Üzleti Adat

Az Új Üzleti Trend díjcsomagokhoz választandó mobilinternet szolgáltatások

telekom_npp_07_04_m14_170314.svg

Az EU-ban is használhatja

A csomagban foglalt internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.

telekom_npp_mobilnet_dijcsomagok_02_m15_170320.svg

4G sebesség itthon és külföldön is

A gyors 4G előnyeit itthon és egyre több országban roaming közben is kihasználhatja 4G-s készülékkel.2

2gb_m14.png

belföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

17501838 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanbelföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

3150 3308 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanbelföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

48305072 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Korlátlan közösségi média és navigációval*

belföldön, 20 GB az EU-ban is

Ár és konstrukció.

69307277 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanNettó havi díjak Magenta 1 Business kedvezménycsomagon kívül. Az árak az 5%-os áfát nem tartalmazzák.

2 GB : nettó 2500 Ft/hó
8 GB : nettó 4500 Ft/hó
15 GB: nettó 6900 Ft/hó
Korlátlan: nettó 9900 Ft/hó

Lépj szintet a Telekom 5G szolgáltatásával!

Az 5G új távlatokat nyit a mobiltechnológiában. Válaszd a korlátlanságot, és próbáld ki a Telekom 5G hálózatának lehetőségeit!

Korlátlan zene opció havi nettó 943 Ft-ért!

Hallgasson online zenét korlátlanul a mobilján Spotify, Apple Music, Deezer és Tidal zeneszolgáltatásokkal mindössze havi nettó 943 Ft-ért! Az első 30 napban díjmentesen!

Érdekel ajánlatunk?

Add meg adataidat, szakértőnk 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Az Üzleti Adat 8 és 15 GB-os mobilinternet szolgáltatások esetén a Facebook, Instagram,Facebook Messenger, WhatsApp és Waze alkalmazások használata belföldön nem, csak EU roaming helyzetben csökkenti az adatmennyiséget.
A kedvezmény az előfizető külön igénye nélkül, automatikusan aktiválásra kerül az Új Üzleti Trend díjcsomag fent meghatározott mobilinternet szolgáltatásának aktiválásával egyidejűleg.
Ha az előfizető adatforgalmazási lehetősége a választott adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiség elérése miatt leállításra kerül, a hálózatsemlegességre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások értelmében a felsorolt alkalmazások sem érhetőek el illetve használhatóak tovább.
Az alkalmazások használhatók böngészővel és okostelefonra letölthető alkalmazással egyaránt.
A Facebook és az Instagram esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A WhatsApp és a Facebook Messenger esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában az internet alapú hang- és videohívások indítását és fogadását, valamint az alkalmazások letöltését és frissítését, harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. videotartalom megtekintése stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A díjmentes adatforgalom a BlackBerry APN használata esetén technikai okok miatt nem érhető el.

További információk leendő partnereknek

Kínált sávszélesség: le- és feltöltés esetén 300/50 Mbit/s, garantált sávszélesség le- és feltöltés esetén 0 Mbit/s.

EU: Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.

A bennefoglalt adatmennyiségek felhasználását követően az adatforgalmazás belföldön és az EU-ban is leállításra kerül. Az adatmennyiség 80 ill. 100%-ának felhasználásakor az előfizető SMS értesítést kap.

A korlátlan mobilinternet szolgáltatás kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. Tandem kártyával együtt nem vehető igénybe. A hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás kínált sebességétől eltérő maximális sebességgel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s.