Nagyvilág

Nagyvilág minicsomag

Hűségidő nélkül az első hónapban: nettó 307 Ft/hó (a 2. hónaptól nettó 1415 Ft/hó)

dtx_135x90.png

DTX

magyar és angol nyelven

A Discovery Networks új, autós-motoros tartalmakat kínáló csatornája elsősorban a fiatal férfi nézőket célozza meg. A kiemeltebb műsorok között megtalálható a Mennyit ér a kocsim?, a Strip 'N Rip és az Autócsodák is.

Discovery Science

Discovery Science

(magyar és angol nyelven)
Izgalmas műsorai számos tudományág – csillagászat, fizika, orvostudomány, őslénytan, genetika, antropológia, pszichológia stb. – témáit dolgozzák fel.

Viasat Nature

Viasat Nature

(magyar és angol nyelven)
A Viasat Nature csatorna minőségi, díjnyertes és szórakoztató dokumentumfilmek széles választékát kínálja nézőinek. Állatorvosok, a vadvilág szakértői és hírességek lebilincselő utazásainak nyomába eredve veszélyes ragadozókat, aranyos kölyköket és vadállatokat hoznak el otthonunkba a világ minden tájáról.

Viasat Explore

Viasat Explore

(magyar nyelven)
Új, széles értelemben vett dokumentum csatorna, sokszínű és izgalmas tartalommal, amely megkülönbözteti más dokumentumcsatornáktól.

Viasat Explore

Viasat History

(magyar nyelven)
Izgalmas és szórakoztató történelmi csatorna, amely betekintést nyújt az ókori és modern történelembe, különböző kultúrákba.

Viasat Nature - History HD

Viasat Nature - History HD

(magyar és angol nyelven)
A csatorna programkínálatát a Viasat csoport két jól ismert, látványos csatornájának, a Viasat Historynak és a Viasat Nature-nek HD-minőségű műsorai alkotják.

Travel

Travel

(magyar nyelven)
A csatorna az utazás szerelmeseit repíti el a Világ számos különleges és csodás szegletébe, hogy izgalmas kalandok közepette gyönyörködhessünk a Földünk csodás tájaiban, építészeti remekműveiben és élvezhessük az utazás élményét!

Food Network

Food Network

(angol nyelven)
Főzőműsorokat sugárzó gasztrocsatorna, ahol a tematika nemzetközi sikerműsorait érhetik el a nézők.

Classica

Classica

(angol nyelven)
A csatornán koncertek, operák mellett életrajzi ihletésű dokumentum filmek engednek mélyebb betekintést a klasszikus zene világába.

mtv_hits_135x90.jpg

MTV Hits

angol nyelven

Az MTV Hits egy 24 órás non-stop zenecsatorna, mely 2001. május 1-jén indult. Legnépszerűbb műsorai között van a Euro Top 20, Nothing But Hits vagy éppen a Future Hits.

euronews_logo_165x90.png

EuroNews

angol és magyar nyelven

A független európai hírcsatorna, friss hírekkel, sporthírekkel, üzleti információkkal és az EU ügyeivel kapcsolatos műsorokat sugároz, de a divattal, tudományos és webes hírekkel és a legújabb mozibemutatókkal kapcsolatos hírekkel is szolgál.

sky_news_135x90

Sky News

angol nyelven

Hírcsatorna, mely a hírek mellett interjú és magazin sorozatokkal nyújt naprakész tájékoztatást.

TVE

TVE

spanyol nyelven)
A spanyol közszolgálati televízió kínálatában főként hír- és beszélgetős műsorok, filmek és dokumentumfilmek találhatók, spanyol nyelven.

RTL

RTL

(német nyelven)
Az RTL Németország egyik legnagyobb kereskedelmi tévécsatornája, mely lassan 25 éve sugározza sokszínű műsorát népszerű filmekkel, sorozatokkal és saját gyártású műsorokkal.

sat1-135x90

SAT1

(német nyelven)
Az ismert német kereskedelmi csatorna műsorán krimisorozatokkal és német filmsorozatokkal találkozhatnak a nézők.

mediaset_135x90.png

Mediaset

olasz nyelven

A Mediaset olasz kereskedelmi csatornájának műsora főként filmekből, magazinokból, vetélkedőműsorokból és sportközvetítésekből áll.

eurosport2_135x90.png

Eurosport2

magyar nyelven

Színes és változatos sportkínálattal várja a nézőket az Eurosport 2 csatorna.

RTR Planeta

RTR Planeta

(orosz nyelven)
Az RTR Planeta nevű csatorna műsorában hírek, sportközvetítések, kulturális programok, filmek és dokumentumfilmek színes kínálatából válogathatnak a nézők.

TV5 Monde

TV5 Monde

(francia nyelven)
A TV5 csatornán riportok, hírek és filmek láthatók. Híresek a vita- illetve beszélgető műsorai, valamint ajánlott a franciául tanulóknak, mivel a filmeket francia felirattal is sugározzák.

tv_minicsomag_termek_mini_ikon_vezetekescsak vezetékes adással érhető el

ORF eins

ORF eins

(német nyelven)
Az osztrák közszolgálati TV egyes számú csatornája a színvonalas köztájékoztatás mellett népszerű TV sorozatokat és filmeket, valamint sportközvetítéseket is műsorára tűz.

ZDF

ZDF

(német nyelven)
A ZDF, vagyis a második számú német közszolgálati televízió, ami leginkább évtizedek óta futó „heute” című hírműsoráról, illetve Wetten Das..? című szórakoztató műsoráról híres.

Havidíj
Hűségnyilatkozat nélkül
Nagyvilág csomag havi díja az előfizetés első hónapjában: nettó 307 Ft
(bruttó 390 Ft)
Nagyvilág csomag havi díja az előfizetés 2. hónapjától: nettó 1415 Ft/hó
(bruttó 1800 Ft/hó)
További feltételek