Filmvilág

Film, sorozat és mesecsatornák

Hűségidő nélkül az első hónapban: nettó 307 Ft/hó (a 2. hónaptól nettó 1415 Ft/hó)

Comedy_central_extra_135x90.jpg

Comedy Central Extra

angol nyelvű (magyarfelirattal)

A Comedy-s humor kicsit extrémebb, egyedibb változata. Itt találjuk az amerikai stand-up krémjét felvonultató adásokat.

Boomerang_135x90.png

Boomerang

magyar nyelven

A Boomerang gyermekcsatorna könnyed szórakozást és oktatást nyújt a 3-7 éves gyerekek számára. A csatorna gyermekműsorai a gyermektelevíziózás legjobb programjait kínálják – a Bolondos Dallamok-tól, Tapsi, Dodó, Szilveszter és Csőrike, Tom és Jerry kedves történetein keresztül, a Garfield Show kedves, falánk Garfield macskájáig.

CN_135x90.jpg

Cartoon Network

magyar nyelven

2015 április 1-től 24 órában lesz látható a Cartoon Network kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna.

A fő műsoridő marad a legifjabbaké, itt továbbra is a Cartoon Network sorozatokra jellemző újító szellemiségű, egyedi humorú, kortárs sorozatok láthatók. Este kilenc után olyan közkedvelt, díjnyertes vígjáték sorozatok láthatók majd, mint a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa. A késő esti órákban a Chop Socky Chooks vagy a DC Comic legendákat felvonultató Fantasztikus Négyes várja az idősebb rajzfilmrajongókat.

nickjr-135x90

Nick Jr.

magyar és angol nyelven

A Nick Jr. a közkedvelt Nickelodeon kisebbeknek szóló testvércsatornája, melynek műsorai úgy lettek kialakítva, hogy elősegítsék a gyermekek érzelmi fejlődését, olvasási készségét, matematikai ügyességüket, valamint zenei és kreatív ösztöneiket.

JimJam-135x90

Jim Jam

magyar, angol és német nyelven

A csatorna a legfiatalabb az 1-6 éves korosztálynak szól, műsorai játékosan és kreatívan, garantáltan erőszakmentesen szórakoztatják és tanítják a legfogékonyabb korban lévő gyermekeket.

babytv-135x90

Baby TV

angol nyelven

A 0-tól 3 éves korú gyermekeknek és szüleiknek szóló 24 órás csatorna, melynek fókuszában a gyermek tanulása, játéka és szórakoztatása áll.

english_club_135x90.png

English Club

angol nyelven

Az angol nyelvoktató csatorna a nyelvet tanulók számára lehet kiváló választás. Alapszinttől egészen az erős haladóig minden nézőt nyelvi szintjének megfelelő oktató-szórakoztató műsorokkal várja.

kika_135x90

Kika

német nyelven

A gyermekcsatorna (KIKA, azaz Der Kinderkanal), főként a 3-13 éves korosztályt célozza meg. Népszerű üdvöskéje a híres bábfigura, Bernd das Brot aki egy szomorú és morcos kenyér.

filmmania_135x90.jpg

Film Mánia

magyar nyelven

A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel az 1990-es és 2000-es évekből.

EuroNews

Sundance Channel

magyar nyelven

A Sundance Channel a legújabb filmes trendek otthona. Különleges személyiségek, megkapó történetek és felvillanyozó ötletek kapnak szárnyra a csatorna saját gyártású filmjeiben és műsoraiban, ahol nem csak a ma meghatározó kreatív alakjai, de a jövő feltörekvő tehetségei is megjelennek. A csatorna Robert Redford küldetéséhez híven ünnepli meg az emberi kreativitás csodáit.

AXNWhite_135x90.jpg

AXN White

eredeti vagy magyar nyelven

Az AXN White műsorai elsősorban olyan nagyvárosi nőknek szólnak, akik könnyed, ugyanakkor igényes szórakozásra vágynak, szeretik a krimiket, kosztümös drámákat és az izgalmakat!

Rai Uno

AXN Black

eredeti vagy magyar nyelven

Az AXN Black inkább a férfiakat szólítja meg, és olyan hősi karaktereket vonultat fel, akik erejükkel, bátorságukkal inspirálnak és példát mutatnak.

sorozat__135x90.jpg

Sorozat+

magyar nyelven

A magyar nyelvű Sorozat+ a világ legjobb folytatásos történeteit hozza el Magyarországra.

film2_135x90.jpg

Film+2

magyar nyelven

A magyar nyelvű csatorna a nap 24 órájában biztos szórakozás mindazoknak, akik szeretik a játékfilmeket.

filmboxextra_135x90.jpg

FilmBox Premium

magyar nyelven

A csatorna műsorán premierfilmek szerepelnek röviddel a mozibemutató után, valamint nagy költségvetésű televíziós produkciók és díjnyertes alkotások.

ORF eins

FilmBox Plus

magyar nyelven

A csatorna a FilmBox Extrához hasonlóan, színvonalas filmekben és televíziós produkciókban gazdag műsorkínálattal szolgál.

filmboxfamily_135x90.jpg

FilmBox Family

magyar nyelven

A FilmBox Family a család apraja-nagyjának csatornája: reggeltől késő estig erőszakmentes filmek és minisorozatok kínálnak felhőtlen szórakozást.

RTR Planeta

FilmBox Extra HD

magyar nyelven

Az RTR Planeta nevű csatorna műsorában hírek, sportközvetítések, kulturális programok, filmek és dokumentumfilmek színes kínálatából válogathatnak a nézők.

Havidíj
Hűségnyilatkozat nélkül
Filmvilág csomag havi díja az előfizetés első hónapjában: nettó 307 Ft
(bruttó 390 Ft)
Filmvilág csomag havi díja az előfizetés 2. hónapjától: nettó 1415 Ft/hó
(bruttó 1800 Ft/hó)
További feltételek