A Telekom segít

Szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a vállalkozások üzletmenetének stabil működéséhez, valamint a kapcsolattartás megkönnyebbítéséhez, ezért Ügyfeleinket a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel és távmunkát támogató szolgáltatásokkal segítjük.

Vigyázzunk egymásra! Intézd online!

Itt a honlapunkon és a Telekom mobilalkalmazásban kényelmesen és gyorsan intézheted ügyeidet az irodából vagy akár otthonodból is!
Számlabefizetés, plusz adatopciók ki/bekapcsolása, egyenlegmegtekintés a Telekom alkalmazásban.

Extra adatigény a távmunkához?
Van megoldás!

Az átmeneti otthoni munkavégzés támogatásaként az üzleti díjcsomaggal igénybe vett mobil előfizetésedet 20 ill. 100 GB-os havidíjas adatbővítő opcióval egészítheted ki. Mindkét ajánlat 2020. augusztus 31-ig rendelhető meg.

Érdekel

távmunkához
Microsoft csoportmunka szolgáltatások

2020. június 30-ig a digitális munkavégzést, távmunkát támogató Microsoft felhő alapú megoldásai közül a Microsoft 365 Vállalati Alap1 és Standard2 csomagokra történő új előfizetés esetén a szolgáltatások az első 3 hónapban díjmentesen vehetők igénybe. Chat funkcióval, online meeting lehetőséggel, és fájlkezelési funkciókkal segíti a távmunkát és 1TB felhő tárhelyet is ad felhasználónként.
A céged nem jártas még a csoportmunkában? A Teams alkalmazás használatában a Hello Biznisz videója, és az innen letölthető útmutatónk segít.

Microsoft szolgáltatások
MobiltudosIkonWhite.png

Mobiltudósaink online segítenek

A mobiltudós segít eligazodni a digitális világ rejtelmeiben, megválaszolja a kérdéseidet, megoldja a mobil készülékekkel kapcsolatos problémákat, és közben megtanít arra, hogyan lehet átlendülni az okoseszközök kezelése során jelentkező kihívásokon.

ico_vasarolj_sms_kovetessel_84_new.svg

Készülékjavítás mobilfutár kiszállítással

Meghibásodott mobilkészülék- és táblagép javításaidat kényelmesen kezdeményezheted otthonról, online, a Telekom hivatalos szervizpartnere, a TMX Mobil Solution Kft. segítségével.

Lakossági előfizetésed is van?

Itt tájékozódhatsz mivel segítjük lakossági ügyfeleinket: díjmentes extra mobilinternet, díjmentes filmek a Telekom Videotékából, Mozipremierek, Digitális edukáció, Mobiltudósaink telefonos segítsége

Jó, ha tudod!

1) A Microsoft 365 Vállalati Alapverzió tartalmazza a Microsoft Teams felhő alapú csoportmunka megoldást, mely többek közt chat funkcióval, online meeting lehetőséggel, és fájlkezelési funkciókkal segíti a távmunkát. Ezen kívül 50GB-os céges email postafiókot és 1TB felhő tárhelyet is ad felhasználónként. Új előfizetőnek azokat az ügyfeleinket tekintjük, akik még nem rendelkeznek a Telekomnál Microsoft 365 Vállalati Alapverzió előfizetéssel, meglévő előfizetés esetén a licensz számok növelését nem.

2) A Microsoft 365 Vállalati Standard része az Alapverzió tartalmán túl a legújabb telepíthető Office csomag, amelyet az adott személy több eszközén is használhat. Új előfizetőnek azokat az ügyfeleinket tekintjük, akik még nem rendelkeznek a Telekomnál Microsoft 365 Vállalati Standard előfizetéssel, meglévő előfizetés esetén a licensz számok növelését nem.

3) Az adatforgalmat érintő kedvezményt nem szükséges bekapcsolni, azt automatikusan aktiváltuk valamennyi jogosult  - mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá üzleti - előfizető számára.

Más oldalról beágyazott és linkelt tartalmak (pl. Youtube Kréta videók) továbbra is csökkentik az előfizető adatkeretét.Az adatforgalmat érintő kedvezmény kizárólag belföldön történő felhasználás esetén érhető el, EU roaming helyzetben csökkenti az Előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget.

Meglévő mobilinternet szolgáltatás igénybevétele szükséges az adatforgalmi irányt érintő kedvezmény érvényesítéséhez.

Üzleti előfizetés esetén csak a publikus APN-ek (internet.telekom/internet/wap/wnw) használata esetén érvényesül a kedvezmény. Az APN-beállításokról bővebben ide kattintva olvashatsz.