Samsung Galaxy Tab A10.1 (2019) Dual SIM 32 GB

Az oldalon a díjak
 Vissza a tetejére
 
  • Android operációs rendszer
  • 10,1"-es érintőkijelző
  • 32 GB belső memória
  • 8 megapixeles hátlapi kamera
 

Díjak

22 havi
kamatmentes részletre 1

0 Ft
kezdőrészlet
+22 × 4260 Ft részlet

Egy összegben

93720 Ft

1) A részletfizetéssel történő vásárlás feltétele, hogy a megrendelő legalább 6 hónapja Magyar Telekom előfizető, és a megrendelés időpontjában nem áll fenn díjtartozása.

2) Az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 év hűségidővel.

A megrendeléshez hívja a 1400-ás számot!

A megrendelt eszközt díjmentesen házhoz szállítjuk.

Érdekel  

 

További feltételek:

Ajánlatunk 2020. február 17-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes a Magyar Telekom által lefedett szolgáltatási területen és üzleti ügyfeleknek szól.

A részletfizetés feltétele az igénylést megelőző legalább 6 hónapos előfizetés valamely Telekom-szolgáltatásra díjtartozás nélkül, valamint az ügyfél ÁSZF szerinti, fizetőképességre vonatkozó pénzügyi előminősítésnek történő megfelelése. Az előfizető vállalja, hogy a Magyar Telekom Nyrt. valamely szolgáltatására előfizetéssel rendelkezik a vásárlástól számított 24 hónapig, ellenkező esetben, vagyis az ügyfél előfizetői jogviszonyának idő előtti megszűnésekor a notebook hátralévő részletei egy összegben válnak esedékessé.

A tájékoztatás nem teljes körű, a megrendelés és az igénybevétel részletes feltételeiért, kérjük, ismert ügyfélkapcsolati pontjainkon tájékozódjon.