Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál?
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

Vigyázzunk egymásra! Intézd online!

Itt a honlapunkon és a Telekom mobilalkalmazásban kényelmesen és gyorsan intézheted ügyeidet online!
Számlabefizetés, plusz adatopciók ki/bekapcsolása, egyenlegmegtekintés a Telekom alkalmazásban.

A Telekom segít

A megnövekedett mobilinternet igényhez, a hatékony otthoni munkavégzéshez, digitális oktatáshoz több megoldást is kínálunk.

EXTRA MOBILINTERNET IGÉNY? VAN MEGOLDÁS!

Adatbővítő opciók

Meglévő Üzleti Mobil díjcsomagodhoz bekapcsolhatsz 20 GB vagy 100 GB-os kiegészítő opciókat, melyek havonta megújulnak és extra adatot biztosítanak.

  

Érdekel
3 hónap korlátlan netezés1

Vásárolj most új üzleti mobil előfizetést, vagy meglévő ügyfelünkként bővítsd mobil flottádat új hívószámmal, hogy vállalkozásod minden mobil előfizetése részesüljön a 3 hónapig tartó korlátlan internetezés élményéből!
    

Érdekel
Átmeneti megoldás a vezetékes internet helyett

Az otthoni ideiglenes munkavégzéshez ideális megoldást jelent egy router és egy mobilinternet díjcsomag. Magenta 1 Business kedvezménycsomagban ráadásul dupla belföldi adattal és havidíj-kedvezménnyel kapod, így akár 100 GB belföldi net is lehet a díjcsomagodban.

Érdekel

ALAKÍTSD KI MODERN IRODÁD!

Kép leírása: ALAKÍTSD

ALAKÍTSD

    

Új IT-eszközök, és hozzá üzleti szoftverek havi díjas szolgáltatásként: levelezés, Microsoft Office szoftverek , csoportmunkát támogató alkalmazások, online biztonság és tárhely.

Érdekel

DIGITALIZÁLD VÁLLALKOZÁSOD, INSPIRÁLÓDJ A HELLO BIZNISZ  OLDALON!

Kép leírása: DIGITALIZÁLD VÁLLALKOZÁSOD

 DIGITALIZÁLD VÁLLALKOZÁSOD

    

Fejleszd vállalkozásod, légy te is online, tanulj és inspirálódj. Itt találhatsz hasznos cikkeket, esettanulmányokat oktató videókkal induló online vállalkozásoknak az online marketingről, valamint első kézből olvashatod más vállalkozók tapasztalatait és válaszait a koronavírusra. 

Érdekel

DIGITÁLIS OKTATÁS

Kép leírása: DIGITÁLIS OKTATÁS

DIGITÁLIS OKTATÁS

    

A távoktatás és a minőségi tartalmas időtöltés érdekében 2020. november 20-tól visszavonásig, lent megadott oldalak látogatása nem csökkenti a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget:

ArcanumBookrclasswww.bookrsuli.huDigitális módszertárDover nyelviskola elearnDuelboxeDiaePalatábla alapítványeKrétaEvaExam vizsgáztató rendszerHipersuliiDoctumLearningappsM5 Kulturális csatornaM5 Kulturális csatornaMagyar Elektronikus könyvtárMatekingMozaik kiadóNemzeti FilmarchívumNemzeti köznevelési portálOkosdobozSajátos nevelés igényű protokollokTabelloTanuló társadalomÜgyesedni Képességfejlesztő szoftverekVideo TanárVideoToriumWordwallXeropanZanza Videós oktatóportálNexius Learning

Lakossági előfizetésed is van?

Itt tájékozódhatsz mivel segítjük lakossági ügyfeleinket: díjmentes extra mobilinternet, díjmentes filmek a Telekom Videotékából, Mozipremierek, Digitális edukáció, Mobiltudósaink telefonos segítsége

Jó, ha tudod!

1) Hogyan veheted igénybe a 3 hónapos korlátlan belföldi (+ havi 20 GB EU roaming) mobilinternetet?

Új előfizetőként: Ha vállalkozásod még nem rendelkezik Telekom üzleti mobil előfizetéssel, vásárolj új előfizetést Üzleti Mobil díjcsomaggal, 2 éves határozott idejű szerződéssel!

Meglévő előfizetőként:

  • Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed Új Üzleti Trend, határozatlan idejű  Üzleti Mobil vagy 2 éves határozott idejű Üzleti mobil díjcsomaggal bővítsd flottádat új előfizetéssel, a keretszerződésednek megfelelő díjcsomagok egyikével!

Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed a fentiektől eltérő díjcsomaggal és már lejárt, vagy 3 hónapon belül lejár a határozott idejű keretszerződésed, válts Üzleti Mobil díjcsomagokra (legyen linkelve, mint a többi)  2 éves határozott idejű szerződéssel vagy határozatlan tartammal és legalább egy előfizetéshez válaszd az Üzleti Korlátlan Adat mobilinternet szolgáltatást.

Az ajánlat érvényessége

Az ajánlat a 2021. február  1. és 2021 március 31. között vásárolt új előfizetésekre és díjcsomag-váltásokra vonatkozik.

További információk

Az adatforgalmat érintő kedvezményt nem szükséges bekapcsolni, azt automatikusan aktiváltuk valamennyi jogosult – aktív, mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá üzleti - előfizető számára. Az előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően az adatforgalmat érintő kedvezmény sem használható tovább, a kedvezményben érintett oldalak felhasználható adatmennyiség hiányában a továbbiakban nem érhetők el.

Más oldalról beágyazott és linkelt tartalmak (pl. Youtube Kréta videók) továbbra is csökkentik az előfizető adatkeretét.

Az adatforgalmat érintő kedvezmény kizárólag belföldön történő felhasználás esetén érhető el, EU roaming helyzetben csökkenti az Előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget.

Meglévő mobilinternet szolgáltatás igénybevétele szükséges az adatforgalmi irányt érintő kedvezmény érvényesítéséhez.Üzleti előfizetés esetén csak a publikus APN-ek (internet.telekom/internet/wap/wnw/blackberry) használata esetén érvényesül a kedvezmény. Az APN-beállításokról bővebben ide kattintva olvashatsz.