Apple iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

Mérhetetlenül Pro.

ProMotion technológiás, gördülékenyen és gyorsan reagáló Super Retina XDR‑kijelző. Eddigi legjelentősebb fejlesztéseinknek köszönhetően bámulatos új lehetőségeket kínáló kamerarendszer. Döbbenetesen strapabíró kialakítás. Ultragyors A15 Bionic chip. És sokkal hosszabb aksiüzemidő. Minden Pro lesz.

Dizájn

Csodásan strapabíró.

Szemet gyönyörködtető megjelenése mellett a rozsda­mentes nemes­acélnak, a Ceramic Shield technológiának és a piac­vezető, IP68-as vízálló­ságnak köszönhetően elképesztően ellenálló.

Rozsdamentes nemesacél

Strapabíró kialakítás Ceramic Shield technológiával

Pro kamerarendszer

Fejlettebb kamerák. Fejlődhetsz a fotózásban.

A hardver szédítő fejlesztései a szuper­intelligens szoftverrel karöltve lehetővé teszik a makro­fotózást az ultraszéles látószögű kamerával, a háromszoros optikai zoomolást a telefotó­-kamerával és az Éjszakai mód használatát – az összes kamerán.

A makrofotókon még a legapróbb részletek is gyönyörűen látszanak

Akár 2,2‑szer több fényt enged be, hogy még jobb fotókat és videókat készíthess

A makrofotókon még a legapróbb részletek is gyönyörűen látszanak

Filmszerű mód

Állítsd a fókuszt. Fokozd a hatást.

Vedd fel videóidat kis mélység­élességgel, az elegáns effekteket nyújtó automatikus fókuszváltásnak köszönhetően pedig még magával
ragadóbb lehet a történeted.

1 TB

Egy terabájt tárhely — tömérdek fotódnak és videódnak

Kijelző

Helló, ProMotion.

Bemutatjuk a Super Retina XDR‑kijelzőt ProMotion technológiával. Akár 120 Hz‑es adaptív frissítési gyakoriság és kiemelkedő grafikai teljesítmény – hogy a görgetés, a lapozás, a filmnézés és a játék páratlan élmény legyen.

Chip és akkumulátor

Igazi Pro teljesítmény.

Ilyen szélsebes csak egy Pro lehet. Hatalmas teljesítményű chipjével a legnehezebb feladatokat is végrehajtja. És óriásit lépett előre az aksiüzemidőben, hogy végigbírja a napot.

Vadonatúj
5 magos GPU-ja

nagyobb sebességre kapcsolt, így tartja az iramot a fejlett kijelzővel és a ProMotion technológiával

nagyobb sebességre kapcsolt, így tartja az iramot a fejlett kijelzővel és a ProMotion technológiával

Akár 28 óra videó­lejátszás

A szupergyors Neural Engine

működteti a Filmszerű módot, a Smart HDR 4 technológiát és más funkciókat

5G

iPhone-on páratlan élmény az 5G.

Az 5G‑vel minden nagyságrendekkel gyorsabban megy. Ilyen sebességű kapcsolattal például az online többrésztvevős játékok is simán futnak. Az Intelligens adatforgalom mód pedig automatikusan energiatakarékosabb üzemmódra vált, amikor nincs szükséged a nagyobb sebességre.

Ezért válassz iPhone-t

Az iPhone-hoz semmi sem fogható.

Erős és okos

Az Apple saját tervezésű chipjével mindent gyorsabban, energiatakarékosabban és okosabban csinálhatsz.

Megvédi személyes adataidat

Minden részletében úgy terveztük, hogy megóvja személyes adataidat.

Strapabíró és tartja az értékét

Az iPhone időtálló, és más okostelefonoknál jobban megőrzi az értékét.

Fenntarthatóság

A környezettudatosság jegyében az iPhone újrajhasznosított anyagok felhasználásával készül.

Összehasonlítás

Melyik iPhone illik hozzád?

Terméknév
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13
Képek
Bevonat
Áttekintés
Mobilhálózat
Kamera
Chip
Akkumulátor
Ellenálló képesség

MagSafe kiegészítők

Pattints rá mágneses tokot, tárcát vagy mindkettőt.

Az új termékcsalád egyszerűen rögzíthető, egymással kombinálható kiegészítőket kínál, melyekkel a vezeték nélküli töltés is gyorsabb. A számtalan variációs lehetőségből minden stílushoz találsz megfelelőt.

AirTag

A legegyszerűbb módja, hogy megtaláld a dolgaid.

Tegyél AirTaget arra, ami fontos, hogy mindig követhesd. És bármikor könnyedén megtaláld a Lokátor appal.

Jogi nyilatkozatok

Kijelző: A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt téglalapként mérve az iPhone 13 mini képátlója 5,42 hüvelyk, az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro képátlója 6,06 hüvelyk, az iPhone 13 Pro Max képátlója pedig 6,68 hüvelyk. A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap méreténél.

Vízállóság: Az iPhone 13 Pro, az iPhone 13 Pro Max, az iPhone 13 és az iPhone 13 mini por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülékek az IEC 60529‑es szabvány szerint IP68‑as besorolásúak (legfeljebb 6 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthetők vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone‑t nedves állapotban tilos tölteni. A készülék tisztításával és szárításával kapcsolatos tudnivalókat a használati útmutatóban találod. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.

Fotózás gyenge fényviszonyok mellett: Akár 2,2‑szer jobb teljesítmény félhomályban az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max széles látószögű kamerájával (az előző generációhoz képest).

Kapacitás: A rendelkezésre álló tárhely ennél kevesebb, tényleges mérete több tényezőtől függ. A normál konfiguráció a modelltől és a beállításoktól függően körülbelül 11-14 GB tárhelyet használ az iOS rendszerrel és az előtelepített appokkal együtt. Az előtelepített appok körülbelül 4 GB tárhelyet foglalnak el, és tetszés szerint törölhetők vagy visszaállíthatók. A tárhelykapacitás a szoftververziótól függ, és készülékenként eltérhet.

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat: A szolgáltatás használatához mobilinternet-előfizetésre van szükség. Az 5G és az LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az 5G és az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobil­szolgáltatódhoz, illetve látogasd meg az apple.com/hu/iphone/cellular oldalt.

Energiaellátás és akkumulátor: A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózat konfigurációjától és számos egyéb tényezőtől függ. Az akkumulátor korlátozott számú alkalommal tölthető fel, ezért idővel cserére szorulhat egy Apple-szervizben. Az akkumulátor élettartama és üzemideje a használati körülményektől és a beállításoktól függ. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/iphone/battery.html.

Elérhetőség: Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és térségben.

SharePlay: 2021 végén érkezik.

Kiegészítők: A kiegészítők külön vásárolhatók meg.

AirTag: A Precíziós keresés az iPhone 11‑gyel és újabb iPhone-modellekkel kompatibilis (a 2. generációs iPhone SE kivételével).

© 2021 MARVEL