Válassz Telekom online pénztárgép szolgáltatáscsomagot!

Hűségidő, illetve belépési és túlforgalmazási díj nélkül!

A Telekom kialakította az online pénztárgépek működéséhez kínált speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, emellett ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz.
      

Telekom online pénztárgépcsomag

Kiskassza

Kép leírása: Telekom online pénztárcsomagok

Termék tulajdonságok.

belépési és túlforgalmazási díj, valamint hűségidő nélkül

Termék tulajdonságok.

Ár és konstrukció.

15001905 Ft/hó

Nagykassza

Kép leírása: Telekom online pénztárcsomagok

Termék tulajdonságok.

belépési és túlforgalmazási díj, valamint hűségidő nélkül

Termék tulajdonságok.

Ár és konstrukció.

25003175 Ft/hó

Megrendelés és szerződést érintő módosítások

Megrendelés

Kérjük, hogy pénztárgép megrendelési szándékod esetén, illetve egyéb technikai információval kapcsolatban keresd partnerünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

LA Pénztárgép Kft., a CashCube pénztárgép kizárólagos forgalmazójának elérhetőségei:

Web:www.lapenztargep.hu, www.apenztargep.hu
Tel.:
+36 23 414 023
E-mail:
ugyfelszolgalat@lapenztargep.hu

Laurel Számítástechnikai Kft., az LCR Classic Jota, LCR Classic Sento és az ECO Mini pénztárgépek forgalmazójának elérhetőségei:

Web: www.laurel.hu
Tel.:
+36 1 599 9985
E-mail:
kiskassza@laurel.hu

Nazza Software Kft., a TREMOL M pénztárgép kizárólagos forgalmazójának elérhetőségei:

Web: www.tremol.hu
Tel.:
+36 70 610 6868
E-mail:
tremol@tremol.hu
Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 211.

PFK Kft., a DATECS DP-25EU Online pénztárgép kizárólagos forgalmazójának elérhetőségei:

Web: www.datecs.hu
Tel.:
+36 70 424 6822
E-mail:
info@datecs.hu
Cím: 1131 Budapest, Szent László út 180.

Euro-Duplex Kft., az új generációs Fiscat Neon+WiFi és iPalm+WiFi pénztárgépek, valamint a Fiscat adóügyi nyomtatók kizárólagos forgalmazója:

Web: www.priorcash.hu, www.fiscat.hu
Tel.:
+36 1 359 6760
E-mail:
priorcash@priorcash.hu

Így függesztheted fel online pénztárcsomagodat!

  • Felfüggesztésnél a szüneteltetést megelőző legalább 5 munkanappal korábban, határozott, illetve határozatlan időtartamra igényelheted.
  • A szüneteltetés a kérelem beérkezését követő 8 napon belül, vagy a Megrendelő által kért időpontban kezdődik.
  • Amennyiben a Megrendelő nem jelöli meg a szüneteltetés befejező napját a Szüneteltetési nyomtatványon , úgy a szolgáltatás újbóli biztosítását, vagyis a szüneteltetés megszüntetését erre vonatkozó igényedet köteles vagy külön írásban is eljuttatni a Szolgáltató felé a Szolgáltató által erre a célra biztosított formanyomtatvány (a továbbiakban: Visszaaktiválási kérelem) a visszaaktiválás időpontját megelőző 15 napon belül, ellenkező esetben a Szolgáltató a Szolgáltatás visszaaktiválását nem tudod a kért dátumra teljesíteni.
  • A visszaaktiválást a Megrendelő kérheti telefonon is a 06-1-462-1111-es telefonszámon, ahol a megfelelő azonosítást követően a szerződés azonnal visszakapcsolásra kerül.

Így deaktiválhatod online pénztárcsomagodat!

  • Megszüntetésnél a végleges kikapcsolást megelőző legfeljebb 30 nappal korábban igényelheted a "Deaktiválási kérelem" nyomtatvánnyal (pl. vállalkozás megszűnt, Adóügyi Ellenőrző Egység leselejtezett stb.) A megszüntetés határnapja a felmondás megküldésétől számított nyolcadik és harmincadik nap között lehet. A Szolgáltató e határnapon a Szolgáltatást megszünteti.

A pénztárgépek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet, valamint az üzemeltető részére nyújtott, az általános forgalmi adóról szóló törvény szerinti, a nyugtaadási kötelezettség gépi kiállítással történő megvalósítása esetén kötelező, közvetlen adatlekérdezéssel megvalósított adatszolgáltatást biztosító valamennyi szolgáltatás hatósági áráról és a hatósági árszabályozás részletes szabályairól és egyéb adózási tárgyú NGM rendelet módosításáról szóló 74/2013. (XII. 30.) NGM rendelet és a 9/2016. (III. 25.) NGM rendelet 2013. június 30-át, illetve 2013. december 30-át követően az adózó nyugtaadási kötelezettségének kizárólag online adatkapcsolatra képes, új típusú pénztárgéppel tehet eleget.

Letölthető anyagok

A dokumentumokat hiánytalanul kitöltve az alábbi elérhetőségek valamelyikére kell elküldeni:

Vállalati Ügyféltámogatási Központ
Magyar Telekom Nyrt.
1276 Budapest
Pf. 1400
E-mail: uzleti@telekom.hu

Tájékoztatunk, hogy a pénztárgép szerződés időszakos felfüggesztéséhez vagy végleges megszüntetéséhez a kérelmedet mindenképp fel kell tüntetni a megszüntetni kívánt pénztárgép SIM-kártyájának ICCID azonosítóját, amellyel a szerződésed beazonosítható. A 20 számjegyből álló, egyedi ICCID azonosítóját a Speciális Informatikai Szolgáltatási Szerződésének első oldalán, a vonalkód felett találod.