Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Légy új Telekom üzleti mobil előfizető, meglévő ügyfelünkként bővítsd mobil flottádat új hívószámmal, vagy válts Üzleti Mobil díjcsomagra korlátlan nettel, hogy vállalkozásod minden mobil előfizetése részesüljön a 3 hónapig tartó korlátlan internetezés élményéből!

Hogyan veheted igénybe a 3 hónapos korlátlan belföldi (+ havi 20 GB EU roaming) mobilinternetet?

ÚJ ELŐFIZETŐKÉNT:

  • Ha vállalkozásod még nem rendelkezik Telekom üzleti mobil előfizetéssel, vásárolj új előfizetést Üzleti Mobil díjcsomaggal, 2 éves határozott idejű szerződéssel, vagy határozatlan tartammal!1

MEGLÉVŐ ÜGYFELÜNKKÉNT:

  • Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed Új Üzleti Trend, határozatlan idejű Üzleti Mobil vagy 2 éves határozott idejű Üzleti Mobil díjcsomaggal, bővítsd flottádat új előfizetéssel, a keretszerződésednek megfelelő díjcsomagok egyikével!
  • Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed a fentiektől eltérő díjcsomaggal és már lejárt, vagy 3 hónapon belül lejár a határozott idejű keretszerződésed, válts Üzleti Mobil díjcsomagokra 2 éves határozott idejű szerződéssel vagy határozatlan tartammal1 és legalább egy előfizetéshez válaszd az Üzleti Korlátlan Adat mobilinternet szolgáltatást.

Hogyan rendelheted meg vállalkozásod új üzleti mobil előfizetését?

rendeles_szemelyesen.svg

Személyesen, időpontfoglalással

Üzletkereső
ico_kerj_ajanlatot_84.svg

Megkeresünk neked szóló ajánlattal

ajánlatkérés

A korlátlan internet kedvezmény részletei

3 hónapra díjmentes, belföldön korlátlan + havi 20 GB EU roaming adategyenleget (továbbiakban Kedvezmény) adunk a fent meghatározott esetekben.

A kedvezmény az új előfizetéshez tartozó, illetőleg a díjcsomag-váltást követően megkötött Üzleti Mobil keretszerződés hatálya alatt lévő összes üzleti mobil előfizetésen 72 órán belül automatikusan aktiválódik az előfizetéshez választott mobilinternet szolgáltatás mellett, amiről az érintett hívószámok SMS-értesítést kapnak.

Az ajánlat érvényessége

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

További tudnivalók

1) Az Üzleti Mobil díjcsomagok 2 éves határozott vagy határozatlan időtartammal és kisvállalkozói keretszerződéssel vehetők igénybe. A határozatlan idejű Üzleti Mobil díjcsomagok díjazását és a részletes leírását az ÜÁSZF 2.sz. mellékletének 12.2.2.9 pontjában találod.

A díjmentes belföldön korlátlan + 20 GB EU roaming adategyenleg csak Üzleti Mobil S/M/L/XL valamint Új Üzleti Trend M/L/XL díjcsomagokkal vehető igénybe.

Az üzleti mobil előfizetésekhez mobilinternet szolgáltatás vásárlása kötelező. A választott mobilinternet szolgáltatás havi díja a díjmentes belföldi korlátlan + 20 GB EU roaming adategyenleg 3 hónapos igénybevételi időtartama alatt is fizetendő.

Amennyiben az ajánlat érvényességi ideje alatt egy vállalkozás több alkalommal is vásárol új előfizetést, a második alkalomtól csak az újonnan vásárolt előfizetésen aktiválódik a 3 hónapos belföldön korlátlan + havi 20 GB EU roaming mobilinternet, a korábban vásárolt előfizetéseknél nem indul újra a 3 hónapos időszak.

A feltöltőkártyás Telekom mobil előfizetések átváltása Üzleti Mobil díjcsomagra új üzleti előfizetés-kötésnek minősül.