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe. Néhány szolgáltatás maximum 10 készüléket képes egyszerre kiszolgálni.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások bizonyos esetekben nem minden országban vehetők igénybe. A teljes lista a www.apple.com/de/ios/feature-availibility oldalon található.

2015 novemberétől az iPad Pro készülékre optimalizált külső fejlesztésű alkalmazások is elérhetők lesznek az App Store-ban.

A The Martian c. film előzetesét megnézheted itt: trailers.apple.com/trailers/fox/themartian The Martian 2015 Twentieth Century Fox Films. Minden jog fenntartva.

A tartalmak iTune-on érhetők el. A számok elérésének változtatási jogát fenntartjuk.

Védjegy és copyright 2015 Apple Inc. Minden jog fenntartva.