Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Hírközlési INFRASTRUKTÚRA KIVITELEZÉS

Új építésű társasházak, lakóparkok, ipari létesítmények és ipari parkok modern hírközlési hálózatainak  fejlesztése partnereink számára.

Mit ajánlunk?

Jelen vagyunk az alapoknál

Szakmai konzultációval és közreműködéssel segítjük a beruházókat az új építésű ingatlanok hírközlési ellátásban, hogy modern, nagysebességű internetet, IPTV szolgáltatást és klasszikus telefonszolgáltatást tudjunk biztosítani.

Minőségi távközlési hálózatot biztosítunk

Műszaki gárdánk és kiterjedt alaphálózatunk biztosíték arra, hogy szolgáltatási területünkön hatékonyan és magas minőségben tudjuk megvalósítani a modern hírközlési hálózatait.

Segítünk az értékesítésben

A jövendőbeli tulajdonosok legjobb kiszolgálása érdekében igény szerint akár a projekt kezdetétől is szakértékesítői közreműködést biztosítunk.A lakások új tulajdonosai munkaidőben dedikált telefonszámon hívhatják munkatársainkat, akik a tanácsadás és a megrendelések kezelése mellett segítséget nyújtanak akár abban is, hogy a beköltözést követően az új Telekom szolgáltatások a lehető leghamarabb bekapcsolásra kerüljenek.

Folyamatos fejlesztés és jelenlét

Nemcsak az építésnél, hanem a későbbiekben is jelen vagyunk, és hálózatfejlesztéssel, teljeskörű üzemeltetéssel támogatjuk partnereinket, akiknek a beruházások lezárását követően is közvetlen kapcsolattartást biztosítunk, így mindig számíthatnak ránk

Amennyibenérdekli szolgáltatásunk, kérjük keressen minket a lakopark@telekom.hu e-mail-címen!