Huawei MediaPad T1 7.0 WIFI

Az oldalon a díjak
 Vissza a tetejére
Huawei MediaPad T1 7.0 WIFI 
  • 7" kijelző
  • 1024 × 600 pixel felbontás
  • Android operációs rendszer
  • 8 GB belső tárhely
  • Wi-Fi
  • 2 megapixeles hátoldali kamera
  • Termékjellemzők
 

Díjak

24 havi
kamatmentes részletre 1

0 Ft
kezdőrészlet
+24 × 1250 Ft részlet

Egy összegben

30000 Ft

Irodai Extra csomaggal 2

0 Ft

Irodai Plusz csomaggal 2
egy összegben

6350 Ft

1) A részletfizetéssel történő vásárlás feltétele, hogy a megrendelő legalább 6 hónapja Magyar Telekom előfizető, és a megrendelés időpontjában nem áll fenn díjtartozása.

2) Az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 év hűségidővel.

A megrendeléshez hívja a 1435-ös számot!

A megrendelt eszközt díjmentesen házhoz szállítjuk.

Érdekel  

 

További feltételek:

Ajánlatunk 2016. szeptember 22-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes a Magyar Telekom által lefedett szolgáltatási területen és üzleti ügyfeleknek szól.

A részletfizetés feltétele az igénylést megelőző legalább 6 hónapos előfizetés valamely Telekom-szolgáltatásra díjtartozás nélkül, valamint az ügyfél ÁSZF szerinti, fizetőképességre vonatkozó pénzügyi előminősítésnek történő megfelelése. Az előfizető vállalja, hogy a Magyar Telekom Nyrt. valamely szolgáltatására előfizetéssel rendelkezik a vásárlástól számított 24 hónapig, ellenkező esetben, vagyis az ügyfél előfizetői jogviszonyának idő előtti megszűnésekor a notebook hátralévő részletei egy összegben válnak esedékessé.

Az informatikai támogató szolgáltatások igénybevételére a futamidő leteltét követően vagy a csomag tartalmát meghaladó mértékben a Szuperszerviz általános vállalási feltételeinek mindenkori díjszabása alapján van lehetőség.

A tájékoztatás nem teljes körű, a megrendelés és az igénybevétel részletes feltételeiért, kérjük, ismert ügyfélkapcsolati pontjainkon tájékozódjon. A beüzemelésre fordított idő kiszállási idő formájában jóváírásra kerül és bármikor lehívhatóvá válik abban az esetben, ha az előfizető az első alkalommal történő beüzemelést nem kéri.