Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Polcos szerverelhelyezés

Polcos szerverelhelyezés

Saját szerver elhelyezése biztonságos Adatparkokban.

 

A szerverelhelyezés, hosting szolgáltatás keretében saját szerverét helyezheti el a Telekom többszörösen biztosított Adatparkjainak egyikében, Budapesten, Budaörsön vagy Szegeden. A szerverhez igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat is választhat.

 

Önnek is megérheti, mert:

  • havi fix, előre kalkulálható díjat fizet,
  • a szerver biztonságáért a Telekom felel, míg a rendszergazdai felügyeletet továbbra is Ön látja el: szerződésben garantáljuk a szerver folyamatos áramellátását, hűtését és magas szintű fizikai védelmét,
  • az opcionálisan választható távmenedzsment szolgáltatásunkkal az adatok és a szervergép – megfelelő internetkapcsolat esetén - bárhonnan elérhetővé válnak: nemcsak az irodából, de otthonról, vagy egy külső megbeszélésről is hozzáfér a céges fájlokhoz, szükség esetén a távolból is újraindíthatja a rendszert,
  • a nagy sávszélességű (100 Mbps) hálózatnak köszönhetően Ön jelentős gyorsulást fog tapasztalni honlapja és céges dokumentumai elérésénél, szemben a saját telephelyen elhelyezett szerverrel,
  • 15 GB méretű FTP-tárterületet biztosítunk,
  • extrém működési biztonságot garantálunk; az ügyfél telephelyén bekövetkező havaria helyzetek – tűz, árvíz, csőtörés, betörés, áramkimaradás, egyéb – nem érintik a céges adatokat, azon nem sérülhetnek, nem károsodhatnak és a céges informatika is folyamatosan működik.
  • költséget takaríthat meg és csökkentheti az üzemeltetési költségeket is; azzal, hogy a szervert egy központban helyezi el, megosztja a szerverüzemeltetés rezsiköltségeit, csökkentheti telephelyének áramköltségét, a hűtéssel, őrzéssel járó díjakat.

Amennyiben úgy dönt, hogy gépét Adatparkjaink egyikében helyezi el, kérjük, tartsa be a szerverre vonatkozó méretkorlátozást. (szélesség: 250 mm x magasság: 450 mm  x mélység: 590 mm)

Online ügyintézés

A szolgáltatás díjai az egyedi igények ismeretében kerülnek kialakításra. Keressen bennünket, vagy töltse ki űrlapunkat, és hosting szakértékesítőink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés

Szakértékesítőink

adatparksales@telekom.hu