Apple iPad Air 2

Annyi mindent tud,
hogy nem akarod majd letenni. És olyan könnyű, hogy nem is kell majd.

Az iPad Air 2 továbbfejlesztett Retina kijelzővel, forradalmian új Touch ID ujjlenyomat-érzékelővel, nagyteljesítményű A8X chippel, hatékonyabb iSight és FaceTime HD kamerákkal és még gyorsabb vezeték nélküli kapcsolattal kápráztat el. Ráadásul a készüléket 6,1 milliméteres ultravékony és tartós fémborítással láttuk el, így szinte mindenhová magaddal viheted. És szinte bármire használhatod.

A8X chip.
Káprázatos teljesítmény. Mégsem falja az akkumulátort.

Alkalmazások indítása, játékok futtatása, videoszerkesztés - az iPad Air 2-n minden gyorsabban és simábban működik. Ez a 64 bites architektúrájú, vadonatúj A8X chipnek köszönhető, mely 40%-kal nagyobb processzorteljesítménnyel rendelkezik, mint az előző iPad Air A7 chipje. Ráadásul 2,5-szeres a grafikus teljesítménye is. Mindezek mellett az iPad Air 2 akkumulátora akár 10 órás üzemidőt kínál.

Touch ID.
A legegyedibb biztonsági megoldás: az ujjlenyomatod.

A forradalmi Touch ID ujjlenyomat-érzékelőnek köszönhetően az ujjlenyomatoddal feloldhatod a lezárt készüléket, és biztonságosan indíthatod az alkalmazásokat. Sőt, a Touch ID segítségével jelszó és számlázási információ megadása nélkül is vásárolhatsz az App Store-ban.

Két lenyűgöző kamera.
És köztük egy iPad.

Az új 8 megapixeles iSight kamera korszerű optikával, továbbfejlesztett érzékelővel és hatékonyabb képi jelfeldolgozó egységgel segíti, hogy hihetetlenül részletgazdag fényképeket és 1080p felbontású videókat készíts. Továbbá készíthetsz vele nagyfelbontású panorámaképeket és gyorsított vagy lassított sorozatfelvételeket. A minden eddiginél jobb FaceTime HD kamerával lenyűgöző szelfiket készíthetsz magadról és a barátaidról. A Retina kijelző nemcsak nagyszerű keresőként használható, hanem tökéletes társ a kép- és videofelvételek elkészítésében, szerkesztésében és megosztásában is. Ráadásul rengeteg alkalmazás is kapcsolódik a beépített kamerákhoz, ezért a készüléket olyan hasznos dolgokra is használhatod, mint a golfütésed elemzése, a bútorok helyének megtervezése a nappalidban vagy dokumentumok és számlák szkennelése és tárolása.

Gyorsabb vezeték nélküli kapcsolat.
Csak bírd az iramot!

A vezetékmentes kapcsolat soha nem volt olyan gyors és egyszerű, mint az iPad Air 2-vel. A MIMO támogatással rendelkező 802.1 1ac WiFi több mint kétszer olyan gyors, mint az előző generációs készüléké. Az eddiginél sokkal gyorsabban száguldhatsz a világhálón, nézhetsz internetes videókat és tölthetsz le tartalmakat. A WiFi + Cellular modell emellett egy hatékonyabb, ultragyors vezeték nélküli hálózati technológiát is támogat, így könnyebben és több helyen kapcsolódhatsz a hálózatokhoz szerte a világon.

A kedvenc alkalmazások, amiket már használsz.

Az iPad Air 2 hasznos alkalmazásokkal könnyíti meg a mindennapi tevékenységeket. Az Apple segítségével produktívabb és kreatívabb lehetsz: az alkalmazásokkal többek között prezentációkat és filmeket készíthetsz, fényképeket szerkeszthetsz és zenét szerezhetsz. Az AppStore-ban pedig rengeteg alkalmazást találsz, melyek kifejezetten iPad-ra készültek. Akár fotózol, játszol, utazol, vagy a pénzügyeidet intézed, mindenhez találsz olyan alkalmazást, ami segít, hogy még hatékonyabb legyél.

Az összes fájlod egy helyen.

A fényképeidet, videóidat és egyéb fájljaidat közvetlenül az iPad Air 2 készülékeden is tárolhatod. Vagy az iCloud segítségével bárhonnan biztonságosan elérheted azokat. A fájljaidat olyan egyéb szolgáltatásokkal is tárolhatod vagy kezelheted, mint pl. a Dropbox. Az AirDrop segítségével pedig egy mozdulattal könnyedén megoszthatod azokat a közeledben tartózkodókkal. Telepítés nélkül.

Biztonságos és élményszerű.

Az iPad Air 2 és az iOS 8 mobil operációs rendszer tökéletes összhangban működik, így a páratlan felhasználó élményt ötvözi a biztonságos alkalmazási környezettel. Mivel az iOS rendkívül nagy hangsúlyt helyez a biztonságra, az ártalmas mobilprogramok jelentős része egyéb platformokat céloz. Ráadásul állandóan dolgozunk a még nagyobb biztonságon. Piacvezetők vagyunk abban, hogy operációs rendszereink frissítését mindenki másnál gyorsabban és egyszerűbben tesszük lehetővé: az iPad készülékedre te is könnyen letöltheted és telepítheted a frissítéseket – a legnagyobb biztonság mellett.

Tiszteljük a magánszférádat

Az Apple cég nem készít rólad profilt az e-mail üzeneteid tartalma vagy az internetezési szokásaid alapján, hogy ezeket hirdetési cégek számára értékesítse. Nem „csinálunk pénzt” az iPad készüléken vagy az iCloud szolgáltatásban tárolt információkból. És nem olvassuk el az e-mailjeidet vagy egyéb üzeneteidet piacszerzési és értékesítési célokból. A szoftvereinket és a szolgáltatásainkat azért fejlesztjük, hogy jobbá tegyük készülékeinket. Ez ilyen egyszerű.

Gépelhetsz és nyomtathatsz.
Vezeték nélkül.

Az iPad Air 2 kijelzőjén nagyszerű billentyűzetet találsz, ám akkor is számos lehetőség közül választhatsz, ha szívesebben használnál fizikai billentyűzetet: akár az Apple vezetékmentes billentyűzetét vagy egyéb gyártók Bluetooth eszközeit. Az iPad Air 2 készülékről az AirPrint segítségével nyomtathatsz is – ez a technológia a legtöbb vezeték nélküli nyomtatót támogatja.

Melyik iPad illik hozzád?

Hasonlítsd össze a különféle iPad készülékek tulajdonságait, és válaszd ki a hozzád illő modellt!

Összehasonlítás