Menedzselt Mobil Iroda

Eleinte telefonálásra használtuk a mobilokat. Majd szórakozásra, fotózásra, közösségi médiára, játékra. 2020-ban itt az ideje, hogy maximálisan kihasználjuk a bennük rejlő lehetőségeket, és első számú munkaeszközeinkké váljanak.

A mobileszközök egyre fejlettebbek, egyre nagyobb teljesítményűek, egyre jobb alkalmazások telepíthetők rájuk. Egy megfelelő készülékkel akár a céges laptop is kiváltható.

Előnyök:

  • Mobil eszközök és adatok naprakész védelme, munkahelyi és személyes adatok és alkalmazások biztonságos szétválasztása
  • Mindig velünk van a munka környezet, mindig online
  • M365 mobil applikációkkal mindig naprakész szoftverek a zsebünkben
  • Nagyképernyős munka lehetősége azonnal, a mobiltelefont csatlakoztatva
  • Utazás során nem kell laptopot cipelni

A Mobil Iroda szolgáltatás 4 részből áll:

Telekommunikációs szolgáltatások

Telekommunikációs szolgáltatások

Mobil hang és adatforgalom a SIM kártyával, 5G-vel

Mobileszközök és perifériák

Mobileszközök és perifériák

DEX képes Samsung telefon/tablet, Samsung Multiport Adapter

M365 szoftverszolgáltatás

M365 szoftverszolgáltatás

Levelezés, Office, Teams, OneDrive, valamint biztonsági és eszközkezelési szolgáltatások eléréséhez az M365 Vállalati Prémium csomagot ajánljuk

Szakértelem

Szakértelem

Rendszerbevezetési, felügyeleti és üzemeltetési szolgáltatások, opcionálisan

Mindez a Magenta 1 Business csomagajánlatunkkal egyesíthető!

A Samsung által kifejlesztett DeX funkció lehetővé teszi, hogy jobban kihasználjuk a mobileszközünket: egy Multiport Adapteren keresztül perifériákat csatlakoztathatunk hozzá, monitorhoz vagy okos TV-hez köthetjük, és így egy Windows asztalhoz hasonló, kényelmes munkakörnyezetet kapunk. DeX módban Android alól futtathatjuk az alkalmazásainkat, akár több ablakban is, egymással párhuzamosan. A DeX több, mint a mobil verzió egyszerű kiterjesztése: a Microsoft és a Samsung stratégiai együttműködésének köszönhetően az Office appok még több funkcióját lehet elérni DeX-en.

A Samsung Knox és a Microsoft Intune funkciója segít szétválasztani a Személyes és a Munka profil adatait. A Személyes profilban ugyanúgy használhatjuk a telefonunkat, mint mindig, fotózhatunk, játszhatunk, tetszőleges appokat tölthetünk le. A vállalati alkalmazások, dokumentumok, adatok egy elkülönített térbe kerülnek, ami külön védelmet élvez, azonban a biztonsági szabályozások, házirendek nem csökkentik a kommunikáció sebességét és a készülék teljesítményét. A munkáltató döntheti el, hogy a Munka profilba mely alkalmazások települjenek automatikusan, vagy legyenek telepíthetők.

Vállalati alkalmazások: a munkatársak ne messengerezzenek, hanem használják a vállalati kommunikációra kifejlesztett Microsoft Teams-t, ami a Microsoft 365 része, így levelezés és tárhely is jár hozzá.

Windows alkalmazásokat is futtatnál? Használd ki a felhő erejét! Nézd meg a Virtuális Mobil Iroda csomagot.

ico_kiegeszito_szolgaltatasok_84.svg

Érdekel megoldásunk?

Ved fel a kapcsolatot kollégáinkkal!