Filmvilág

Film, sorozat és mesecsatornák

Hűségidő nélkül az első hónapban: nettó 307 Ft/hó (a 2. hónaptól nettó 1415 Ft/hó)

csatlogo_mtvhtts_135x90.jpg

MTV Hits

Non-stop zenecsatorna.

Boomerang_135x90.png

Boomerang

(magyar nyelven)
A Boomerang gyermekcsatorna könnyed szórakozást és oktatást nyújt a 3-7 éves gyerekek számára. A csatorna gyermekműsorai a gyermektelevíziózás legjobb programjait kínálják – a Bolondos Dallamok-tól, Tapsi, Dodó, Szilveszter és Csőrike, Tom és Jerry kedves történetein keresztül, a Garfield Show kedves, falánk Garfield macskájáig.

CN_135x90.jpg

Cartoon Network

(magyar nyelven)
A fő műsoridő marad a legifjabbaké, itt továbbra is a Cartoon Network sorozatokra jellemző újító szellemiségű, egyedi humorú, kortárs sorozatok láthatók. Este kilenc után olyan közkedvelt, díjnyertes vígjáték sorozatok láthatók majd, mint a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa. A késő esti órákban a Chop Socky Chooks vagy a DC Comic legendákat felvonultató Fantasztikus Négyes várja az idősebb rajzfilmrajongókat.

nickjr-135x90

Nick Jr.

(magyar és angol nyelven)
A Nick Jr. a közkedvelt Nickelodeon kisebbeknek szóló testvércsatornája, melynek műsorai úgy lettek kialakítva, hogy elősegítsék a gyermekek érzelmi fejlődését, olvasási készségét, matematikai ügyességüket, valamint zenei és kreatív ösztöneiket.

JimJam-135x90

Jim Jam

(magyar, angol és német nyelven)
A csatorna a legfiatalabb az 1-6 éves korosztálynak szól, műsorai játékosan és kreatívan, garantáltan erőszakmentesen szórakoztatják és tanítják a legfogékonyabb korban lévő gyermekeket.

csatlogo_kiwi_135x90.jpg

Kiwi TV

(magyar nyelven)
A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában.

english_club_135x90.png

English Club

(angol nyelven(
Az angol nyelvoktató csatorna a nyelvet tanulók számára lehet kiváló választás. Alapszinttől egészen az erős haladóig minden nézőt nyelvi szintjének megfelelő oktató-szórakoztató műsorokkal várja.

kika_135x90

Kika

(német nyelven)
A gyermekcsatorna (KIKA, azaz Der Kinderkanal), főként a 3-13 éves korosztályt célozza meg. Népszerű üdvöskéje a híres bábfigura, Bernd das Brot aki egy szomorú és morcos kenyér.

filmmania_135x90.jpg

Film Mánia

(magyar nyelven)
A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel az 1990-es és 2000-es évekből.

csatlogo_shorts-tv_135x90.jpg

Shorts TV

A ShortsTV a világ első HD-csatornája, amely kifejezetten rövidfilmeket tűz műsorára.

tv_minicsomag_termek_mini_ikon_vezetekescsak műholdas adással érhető el

EuroNews

Sundance Channel

(magyar nyelven)
A Sundance Channel a legújabb filmes trendek otthona. Különleges személyiségek, megkapó történetek és felvillanyozó ötletek kapnak szárnyra a csatorna saját gyártású filmjeiben és műsoraiban, ahol nem csak a ma meghatározó kreatív alakjai, de a jövő feltörekvő tehetségei is megjelennek. A csatorna Robert Redford küldetéséhez híven ünnepli meg az emberi kreativitás csodáit.

csak vezetékes adással érhető el

csatlogo_sony_max_135x90.jpg

Sony Max

A Sony Max a fiatalos, női közönséget szólítja meg, egyedi valóságshow-k, főzőműsorok, romantikus vígjátékok, csajos sitcomok és erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatok segítségével.

csatlogo_sony_movie_135x90.jpg

Sony Movie Channel

sorozat__135x90.jpg

Sorozat+

magyar nyelven

A magyar nyelvű Sorozat+ a világ legjobb folytatásos történeteit hozza el Magyarországra.

csatlogo_rtl-gold_135x90

RTL GOLD

(magyar nyelven)

csatlogo_izaura_tv_135x90.jpg

Izaura TV

(magyar nyelven)
A sorozatok rabjainak.

tv_minicsomag_termek_mini_ikon_vezetekescsak vezetékes adással érhető el

csatlogo_filmbox_135x90.jpg

FilmBox

(magyar nyelven)
A csatorna műsorán premierfilmek szerepelnek röviddel a mozibemutató után, valamint nagy költségvetésű televíziós produkciók és díjnyertes alkotások.

ORF eins

FilmBox Plus

(magyar nyelven)
A csatorna a FilmBox Extrához hasonlóan, színvonalas filmekben és televíziós produkciókban gazdag műsorkínálattal szolgál.

filmboxfamily_135x90.jpg

FilmBox Family

(magyar nyelven)
A FilmBox Family a család apraja-nagyjának csatornája: reggeltől késő estig erőszakmentes filmek és minisorozatok kínálnak felhőtlen szórakozást.

RTR Planeta

FilmBox Extra HD

(magyar nyelven)

Havidíj
Hűségnyilatkozat nélkül
Filmvilág csomag havi díja az előfizetés első hónapjában: nettó 307 Ft
(bruttó 390 Ft)
Filmvilág csomag havi díja az előfizetés 2. hónapjától: nettó 1415 Ft/hó
(bruttó 1800 Ft/hó)
További feltételek