Az Apple DEP (Device Enrollment Program) használatával új üzleti Apple készülékeid azonnal készen állnak, amint kicsomagolod őket a dobozból!

A megoldás segítségével eszközeid automatikusan kapcsolódnak a vállalati eszközmenedzsment rendszeréhez, így a konfigurálásuk bekapcsolás után automatikusan és biztonságosan végbemegy.
A kívánt felhasználói profilok hibamentesen települnek a készülékekre, és még a gyári beállítások visszaállításával sem távolíthatók el.

A szolgáltatás előnyei

Gyors

Gyors

• Vezeték nélküli konfigurálás és telepítés kézi beavatkozás nélkül.

•Az előkészítés ideje független az eszközök számától, párhuzamosan fut a konfiguráció.

Biztonságos

Biztonságos

• Távoli eszközkezeléssel folyamatos felügyeletet biztosít.

• Kiküszöböli a kézi konfigurálás esetleges hibáit.

Kényelmes

Kényelmes

• A végfelhasználónak csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadni.

•A konfiguráció automatikusan, vezeték nélkül lezajlik.

A szolgáltatás díjmentesen elérhető a Magyar Telekomtól vásárolt új Apple eszközök esetében.

  A szolgáltatás díjmentesen elérhető a Magyar Telekomtól vásárolt új Apple eszközök esetében.

    

  1. Regisztrálj ingyenesen az Apple Business Manager oldalon! Add meg a Telekom viszonteladói azonosítódat: CB096C0 a regisztráció során!
  2. Állítsd be preferált eszközfelügyeleti megoldásodat (MDM)! Ha még nem használsz mobileszköz-menedzsment rendszert, figyelmedbe ajánljuk szolgáltatásainkat, melyek tartalmaznak eszközmenedzsment funkciókat: Microsoft 365 Vállalati Prémium szolgáltatás.
  3. Töltsd ki a nyilatkozatot, amelyben felhatalmazod a Telekomot, hogy elvégezze új eszközeid regisztrációját, és küldd el az uzleti@telekom.hu címre!
  4. Vásárolj Apple készülékeket a Telekomtól!
  5. Újonnan vásárolt eszközeid az Apple DEP segítségével automatikusan csatlakoznak az eszközmenedzsment rendszeredhez. A megfelelő felhasználói profilok az aktiválás után letöltődnek ezekre az eszközökre, és készen állnak a használatra.