Légy új Telekom üzleti mobil előfizető, meglévő ügyfelünkként bővítsd mobil flottádat új hívószámmal, vagy válts Üzleti Mobil díjcsomagra korlátlan nettel, hogy vállalkozásod minden mobil előfizetése részesüljön a 3 hónapig tartó korlátlan internetezés élményéből!

Hogyan veheted igénybe a 3 hónapos korlátlan belföldi (+ havi 20 GB EU roaming) mobilinternetet?

ÚJ ELŐFIZETŐKÉNT:

  • Ha vállalkozásod még nem rendelkezik Telekom üzleti mobil előfizetéssel, vásárolj új előfizetést Üzleti Mobil díjcsomaggal, 2 éves határozott idejű szerződéssel, vagy határozatlan tartammal!1

MEGLÉVŐ ÜGYFELÜNKKÉNT:

  • Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed Új Üzleti Trend, határozatlan idejű Üzleti Mobil vagy 2 éves határozott idejű Üzleti Mobil díjcsomaggal, bővítsd flottádat új előfizetéssel, a keretszerződésednek megfelelő díjcsomagok egyikével!
  • Ha van meglévő üzleti Telekom mobil előfizetésed a fentiektől eltérő díjcsomaggal és már lejárt, vagy 3 hónapon belül lejár a határozott idejű keretszerződésed, válts Üzleti Mobil díjcsomagokra 2 éves határozott idejű szerződéssel vagy határozatlan tartammal1 és legalább egy előfizetéshez válaszd az Üzleti Korlátlan Adat mobilinternet szolgáltatást.

Hogyan rendelheted meg vállalkozásod új üzleti mobil előfizetését?

rendeles_szemelyesen.svg

Személyesen, időpontfoglalással

Üzletkereső
ico_kerj_ajanlatot_84.svg

Megkeresünk neked szóló ajánlattal

ajánlatkérés

A korlátlan internet kedvezmény részletei

3 hónapra díjmentes, belföldön korlátlan + havi 20 GB EU roaming adategyenleget (továbbiakban Kedvezmény) adunk a fent meghatározott esetekben.

A kedvezmény az új előfizetéshez tartozó, illetőleg a díjcsomag-váltást követően megkötött Üzleti Mobil keretszerződés hatálya alatt lévő összes üzleti mobil előfizetésen 72 órán belül automatikusan aktiválódik az előfizetéshez választott mobilinternet szolgáltatás mellett, amiről az érintett hívószámok SMS-értesítést kapnak.

Az ajánlat érvényessége

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

További tudnivalók

1) Az Üzleti Mobil díjcsomagok 2 éves határozott vagy határozatlan időtartammal és kisvállalkozói keretszerződéssel vehetők igénybe. A határozatlan idejű Üzleti Mobil díjcsomagok díjazását és a részletes leírását az ÜÁSZF 2.sz. mellékletének 12.2.2.9 pontjában találod.

A díjmentes belföldön korlátlan + 20 GB EU roaming adategyenleg csak Üzleti Mobil S/M/L/XL valamint Új Üzleti Trend M/L/XL díjcsomagokkal vehető igénybe.

Az üzleti mobil előfizetésekhez mobilinternet szolgáltatás vásárlása kötelező. A választott mobilinternet szolgáltatás havi díja a díjmentes belföldi korlátlan + 20 GB EU roaming adategyenleg 3 hónapos igénybevételi időtartama alatt is fizetendő.

Amennyiben az ajánlat érvényességi ideje alatt egy vállalkozás több alkalommal is vásárol új előfizetést, a második alkalomtól csak az újonnan vásárolt előfizetésen aktiválódik a 3 hónapos belföldön korlátlan + havi 20 GB EU roaming mobilinternet, a korábban vásárolt előfizetéseknél nem indul újra a 3 hónapos időszak.

A feltöltőkártyás Telekom mobil előfizetések átváltása Üzleti Mobil díjcsomagra új üzleti előfizetés-kötésnek minősül.