Apple iPhone 6s

iPhone 6s

Csak egy dolog változott. Minden.

Az iPhone 6s használata az első pillanattól fogva páratlan érzés. A kijelzőt megnyomva a 3D Touch minden eddiginél több felhasználási lehetőséget kínál, az életteli Live Photos funkcióval pedig szó szerint megelevenednek az emlékeid. És ez csak a kezdet. Vedd szemügyre közelebbről az iPhone 6s-t, és minden szinten újításokat fogsz felfedezni.

3D Touch
A Multi-Touch új generációja.

Az iPhone 6s érzékeli, milyen mélyen nyomod le a kijelzőt, így új dimenziókat nyit a tartalmaid kezelésében. Ráadásul az alapvető műveleteket is gyorsabban és egyszerűbben tudod elvégezni.

12 megapixeles fotók és 4K-s videók.
Live Photos képek. Örök emlékek.

A világ legnépszerűbb kamerája most még jobb, mint korábban bármikor. A 12 megapixeles iSight kamera új Live Photos funkciójával a fényképezés pillanata előtti és utáni pár momentumot is rögzítheted, így egy ujjnyomással mozgásba hozhatod a kész képet. Az új 5 megapixeles FaceTime HD kamera Retina Flash vakuval világítja meg a mosolyodat.

A9 chip 64 bites
architektúrával.

Az okostelefonokhoz valaha is gyártott legfejlettebb chip elképesztő gyorsasággal és beágyazott M9 mozgáskövető koprocesszorral kápráztat el.

Igazán ütős dizájn.
Most még ütésállóbb.

Az iPhone 6s stílusos külseje új anyagból, 7000-es sorozatú alumíniumötvözetből készül, a 4,7 és 5,5 hüvelykes Retina HD kijelzők üvegborítása pedig a legellenállóbb az okostelefonok között. Az asztroszürke, az ezüst és az arany mellett pedig már elegáns rozéarany színű bevonatot is választhatsz.

Gyorsabb vezeték nélküli kapcsolat.

Éld át az ultragyors letöltés és a kétszer gyorsabb Wi-Fi 802.11 ac kapcsolat élményét akár 866 Mbps* sebességgel!

Touch ID
Megerősített adatvédelem.
Ott van az ujjad hegyén.

A Touch ID lehetővé teszi, hogy az ujjlenyomatod segítségével oldd fel a telefonod zárolását vagy vásárolj az App Storeban. A továbbfejlesztett Touch ID érzékelő pedig gyorsabban és pontosabban ismeri fel az ujjlenyomatod.

iOS 9
Egyedülálló élmény.
Egy páratlan telefonon.

A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere okosabb keresővel, hatékonyabb beépített alkalmazásokkal és rengeteg új funkcióval nyűgöz le.

Miért egyedülálló az iPhone?

Ennek számos oka van. Például az iPhone és az iOS9 tökéletesen együttműködik, és ez az integráció növeli a felhasználói élményedet. Az iPhone kamerájával hihetetlenül könnyen készíthetsz lenyűgöző képeket és videókat. Sőt, az egyszerű kezelhetősége miatt vált a világ legnépszerűbb kamerájává. Az iPhone olyan nagyszerű dolgokat is kínál, mint az AppStore, az iCloud, a FaceTime, a Messages és a Touch ID, melyek páratlanul megbízható működésük miatt nem pusztán az iPhone jellemzői – a lényegét adják. Mindezek mellett az iPhone biztonságos is. Ügyel a privát adataidra és az egészségedre. Többek között az iPhone ezért összetéveszthetetlenül iPhone. És egyúttal megingathatatlan elkötelezettség amellett, hogy egy telefon legyen tökéletesen egyszerű, varázslatosan gyönyörű és lenyűgözően használható.

iPhone 6

Az iPhone modellek összehasonlítása.

Válassza ki a magához illő iPhone készüléket!

1Az előző generációhoz viszonyítva
2Adat előfizetés szükséges. A részletekről érdeklődjön a szolgáltatójánál! A sebesség a tartózkodási hely függvényében változhat. TM és 2014 Apple Inc. Minden jog fenntartva.