Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben- korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Szerver üzemeltetés

Biztosítsa céges szerverei állandó felügyeletét a Telekom garanciájával!

A szolgáltatás keretében a Telekom átvállalja céges szerverei – vagy akár az azokon futó alkalmazások - üzemeltetését, karbantartását, felügyeletét. Nem kell törődnie a gépekkel, sőt az sem okoz fennakadást az üzletmenetben, ha informatikusa szabadságra megy, a Telekom szakemberei ugyanis az év 365 napján a rendelkezésére állnak és segítik munkáját.

 

A szerverüzemeltetés szolgáltatáson belül igénybe vehető megoldások

Operációs rendszer üzemeltetése

Önnek lehetősége van arra, hogy egy meghatározott operációs rendszer (például: Debian, Windows 2012) üzemeltetési munkáit – frissítések, biztonság, logok folyamatos vizsgálata - ránk bízza, így Önnek csak az operációs rendszeren futó alkalmazásairól kell gondolkodnia.

Operációs rendszer és alkalmazás üzemeltetés

A szolgáltatás már nemcsak egy meghatározott operációs rendszer felügyeletét biztosítja, hanem a szerveralkalmazások üzemeltetését, adminisztrációját is, Önnek tehát kizárólag a szolgáltatásokhoz szükséges adatok biztosítása az egyetlen feladata (például: fájlok feltöltése weblapfrissítéshez)..

Tűzfal üzemeltetés

Nemcsak Cisco Secure ASA tűzfalak bérbeadását vállaljuk, hanem azok üzemeltetését is.

A szolgáltatás részleteivel, díjaival kapcsolatban keressen bennünket!

További részletek

Online ügyintézés

A szolgáltatás díjai az egyedi igények ismeretében kerülnek kialakításra. Keressen bennünket, vagy töltse ki űrlapunkat, hogy hosting szakértékesítőink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Megrendelés

Szakértékesítőink

adatparksales@telekom.hu