Apple iPad Pro

Részletek

Az iPad Pro több mint az iPad újabb generációja: egy markáns szemléletváltás korunk számítógépezésében. A legtöbb hordozható számítógépet túlszárnyaló teljesítményt ad a kezedbe. Az érintés, a csúsztatás és az írás természetes egyszerűsége köszön vissza még a legösszetettebb feladatok elvégzése közben is. Akár a 12,9, akár az új, 9,7 hüvelykes modellt választod, az iPad Pro hatékonyabb, sokoldalúbb és jóval praktikusabb, mint bármely PC eddig. Maga a kortárs számítógép.

Retina kijelző

Jól látható az előrelépés.

Az iPad-élmény kulcsa a kijelző. Ezen keresztül valósul meg a Multi-Touch alapú kommunikáció, és ugyanezen tekintheted meg a tartalmakat bámulatos felbontásban. Ezért megalkottuk minden idők legragyogóbb Retina kijelzőjét. A 12,9 hüvelykes iPad Pro kijelzőjének felbontása meghaladja az összes többi iOS-készülékét. Az új, 9,7 hüvelykes iPad Pro képernyője – az Apple legkorszerűbb kijelzője – a legnagyobb fényerejű, legkevésbé tükröződő kijelző a világon.

Ezt a színpalettát Hollywood is megirigyelné.

A 9,7 hüvelykes iPad Pro a digitális filmezésben megszokott színteret használja. A szélesebb színskála jóvoltából az iPad Pro színtelítettsége akár 25 százalékkal is meghaladja a korábbi iPad modellekét. Ettől lesznek olyan élénkek, élethűek a színei.

Négy hangszórós hangrendszer

Bárhogy is forgatod, fergetegesen szól.

Az iPad Pro mindegyik sarkában egy hifihangszóró rejtőzik – ezek hozzák létre gazdag, széles, strukturált hangterét. Akárhogy tartod a készüléket, automatikusan a felső hangszórókra tájolja a magas frekvenciákat. Így akár játszol vagy filmet nézel, minden adott, hogy elmélyülten szórakozhass.

A9X chip

Gyorsabb a villámgyors
laptopnál.

Az iPad Pro lelke az új A9X – az Apple harmadik generációs
chipje 64 bites architektúrával. A chip az iPad Air 2
processzorteljesítményének akár 1,8-szorosát, grafikai
teljesítményének pedig akár kétszeresét is hozza. Ezzel a
legnagyobb erőforrás-igényű alkalmazások is szépen
futnak rajta.

Apple Pencil – az iPad Pro társa.

Ismerősnek tűnik, pedig teljesen forradalmi.

Az Apple Pencil azonnal reagál, amint kézbe veszed.2 A döntésre és a nyomásra egyaránt érzékeny, így változatos művészi effektusokat hozhatsz vele létre. És mivel pixelpontos, új kreatív lehetőségeket tár eléd.

Smart Keyboard – az iPad Pro társa.

Úgy írhatsz, mint még soha.

Bármelyik iPad Prót választod, van hozzá Smart
Keyboard. Új technológiák és alapanyagok
ötvözésével hoztuk létre ezt a rendkívül
vékony billentyűzetet, amely egyben könnyű,
mégis tartós kijelzővédője is lehet az iPadnek.
Csatlakozója, a Smart Connector jóvoltából
kábel, párosítás és csatlakozódugó nélkül működik.
Csatold az iPad Próra, és már gépelhetsz is.

Dizájn

Hatalmas teljesítmény, mégis könnyű
kézben tartani.

Az iPad Pro olyan feladatokat is megold, amikhez korábban PC-t használtál volna – mégsem álmodhat egy PC sem arról, hogy ilyen könnyű legyen. A 9,7 hüvelykes iPad Pro nehézsúlyú teljesítményt sűrít kevesebb mint fél kilóba. A 12,9 hüvelykes iPad Pro vékonyabb, mint az iPhone 6s, és alig több 700 grammnál. Az alumínium unibody háznak köszönhetően mindkét változaton érezni fogod, mennyire egyben van, mihelyst kézbe veszed.

iSight kamera és FaceTime HD-kamera

A szépség a részletekben rejlik.

Az iPad Pro mindkét kamerája figyelemre méltó. A 12,9 hüvelykes modell 8 megapixeles iSight kamerája mesés képekről és videókról gondoskodik, a 9,7 hüvelykes iPad Pro modellbe pedig 12 megapixeles iSight kamera került. 4K-s videofelvételeket, 240 képkocka/másodperc sebességű lassított videókat és Live Photo képeket is készíthetsz vele. Emellett ez az első True Tone vakus iPad – így fényviszonyoktól függetlenül is természetes lesz a képeken láthatók bőrtónusa.
Az iPad Pro másik oldalán is tovább élesedik a kép. Az elülső oldali FaceTime HD-kamera korszerű érzékelője még inkább életre kelti a videohívásokat. A 9,7 hüvelykes iPad Pro 5 megapixeles FaceTime HD-kamerája True Tone technológiás Retina Flash vakuval biztosít természetes képet – hogy a szelfiken mindig a legszebb arcodat mutathasd.

Touch ID

A jelszó
az ujjadban van.

Az iPad Pro a Touch ID technológiával alakítja elfelejthetetlen jelszóvá az ujjlenyomatodat. Egyetlen érintéssel feloldhatod a készülék zárolását. Biztonságosan vásárolhatsz az iTunesban, az iBooksban és az App Store-ban.

Wi Fi és 4G LTE

Gyors vezeték
nélküli kapcsolat.

Az iPad Próval a leggyorsabb Wi Fi és mobilhálózatokhoz is csatlakozhatsz, így gyakorlatilag bárhol tudsz majd böngészni és filmet nézni az interneten, és bárhonnan megoszthatod a dokumentumaidat. Az iPad Pro Wi Fi + Cellular modelljéről egyszerűen FaceTime-ozhatsz is a meglévő díjcsomagoddal, sőt akár hotspotként is használhatod. Az új, 9,7 hüvelykes iPad Pro a 4G LTE-Advanced technológiát is támogatja, így akár 50 százalékkal gyorsabb mobilhálózati kommunikációra képes.

Melyik iPadet válasszam?

Hasonlítsd össze az iPad Pro modellek jellemzőit, és válaszd ki hozzád illő készüléket!

Összehasonlítás
  1. Külön vásárolható meg.
  2. A FaceTime-hívásokhoz a hívó és a fogadó félnek egyaránt FaceTime-kompatibilis készülékre és Wi Fi kapcsolatra van szüksége. A mobilhálózati elérés az adott szolgáltató feltételeitől függ; az adatforgalom díjköteles lehet.
  3. A szolgáltatás használatához adat-hozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE Advanced és a 4G/LTE hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függően változik. A 4G/LTE hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a hálózati szolgáltatódhoz, illetve tanulmányozd a www.apple.com/iphone/LTE oldalt.
  4. Külön vásárolható meg. További részleteket az Apple SIM-ről. a www.apple.com/de/ipad/apple-sim oldalon találsz.
  5. Az iCloud szolgáltatáshoz iCoud kompatibilis készülékre van szükség. Egyes funkciók az iOS 9 és az OS X El Capitan rendszereket igénylik. Egyes funkciók Wi-Fi hálózatot igényelnek. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe. Néhány szolgáltatás maximum 10 készüléket képes egyszerre kiszolgálni.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások bizonyos esetekben nem minden országban vehetők igénybe. A teljes lista a www.apple.com/de/ios/feature-availibility oldalon található.