Travel & Surf World S roaming adat-díjcsomag

Díjak és forgalom

Napi díj 640 Ft
Benne foglalt heti roaming adatforgalom 10 MB
Túlforgalmazási díj 0 Ft
A csomag érvényessége 24 óra, benne foglalt adatforgalom elérésekor a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s-ra változik.

A díjcsomag a világ közel 100 országában igénybe vehető:

bg_travel_n_talk_plusz_map_4

Európában

Albánia, Andorra, Anguilla, Aruba, Ausztria,Azori-szigetek, Belgium, Bermuda, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia, Észtország, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Jersey (Csatorna szigetek), Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Man-szigetek, Monaco, Montenegro, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna

Afrikában

Benin, Kanári szigetek 1, Madagaszkár, Madeira 1, Réunion 1, Seychelle-szigetek 1

Amerikában

Amerikai Egyesült Államok, Amerikai Virgin-szigetek, Antigua és Barbuda, Argentína, Barbados, Brazília, Chile, Costa Rica, Dominikai Közösség, El Salvador, Francia Guyana 1, Grenada, Guadeloupe 1, Haiti, Kajmán szigetek, Kanada, Martinique 1, Mexikó, Panama, Peru, Puerto Rico, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, St. Vincent,
Turks és Caicos szigetek, Uruguay

Ausztráliában

Ausztrália, Fiji szigetek, Francia Polinézia, Szamoa

Ázsiában

Bahrain, Dél-Korea, Grúzia, Hong Kong, India, Izrael, Japán,
Katar, Kína, Kuvait, Malajzia , Oroszország, Palesztina, Szaúd-Arábia,
Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Törökország

További tudnivalók

  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, viszont az egyenlegek nem halmozhatóak, tehát mindig a legutoljára megrendelt adatroaming díjcsomagba foglalt egyenleg használható fel. Egyszerre csak egy a Travel & Surf roaming adat-díjcsomag lehet aktív.
  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérésekor az előfizető SMS-ben kap értesítést a felhasznált adatforgalomról. Roaming helyzetben a rendszerek technikai adottsága miatt a 80%-nál és a 100%-nál kiküldött SMS értesítés késhet néhány percet. Amennyiben a benne foglalt adatmennyiség 80%-nak és 100%-nak elérése egymáshoz nagyon közeli időben történik, akkor a limit elérésének 100%-ról szóló SMS kerül kiküldésre. Az egyenleg felhasználásához kapcsolódó SMS-ben küldött adatforgalmi értesítők csak abban az esetben kerülnek kiküldésre, amennyiben az előfizető az értesítő SMS-ek fogadását nem tiltotta le.
  • A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagok és a World GPRS limit roaming adat-díjcsomag egyszerre nem vehető igénybe. A Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokban foglalt adatmennyiség BlackBerry.net APN-nel nem használható fel.

Megrendelés

Meglévő havi díjas vagy feltöltőkártyás előfizetés mellé