Microsoft Surface termékcsalád

Mi az a Microsoft Surface?

A Microsoft Surface laptopokból, tabletekből, illetve ezekhez kapcsolódó kiegészítőkből álló több termékcsalád összessége. Ezek az eszközök magas szintű eleganciát és kezelhetőséget kínálnak ügyfeleink számára a Windows 11 Pro operációs rendszer, illetve a Microsoft 365 felhőszolgáltatások által, a lehető legmagasabb fokú biztonság mellett.

A Surface prémium kategóriájú eszközökre az érdekel gombra kattintás és a kitöltött űrlap alapján tudunk ajánlatot adni. Minimum megrendelés 3 db számítógép.

Kép leírása: Surface Pro

Surface Pro

Részletek

Kép leírása: Surface Go

Surface Go

Részletek

Kép leírása: Surface Laptop

Surface Laptop

Részletek

Kép leírása: Surface Laptop Go

Surface Laptop Go

Részletek

Kép leírása: Surface Book

Surface Laptop Studio

Részletek

A Microsoft Surface hordozható eszközcsaládjával munkastílusodat teljesen új szintre emelheted. A termékek egésznapos tápellátása, a szokásaidhoz alkalmazkodó kialakítás, a Windows 10 rendszerben rejlő lehetőségek jobb kihasználására nyílik lehetőséged, emellett minden nap élvezheted a termékek luxusát. A felhasznált anyagok kiváló minősége (galvanizált alumínium és Alcantara) hozzásegít ahhoz, hogy a lehető legjobban teljenek a munkanapjaid.

Microsoft Surface termékcsalád

Kép leírása: Surface Pro 8

Surface Pro 9

A legújabb és legváltozatosabb táblagép és számítógép kombináció. A Microsoft Surface Pro 9 kialakításának köszönhetően rugalmasan alkalmazható különböző helyzetekben. Kapható a Pro 9 5G technológiával, és különleges SQ3 (ARM alapú) processzorral is, mellyel egész munkanap lehet kiváló minőségű videó hívásokat bonyolítani egy töltéssel, mobilhálózathoz kapcsolódva.

Érdekel

Kép leírása: Surface GO3

Surface GO 3

A pehelykönnyű 10,5”-os érintőképernyős Surface Go 3 mindig veled lesz, mert elfér minden táskában. Akár virtuális tárgyaló teremmé alakíthatod kocsidat vagy a játszótérről is be tudsz jelentkezni az e-SIM mobil internet segítségével. Akkumulátora lehetővé teszi, hogy az egész napos használatot egy reggeli gyorstöltéssel. A teljes értékű billentyűzet segítségével, vagy az ujjaiddal is egyszerűen tudod kezelni az alkalmazásokat, kihasználva Windows 11 előnyeit.

Érdekel

Kép leírása: Surface Laptop 4

Surface Laptop 5

A legújabb Intel processzorokkal szerelt 13,5" ill. 15" letisztult dizájnú fémházas laptop nagyfelbontású érintő képernyője a legerősebb napfényben is jól látható. Arcfelismerő rendszere akár a sötét éjszakában is sikeresen azonosítja és ezáltal jelszó beírása nélkül is azonnal használatba tudja venni.

Érdekel

Kép leírása: Surface Laptop GO

Surface Laptop GO

A legkönnyebb, belépő szintű laptop, melynek billentyűzetét a fokozott biztonság érdekében biometrikus ujjlenyomat olvasóval látták el. Különleges homokszínű vagy jégkék borításával, izgalmas megjelenést biztosít, 12,4” átmérőjű nagy felbontású érintőképernyőjével ideális választás induló vállalkozásoknak.

Érdekel

Kép leírása: Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio

A vadonatúj Microsoft Surface Laptop Studio ötvöz mindent, amit egy hibrid munkaállomástól elvárunk: laptop és táblagép is egyben. Erős grafikus processzora segítségével a video rendereléstől a legfejlettebb tervező programokig bármilyen alkalmazást könnyedén futtat. Egy mozdulattal digitális rajztáblává alalítható, és a briliáns színeket hűen visszaadó érintőképernyőn a toll segítségével vagy akár szabadkézzel is folytathatja a tervezést.

Érdekel

Kép leírása: Surface Hub és Studio

További kreatív eszközök: Surface Hub és Studio

Napjainkban a virtuális csapatmunka vált általánossá: bárhonnan és bármikor együtt kell tudjatok dolgozni ötleteiteken. A vékony 50” átmérőjű, 4K felbontású Surface Hub 2S érintőképernyőjével bármely helyszínt könnyedén a csapatmunka színterévé varázsol kábel mentesen. A Surface Studio egy 28”-os érintőképernyős, 4k felbontású minden igényt kielégítő asztali grafikus munkaállomás.

Érdekel

Kép leírása: Egyéb Surface kiegészítők

Egyéb Surface kiegészítők

Saját Surface készülékéhez illő tollak, egerek, billentyűzetek, dokkolók és fejhallgatók, melyek teljessé teszik a Surface élményt.

Érdekel

A Surface eszközök további előnyei:

A Microsoft 365 szolgáltatásokkal erősen integrált menedzsment és védelmi funkciók (eszköz ára csak a Windows 10 Pro operációs rendszer licencet tartalmazza, az M365 szolgáltatásokét nem):

  • Gyors és egyszerű rendszer telepítés a Microsoft felhőalapú technológia használatával.
  • Az egyedi kialakítású rendszerprogramjának köszönhetően teljeskörűen lehet távolról menedzselni.
  • A vírus és egyéb betörések ellen Microsoft 365-be beépített kibervédelmi rendszerrel összehangolt biztosági funkciókkal van felvértezve.
  • Az eszközökbe beépített arcfelismerő rendszernek köszönhetően nem kell bajlódnod a jelszavaid megjegyzésével – az eszköz felismer és automatikusan beléptet Téged a Windows 10 operációs rendszerbe.