Üzleti Adat

Az Üzleti Trend Plusz díjcsomagokhoz választandó mobilinternet szolgáltatások

mobilnet.png

Több Mobilnet

Magenta 1 Business kedvezményecsomagban megduplázzuk belföldi adattartalmát 1

telekom_npp_07_04_m14_170314.svg

Az EU-ban is használhatja

A csomagban foglalt internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.

telekom_npp_mobilnet_dijcsomagok_02_m15_170320.svg

4G sebesség itthon és külföldön is

A gyors 4G előnyeit itthon és egyre több országban roaming közben is kihasználhatja 4G-s készülékkel.2

2gb_m14.png

Havi díj Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Ár és konstrukció.

17001785 Ft/hó

8gb_m14.png

Havi díj Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Ár és konstrukció.

33153481 Ft/hó

Havi díj Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Ár és konstrukció.

46754909 Ft/hó

Havi díj Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Ár és konstrukció.

72257586 Ft/hó

belföldön, 16 GB az EU-ban
Havi díj Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Ár és konstrukció.

93509818 Ft/hó

előző következő

Korlátlan zene opció havi nettó 943 Ft-ért!

Hallgasson online zenét korlátlanul a mobilján Spotify, Apple Music, Deezer és Tidal zeneszolgáltatásokkal mindössze havi nettó 943 Ft-ért! Az első 30 napban díjmentesen!

Szabja szokásaira díjcsomagját!

Kérjen ajánlatot most és válasszon Üzleti Trend Plusz csomagjainkból!

Az Üzleti Adat 12 és 25 GB-os mobilinternet szolgáltatások esetén a Facebook, Instagram,Facebook Messenger, WhatsApp és Waze alkalmazások használata belföldön nem, csak EU roaming helyzetben csökkenti az adatmennyiséget.
A promócióban foglalt kedvezmény az előfizető külön igénye nélkül, automatikusan aktiválásra kerül az Üzleti Trend Plusz díjcsomag fent meghatározott mobilinternet szolgáltatásának aktiválásával egyidejűleg. A promóció visszavonásig érvényes.
Ha az előfizető adatforgalmazási lehetősége a választott adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiség elérése miatt leállításra kerül, a hálózatsemlegességre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások értelmében a felsorolt alkalmazások sem érhetőek el illetve használhatóak tovább.
Az alkalmazások használhatók böngészővel és okostelefonra letölthető letölthető alkalmazással egyaránt.
A Facebook és az Instagram esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A WhatsApp és a Facebook Messenger esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában az internet alapú hang- és videohívások indítását és fogadását, valamint az alkalmazások letöltését és frissítését, harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. videotartalom megtekintése stb.) felhasznált adatmennyiséget.

További információk leendő partnereknek

Kínált sávszélesség: le- és feltöltés esetén 300/50 Mbit/s, garantált sávszélesség le- és feltöltés esetén 0 Mbit/s.

EU: Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.

A bennefoglalt adatmennyiségek felhasználását követően az adatforgalmazás belföldön és az EU-ban is leállításra kerül. Az adatmennyiség 80 ill. 100%-ának felhasználásakor az előfizető SMS értesítést kap.

A korlátlan mobilinternet szolgáltatás kizárólag személyes felhasználásra és olyan SIM-kártyával vehető igénybe, amely kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Nem használható olyan eszközben, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz stb. Tandem kártyával együtt nem vehető igénybe. A hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás kínált sebességétől eltérő maximális sebességgel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s; virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén letöltési/feltöltési sebesség 10/5 Mbit/s.

Nettó havi díja Magenta 1 Business kedvezménycsomagon kívül:

2 GB : 2000 Ft/hó
8 GB : 3900 Ft/hó
12 GB: 5500 Ft/hó
25 GB: 8500 Ft/hó
Korlátlan: 11 000 Ft/hó