Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Adatpark

Polcos szerverelhelyezés

 

Bérlőink a kolokációs létesítmények között élenjáró infrastruktúra-szolgáltatásokat élveznek, és válogathatnak az iparágban ma elérhető legmagasabb technológiai szintet képviselő értéknövelt szolgáltatásaink széles palettájáról.

 

 

Áramellátás

Szünetmentes áramellátás gondoskodik ügyfeleink berendezéseinek zavartalan működéséről 99,999%-os rendelkezésre állással. Áramellátási probléma esetén az épületben dízelgenerátorok veszik át az elektromos áram biztosításának feladatát, amelyek a teljes energia-kiesést pótolni tudják.

Optimális környezeti feltételek

Adatközpontunkban a hőmérséklet és légnedvesség megfelelő szabályozásával és hatékony porszűréssel biztosítjuk az infokommunikációs eszközök számára ideális környezeti feltételeket. A hőmérséklet folyamatosan 22 Celsius-fokos (± 2 °C), a levegő relatív páratartalma pedig 50%(± 10%).

Ügyféladat biztonság

Az ügyfelek eszközein tárolt, illetve a szolgáltató közreműködésével továbbított, üzleti titok, valamint személyes adat körébe tartozó adatokat a szolgáltató az általános üzletititok-védelmi kötelezettségvállalás alapján kezeli, melynek megfelelően a szolgáltató az ügyfelei üzleti titkait saját üzleti titkaival megegyező módon köteles védeni.

Adatparkjaink

Adatpark Budapest Adatpark Szeged
Bérlőink a kolokációs létesítmények között élenjáró infrastruktúra-szolgáltatásokat élveznek, és válogathatnak az iparágban ma elérhető legmagasabb technológiai szintet képviselő értéknövelt szolgáltatásaink széles palettájáról. A szegedi Adatpark a szolgáltató 6724 Szeged, Rókusi krt. 2–10. szám alatti épületében található. Az Adatpark központja a gépterem, ahol ügyfeleink informatikai berendezései elhelyezésre kerülnek.

 

Budapest
Elektromos áram rendelkezésre állása 99,99 %
Temperált hőmérséklet garantálása 99,99 %
Internet kapcsolat rendelkezésre állása 99,9 %
Belső hálózat rendelkezésre állása 99,9 %
Help Desk 0-24h
Operátori jelenlét 0-24h
Biztonsági szolgálat 0-24h
Szeged
Elektromos áram rendelkezésre állása 99,9 %
Temperált hőmérséklet garantálása 99,9 %
Internet kapcsolat rendelkezésre állása 99,85 %
Belső hálózat rendelkezésre állása 99,85 %
Help Desk 0-24h
Operátori jelenlét 0-24h
Biztonsági szolgálat 0-24h

Online ügyintézés

A szolgáltatás díjai az egyedi igények ismeretében kerülnek kialakításra. Keressen bennünket, vagy töltse ki űrlapunkat, hogy hosting szakértékesítőink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés

Szakértékesítőink

adatparksales@telekom.hu

Kapcsolódó dokumentumok, szolgáltatások