Dell Inspiron 3567

Az oldalon a díjak
   Vissza a tetejére
Dell Inspiron 5567 
 

Díjak

22 havi
kamatmentes részletre

0 Ft
kezdőrészlet
+22 × 13405 Ft részlet

Egy összegben

294910 Ft

A részletfizetéssel történő vásárlás feltétele, hogy a megrendelő legalább 6 hónapja Magyar Telekom előfizető, és a megrendelés időpontjában nem áll fenn díjtartozása.

Office_logosor

Válassza új gépéhez az Office  365 irodai szoftvercsomagot!


Az Office 365 szolgáltatás az első 3 hónapban díjmentesen vehető igénybe, a harmadik hónap után a havi díja nettó 3290 Ft +áfa, amennyiben az előfizető lemondási szándékát nem jelzi.
1

Norton Security Online
1 hónapig díjmentesen, utána nettó 320 Ft/
Egy darab PC, Mac, okostelefon vagy táblagép védelméhez

A megrendeléshez hívja a 1400-ás számot!

A megrendelt eszközt díjmentesen házhoz szállítjuk.

Érdekel  
További feltételek

1) Az eszközajánlat 2017. november 17-étől visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes olyan üzleti előfizetők részére, akik a Magyar Telekom Nyrt. valamely szolgáltatására 6 hónapos díjtartozás nélküli előfizetéssel rendelkeznek, és az ÁSZF szerinti fizetőképességi vizsgálatának megfelelnek. A részletfizetéshez az előfizetés fenntartása szükséges a futamidő teljes időtartamára. Az Office 365 szolgáltatás az első 3 hónapban díjmentesen vehető igénybe, a harmadik hónap után a havi díja nettó 3290 Ft +áfa. amennyiben az előfizető lemondási szándékát nem jelzi. Amennyiben az előfizetés az eszköz teljes vételárának kiegyenlítése előtt megszűnik, úgy a notebook/asztali számítógép/monitor hátralévő részletei egy összegben válnak esedékessé.

2) Az Apple gyártmányú laptopoknál adatmentést nem végzünk.