ÜZLETI KORLÁTLAN MOBILINTERNET

Készülj fel az év legpörgősebb időszakára, turbózd fel a vállalkozásod korlátlan belföldi mobilinternettel!

Üzleti korlátlan mobilinternet most havi nettó 1490 Ft-ért!

Az Áfa mértéke 5%. Az ajánlat 2019. december 31-ig érvényes. A szolgáltatás bármikor lemondható.

Megrendelés

ico_telekom_app_84.svg

Telekom alkalmazáson keresztül

ico_sms_kuldes_84.svg

SMS1

ico_t-shop.svg

Üzleteinkben

1400-02.svg

Telefonon

ico_szemelyes_ugyintezes_84.svg

Személyes kapcsolattartódnál

icon_input-devices_outline_magenta_64

Online önkiszolgáló felületünkön keresztül!

1: SMS-ben történő megrendeléshez küldd a 1400-ra a +UNET szót és a szerződéses jelszavadat, pl. +UNET 12345

Az Üzleti korlátlan mobilinternet opció igénybevételi feltételei

  • Az opció bennefoglalt leforgalmazható adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet szolgáltatással rendelkező üzleti mobil díjcsomagok mellett és külön díj megfizetésével vehető igénybe.
  • Az opció havi díja nettó 1490 Ft. A díj a távközlési szolgáltatásokra érvényes ÁFA-t nem tartalmazza, amelynek mértéke 5%. Az opció díja törthavi számlázású. Az opció belföldön leforgalmazható, havonta megújuló korlátlan adategyenleget biztosít az Előfizető számára.
  • Az opció igénylése illetve használata kizárólag a promóció ideje alatt, 2019. december 31-ig lehetséges. Ezt követően az opció a fenti előfizetésen ügyfél kérése nélkül deaktiválásra kerül.
  • Az opció az Előfizető által a szerződéses jelszó ismeretében bármikor lemondható, ugyanakkor az aktuális hónapra vonatkozó havi díja a havi számlában fizetendő.
  • Az opció által kínált le- és feltöltési sebesség az Előfizető díjcsomagjába foglalt mobilinternet szolgáltatással megegyező, míg a garantált le- és feltöltési sebesség minden esetben 0 Mbit/s.
  • Az opció igénybevétele alatt belföldi forgalmazás esetén az Előfizető díjcsomagjába foglalt mobilinternet szolgáltatás benne foglalt adatmennyisége nem fogy, a forgalmazást az Üzleti korlátlan mobilinternet opció adategyenlege biztosítja. EU roaming helyzetben ugyanakkor az előfizetésen aktív mobilinternet szolgáltatás adategyenlegének EU roaming forgalmazásra biztosított adatmennyisége használható.
  • Szolgáltató az Előfizetőt az opció megrendelését megelőzően SMS-ben tájékoztatta az előfizetésen 2019. szeptember 16-án aktív mobilinternet szolgáltatás bennefoglalt adategyenlegéről. Az opció megrendelése esetén Előfizető a fenti dátumtól az opció deaktiválásáig nem válthatja az előfizetésen aktív mobilinternet szolgáltatást a megadott adatméretnél kisebb méretű mobilinternet szolgáltatásra. Amennyiben ilyen irányú váltás történik, Szolgáltató az opciót deaktiválja, melyről SMS tájékoztatást küld. Az opció havi díja deaktiválás esetén is kiterhelésre kerül. Az előfizetésen szeptember 16-án aktív mobilinternet szolgáltatás visszaállítása esetén az opció – újabb havi díj megfizetése ellenében – újra megrendelhető.
  • Az opció lemondását / deaktiválását követően az újbóli megrendelése esetén a havi díj megrendelésenként fizetendő, továbbá az első aktiválás kivételével minden újbóli aktiválás esetén nettó 1490 Ft-os újraaktiválási díj is kiterhelésre kerül (ÁFA mértéke 5%)
  • Az Üzleti korlátlan mobilinternet opció és a Tandem kártya szolgáltatások egymással kizáróak, azaz egyidejűleg nem vehetők igénybe.