Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.
Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.


Microsoft Surface termékcsalád

Mi az a Microsoft Surface?

A Microsoft Surface laptopokból, tabletekből, illetve ezekhez kapcsolódó kiegészítőkből álló több termékcsalád összessége. Ezek az eszközök magas szintű eleganciát és kezelhetőséget kínálnak ügyfeleink számára a Windows 10 Pro operációs rendszer, illetve a Microsoft 365 felhőszolgáltatások által, a lehető legmagasabb fokú biztonság mellett.

A Surface prémium kategóriájú eszközökre az érdekel gombra kattintás és a kitöltött űrlap alapján tudunk ajánlatot adni.

Kép leírása: Surface Pro

Surface Pro

Részletek

Kép leírása: Surface Go

Surface Go

Részletek

Kép leírása: Surface Laptop

Surface Laptop

Részletek

Kép leírása: Surface Laptop Go

Surface Laptop Go

Részletek

Kép leírása: Surface Book

Surface Book

Részletek

A Microsoft Surface hordozható eszközcsaládjával munkastílusodat teljesen új szintre emelheted. A termékek egésznapos tápellátása, a szokásaidhoz alkalmazkodó kialakítás, a Windows 10 rendszerben rejlő lehetőségek jobb kihasználására nyílik lehetőséged, emellett minden nap élvezheted a termékek luxusát. A felhasznált anyagok kiváló minősége (galvanizált alumínium és Alcantara) hozzásegít ahhoz, hogy a lehető legjobban teljenek a munkanapjaid.

Microsoft Surface termékcsalád

Kép leírása: Surface Pro 7+

Surface Pro 7+

Az ultrakönnyű 12,3”-os, nagyfelbontású, érintőképernyős  Surface Pro 7+  ragyogóan igazodik a legkülönfélébb igényekhez: egyetlen feltöltéssel, egész nap, bárhonnan dolgozhatsz az LTE mobil kapcsolat révén, de akár grafikus tervező táblává is alakíthatod hogy meg tudd álmodni legújabb tervedet, majd este a kanapén táblagépként böngészhetsz rajta.

Érdekel

Kép leírása: Surface GO2

Surface GO 2

A pehelykönnyű 10,5”-os érintőképernyős Surface Go 2 mindig veled lesz, mert elfér minden táskában. Virtuális tárgyaló teremmé alakíthatod kocsidat vagy éppen a játszótérről is be tudsz jelentkezni az e-SIM mobil internet segítségével. A teljes értékű Windows felületen billentyűzettel vagy akár az ujjaiddal is tudod kezelni az alkalmazásokat, webböngészőt vagy más, üzletspecifikus programokat.

Érdekel

Kép leírása: Surface Laptop 4

Surface Laptop 4

Az ultravékony Laptop 4 a 11. generációs Intel® Core™ illetve AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition processzorok révén az előző generációs laptopnál akár 70%-kal nagyobb sebességet és akár 19 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít. A 13,5” illetve a 15” átmérőjű nagy felbontású érintőképernyőjén a ragyogó színek mindennél élethűbben jelenítik meg bőrszínt. A stúdió minőségű mikrofonoknak, illetve az Omnisonic hangszóróknak köszönhetően bárhol is legyen, tökéletes hangminőségben beszélhet munkatáraival.

Érdekel

Kép leírása: Surface Laptop GO

Surface Laptop GO

A legkönnyebb, belépő szintű laptop, melynek billentyűzetét a fokozott biztonság érdekében biometrikus ujjlenyomat olvasóval látták el. Különleges homokszínű vagy jégkék borításával, izgalmas megjelenést biztosít, 12,4” átmérőjű nagy felbontású érintőképernyőjével ideális választás induló vállalkozásoknak.

Érdekel

Kép leírása: Surface Book 3

Surface Book 3

A 13,5” illetve 15” érintőképernyős Surface Book első látásra csak egy innovatív formatervű laptopnak látszik: különlegessége az, hogy kijelzője leválasztható a billentyűzetről és így nagyméretű táblagépként is használható. Erős, diszkrét grafikus kártyájának köszönhetően tervező munkaállomásként is kiválóan megállja a helyét.

Érdekel

Kép leírása: Surface Hub és Studio

További kreatív eszközök: Surface Hub és Studio

Napjainkban a virtuális csapatmunka vált általánossá: bárhonnan és bármikor együtt kell tudjatok dolgozni ötleteiteken. A vékony 50” átmérőjű, 4K felbontású Surface Hub 2S érintőképernyőjével bármely helyszínt könnyedén a csapatmunka színterévé varázsol kábel mentesen. A Surface Studio egy 28”-os érintőképernyős, 4k felbontású minden igényt kielégítő asztali grafikus munkaállomás.

Érdekel

Kép leírása: Egyéb Surface kiegészítők

Egyéb Surface kiegészítők

Saját Surface készülékéhez illő tollak, egerek, billentyűzetek, dokkolók és fejhallgatók, melyek teljessé teszik a Surface élményt.

Érdekel

A Surface eszközök további előnyei:

A Microsoft 365 szolgáltatásokkal erősen integrált menedzsment és védelmi funkciók (eszköz ára csak a Windows 10 Pro operációs rendszer licencet tartalmazza, az M365 szolgáltatásokét nem):

  • Gyors és egyszerű rendszer telepítés a Microsoft felhőalapú technológia használatával.
  • Az egyedi kialakítású rendszerprogramjának köszönhetően teljeskörűen lehet távolról menedzselni.
  • A vírus és egyéb betörések ellen Microsoft 365-be beépített kibervédelmi rendszerrel összehangolt biztosági funkciókkal van felvértezve.
  • Az eszközökbe beépített arcfelismerő rendszernek köszönhetően nem kell bajlódnod a jelszavaid megjegyzésével – az eszköz felismer és automatikusan beléptet Téged a Windows 10 operációs rendszerbe.