Apple iPad mini 3

Tele innovációkkal,
mégis belesimul a tenyeredbe.

Bárhonnan is nézed, az iPad mini 3 elbűvölő. Fantasztikus Retina kijelzővel, hihetetlenül erős, 64 bites architektúrájú A7 chippel, forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel, két korszerű kamerával, továbbfejlesztett vezeték nélküli technológiákkal és akár 10 óra üzemidejű akkumulátorral kápráztat el. A teljes iPad élményt kínálja – amit mindenhová magaddal vihetsz.

Touch ID.
A legegyedibb biztonsági megoldás: az ujjlenyomatod.

A forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelőnek köszönhetően az ujjlenyomatoddal feloldhatod a lezárt készüléket, és biztonságosan indíthatod az alkalmazásokat. Sőt, a Touch ID segítségével jelszó és számlázási információ megadása nélkül is vásárolhatsz az App Store-ban.

iSight és FaceTime HD kamerák.
Ezernyi ok a mosolygásra.

Az 5 megapixeles iSight kamera segítségével hihetetlenülés éles, tiszta és élethű fényképeket és videókat, sőt panorámaképeket és gyorsított sorozatfelvételeket is készíthetsz. A fotóidat és a videóidat az iPad mini 3 készülékeden egyszerűen szerkesztheted, és azonnal megoszthatod. A FaceTime HD kamerával lenyűgöző szelfiket készíthetsz magadról és a barátaidról. A Retina display kijelző felvételek készítésekor képkeresőnek is kiváló.

Gyorsabb vezeték nélküli kapcsolat.
Még több helyen.

A 802.11n szabványnak és a MIMO technológiának köszönhetően az iPad mini 3 gyors kapcsolatot
biztosít a WiFi hálózatokkal, így kedvedre száguldhatsz a világhálón, nézhetsz internetes videókat és
tölthetsz le tartalmakat. A WiFi + Cellular modell pedig a gyors mobil hálózati technológiát is
támogatja szerte a világon. Így akkor is kapcsolatban maradhatsz, ha nem találsz elérhető
WiFi-hálózatot.

A kedvenc alkalmazások, amiket már használsz.
És egy csomó új, amiket ezután fogsz.

Az iPad mini 3 hasznos alkalmazásokkal könnyíti meg a mindennapi tevékenységeket. Az Apple segítségével produktívabb és kreatívabb lehetsz: az alkalmazásokkal többek között prezentációkat és filmeket készíthetsz, fényképeket szerkeszthetsz, és zenét szerezhetsz. Az AppStore-ban pedig rengeteg alkalmazást találsz, melyek kifejezetten iPad-ra készültek. Akár fotózol, játszol, utazol, vagy a pénzügyeidet intézed, mindenhez találsz olyan alkalmazást, ami segít, hogy még hatékonyabb legyél.

Az összes fájlod egy helyen.

A fényképeidet, videóidat és egyéb fájljaidat közvetlenül az iPad mini 3 készülékeden is tárolhatod. Vagy az iCloud segítségével bárhonnan biztonságosan elérheted őket. A fájljaidat olyan egyéb szolgáltatásokkal is tárolhatod és kezelheted, mint pl. a Dropbox. Az AirDrop segítségével pedig egy mozdulattal könnyedén megoszthatod őket a közeledben tartózkodókkal. Telepítés nélkül.

Biztonságos és élményszerű.

Az iPad mini 3 és az iOS 8 mobil operációs rendszer tökéletes összhangban működik, így a páratlan felhasználó élményt ötvözik a biztonságos alkalmazási környezettel. Mivel az iOS rendkívül nagy hangsúlyt helyez a biztonságra, az ártalmas mobil programok jelentős része egyéb platformokat céloz. Ráadásul állandóan dolgozunk a még nagyobb biztonságon. Piacvezetők vagyunk abban, hogy operációs rendszereink frissítését mindenki másnál gyorsabban és egyszerűbben tesszük lehetővé: az iPad készülékedre te is könnyen letöltheted és telepítheted a frissítéseket – a legnagyobb biztonság mellett.

Tiszteljük a magánszférádat

Az Apple cég nem készít rólad profilt az e-mail üzeneteid tartalma vagy az internetezési szokásiad alapján, hogy ezeket hirdetési cégek számára értékesítse. Nem „csinálunk pénzt” az iPad készüléken vagy az iCloud szolgáltatásban tárolt információkból. És nem olvassuk el az e-mailjeidet vagy egyéb üzeneteidet piacszerzési és értékesítési célokból. A szoftvereinket és a szolgáltatásainkat azért fejlesztjük, hogy jobbá tegyük a készülékeinket. Ez ilyen egyszerű.

Gépelhetsz és nyomtathatsz.
Vezeték nélkül.

Az iPad mini 2 kijelzőjén nagyszerű billentyűzetet találsz, ám akkor is számos lehetőség közül választhatsz, ha szívesebben használnál fizikai billentyűzetet: akár az Apple vezetékmentes billentyűzetét vagy egyéb gyártók Bluetooth eszközeit. Az iPad mini 3 készülékről az AirPrint segítségével nyomtathatsz is – ez a technológia a legtöbb vezeték nélküli nyomtatót támogatja.

Melyik iPad illik hozzád?

Hasonlítsd össze a különféle iPad
készülékek tulajdonságait, és válaszd ki
a hozzád illő modellt!

Összehasonlítás