A Telekom segít

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a digitális szolgáltatások a mindennapi munkavégzés, vagy éppen az életminőség, a családi kapcsolattartás meghatározó elemeivé váltak.

Szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a vállalkozások üzletmenetének stabil működéséhez, valamint a kapcsolattartás megkönnyebbítéséhez, ezért Ügyfeleinket a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel és távmunkát támogató szolgáltatásokkal segítjük.

10 GB + 10 GB EXTRA ADAT MINDEN HAVI DÍJAS ÉS DOMINO ÜGYFELÜNKNEK

Március 16-án minden meglévő ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti havi díjas és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl (blue mobile) előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget aktiváltunk díjmentesen, amely április 30-ig használható fel. Továbbá március 16-tól minden új havi díjas előfizetőnknek is biztosítjuk a 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget díjmentesen.
KÜLÖN TEENDŐD NINCS, a 10 GB adategyenleget minden érintettnek automatikusan bekapcsoljuk.1

Ezen felül a lakossági előfizetők és kisvállalatok számára, ha a fenti, 10 GB adatmennyiség is kevésnek bizonyulna, a Telekom alkalmazásban további 10 GB belföldi és EU-roaming extra adatmennyiség aktiválható, meghatározott üzleti díjcsomagokkal.
A +10 GB Extra Netet az aktiválástól 30 napon belül használhatod fel. 2

bekapcsolom az alkalmazásban

Vigyázzunk egymásra! Intézd online!

Itt a honlapunkon és a Telekom mobilalkalmazásban kényelmesen és gyorsan intézheted ügyeidet az irodából vagy akár otthonodból is!
Számlabefizetés, plusz adatopciók ki/bekapcsolása, egyenlegmegtekintés a Telekom alkalmazásban.

távmunkához
Microsoft csoportmunka szolgáltatások

2020. március 16-ától a digitális munkavégzést, távmunkát támogató Microsoft felhő alapú megoldásai közül az Office 365 Vállalati Alap3 és Prémium4 csomagokra történő új előfizetés esetén a szolgáltatások az első 3 hónapban díjmentesen vehetők igénybe. Chat funkcióval, online meeting lehetőséggel, és fájlkezelési funkciókkal segíti a távmunkát és 1TB felhő tárhelyet is ad felhasználónként.
A céged nem jártas még a csoportmunkában? A Teams alkalmazás használatában a Hello Biznisz videója, és az innen letölthető útmutatónk segít.

Microsoft szolgáltatások

Segítünk a tanulásban – mobilinternet adatforgalmi kedvezmény

A távoktatás és a minőségi, tartalmas időtöltés érdekében a mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések5 esetén, 2020. március 21-től - június 15-ig, a mobilinternet szolgáltatás használatakor a lent megadott oldalak látogatása nem csökkentik a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget.

Lakossági előfizetésed is van?

Tájékozódj mindarról, amivel a Telekom lakossági ügyfeleit is segíti.

INGYENES FILMEK
a Telekom videotékából

Legyen szó akár Hangoskönyvről, akár hasznos tudásról a Mindentudás Egyeteméről, vagy távoli világok történeteiről, mint az Esther, a törzs lánya, egy koncertről a szobádban az Emlékszel, Sopronban?-al, vagy a városi underground szubkultúra megismeréséről a BP Underground - Elektronikus Zene-vel, a Telekom Videotéka folyamatosan bővülő díjmentes tartalomkínálatot biztosít minden generáció számára.

Érdekel

filmek féláron
otthoni mozizáshoz

Újabb csokor filmet ad a Telekom féláron!
A gyerekeket várják a Trollok, a Minyonok és a Gru3. A látványos filmekre vágyóknak itt a Jurassic World és A Vadász és a Jégkirálynő. Aki a kicsit komolyabb filmeket szereti, azokat ne tévessze meg a Kalandos hétvége cím, ez nekik szól. A zeneimádóknak pedig a Tökéletes hang 2. és a Yesterday érhető most el a Videotékában féláron.
Mozizz otthon, féláron!

Érdekel

otthoni mozipremierek
Nem maradsz le semmiről

Mozifilmek egy mozijegy árának töredékéért a Telekomtól. Maradj otthon és a mozik kínálata házhoz jön. Április első felében olyan díjnyertes filmeket nézhetsz, mint az Élősködők vagy A búcsú. Ha kihagytad volna, bepótolhatod A hegyek szigete, a Portré a fiatal lányról, a Valan - Az angyalok völgye vagy a Nyelés című filmeket. Itt láthatod először a Sötét vizeken-t és a Tess és én - Életem legfurcsább heté-t. A gyerekeknek pedig a Bogyó és Babóca - Tündérkártyák mozifilmet hozza el a Telekom. #maradjotthon #mozizzotthon

Érdekel

Jó, ha tudod!

1) Azon ügyfeleink, akik új mobil havi díjas előfizetést vásárolnak, akkor kapják automatikusan az egyszeri extra 10 GB-os adatmennyiséget, ha rendelkeznek mobilinternet szolgáltatással (ez lehet havidíjmentes mobilinternet szolgáltatás is).
Az egyszeri extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig. A 10 GB extra adatmennyiséget akkor is megkapod, ha belföldön korlátlan adatforgalmú díjcsomaggal rendelkezel.

2) A plusz extra 10 GB NET kisvállalati ügyfelek esetében kizárólag Üzleti Trend, Next Business, Business Fit, Dualo Team és Dualo Team EU díjcsomagokkal aktiválható. Ha a plusz extra 10 GB-ot elhasználtad, és az aktiválás óta letelt a 30 nap, április 30. előtt újraaktiválhatod.

3) Az O365 Vállalati Alapverzió tartalmazza a Microsoft Teams felhő alapú csoportmunka megoldást, mely többek közt chat funkcióval, online meeting lehetőséggel, és fájlkezelési funkciókkal segíti a távmunkát. Ezen kívül 50GB-os céges email postafiókot és 1TB felhő tárhelyet is ad felhasználónként.

4) Az O365 Vállalati Prémium része az Alapverzió tartalmán túl a legújabb telepíthető Office csomag, amelyet az adott személy több eszközén is használhat.

5) Az adatforgalmat érintő kedvezményt nem szükséges bekapcsolni, azt automatikusan aktiváltuk valamennyi jogosult  - mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá üzleti - előfizető számára.

Más oldalról beágyazott és linkelt tartalmak (pl. Youtube Kréta videók) továbbra is csökkentik az előfizető adatkeretét.Az adatforgalmat érintő kedvezmény kizárólag belföldön történő felhasználás esetén érhető el, EU roaming helyzetben csökkenti az Előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget.

Meglévő mobilinternet szolgáltatás igénybevétele szükséges az adatforgalmi irányt érintő kedvezmény érvényesítéséhez.

Üzleti előfizetés esetén csak a publikus APN-ek (internet.telekom/internet/wap/wnw) használata esetén érvényesül a kedvezmény. Az APN-beállításokról bővebben ide kattintva olvashatsz.