Travel & Surf EU S roaming adat-díjcsomag

Díjak és forgalom

Napi díj 650 Ft
Benne foglalt napi roaming adatforgalom 50 MB
Túlforgalmazási díj 0 Ft
A csomag érvényessége 24 óra, a benne foglalt adatforgalom elérésekor leállítjuk a mobilinternet szolgáltatást.
A Travel & Surf csomagok az érvényességi idejük alatt 100% kedvezményt biztosítanak a hanghívásokra vonatkozó EU roaming többletdíjból az indított és fogadott hívások tekintetében (EU roaming helyzetben).

A díjcsomag a következő országokban vehető igénybe:

bg_travel_n_talk_plusz_map_4

Európai Unió

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Európai Unión kívüli országok

Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia

Európai Unió külbirtokai

Azori-szigetek, Dominikai Közösség, Francia Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Kanári szigetek, Madeira, Martinique, Réunion

 

 

További tudnivalók

  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, viszont az egyenlegek nem halmozhatóak, tehát mindig a legutoljára megrendelt adatroaming díjcsomagba foglalt egyenleg használható fel. Egyszerre csak egy a Travel & Surf roaming adat-díjcsomag lehet aktív.
  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérésekor az előfizető SMS-ben kap értesítést a felhasznált adatforgalomról. Roaming helyzetben a rendszerek technikai adottsága miatt a 80%-nál és a 100%-nál kiküldött SMS értesítés késhet néhány percet. Amennyiben a benne foglalt adatmennyiség 80%-nak és 100%-nak elérése egymáshoz nagyon közeli időben történik, akkor a limit elérésének 100%-ról szóló SMS kerül kiküldésre. Az egyenleg felhasználásához kapcsolódó SMS-ben küldött adatforgalmi értesítők csak abban az esetben kerülnek kiküldésre, amennyiben az előfizető az értesítő SMS-ek fogadását nem tiltotta le.
  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok és a World GPRS limit roaming adat-díjcsomag egyszerre nem vehető igénybe. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség BlackBerry.net APN-nel nem használható fel.

Megrendelés

Meglévő havi díjas vagy feltöltőkártyás előfizetés mellé