Mi is az a Soft POS?

A Soft POS egy mobil fizetési megoldás, aminek segítségével a telefonodat átalakíthatod egy fizetési terminállá, ami tudja fogadni a bankkártyás, vagy okoseszközzel történő fizetéseket. Használata egyszerű és kényelmes, hiszen kettő applikációt kell csak letöltened és aktiválnod ahhoz, hogy kiválthasd a fizikai POS terminálokat és ezen eszközök éves díjának költségét. Ráadásul nagyon praktikus, hiszen a szoftverek ugyanazokkal a képességekkel rendelkeznek mint a fizikai terminálok – pl. PIN-kód fogadása – de számtalan egyéb extra szolgáltatás is elérhető szolgáltatótól függően – mint pl. számla előállítás, visszatérítési rendszer, különböző riportok és elemzések, amik támogatják vállalkozásod működését.

Mire van szükséged a Soft POS szolgáltatás igénybevételéhez?

 • stabil internet kapcsolatra – Üzleti Mobil (2024) előfizetésed ezt elősegíti
 • érvényes szerződésre az OTP Mobil Kft.-vel
 • Androidos készülékre, ami NFC képes és minimum az Android 11-es szoftver fut rajta

Miért jó a Soft POS használata?

Egyszerűbb, kényelmesebb – eggyel kevesebb eszközre és kábelre van szükséged, kiválthatod vele a fizikai POS terminált, a telefonod pedig mindig nálad van. Használata könnyű és kényelmes, hasonló az internet bankokéhoz, így nem kell újabb és újabb rendszerek használatát megtanulni.

*A feltüntetett árak nettók, a 27% Áfát nem tartalmazzák.

A szolgáltatást az OTP Mobil Kft. biztosítja, a szerződést közvetlen velük kötöd és támogatást is ők nyújtanak a számodra, hogy a lehető legnagyobb szakértelmű támogatásban részesülj a szolgáltatás kapcsán.

További részletekért az OTP Mobil Soft POS megoldásával kapcsolatban kérlek kattints ide.

Vendéglátás

A fizikai POS terminálért való küzdelem helyett minden munkavállaló a saját telefonján keresztül tudja intézni a fizetéseket, ami utána Hozzád érkezik be.

Akik folyton mozgásban vannak

Sok helyre látogatsz el, esetleg gyakran jelensz meg vásárokon? Ahelyett hogy plusz eszközök és kábelek miatt kéne aggódnod, elég, ha csak a telefonod van nálad!

Akik a készpénz helyett már az utalást preferálják

Az ügyfeleidnek kényelmetlen, hogy pénzt kell kivenniük, mielőtt a szolgáltatásod igénybe vennék? A Soft POS erre is megoldást jelent!

Hogyan lehetsz jogosult?

A mostani készüléked nem felel meg a Soft POS szoftver követelményeinek? Válassz készülékajánlataink közül, hogy lendületben maradjon a vállalkozásod!

Készülékajánló

Samsung Xcover 6 Pro 5G Dual Sim

Termék tulajdonságok.

 • Android 12
 • 6,6”-es érintőkijelző
 • 50 és 8 MP hátlapi kamerák
 • 13 MP előlapi kamera
 • 128 GB belső memória (bővíthető)

Ár és konstrukció.

Üzleti Mobil L + 10GB díjcsomaggal, az előfizetésre és a vásárláshoz tartozó havi díj szintre vállalt 2 éves határozott idővel, kisvállalkozói keretszerződéssel.

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × bruttó 6920 Ft/hó kamatmentes részlet

Teljes ár: bruttó 152 240 Ft

Részletek

T Tablet 5G eSIM 128 GB

Termék tulajdonságok.

 • Android operációs rendszer
 • 10,36”-es érintőkijelző
 • 8 megapixeles hátoldali kamera
 • 8 megapixeles előlapi kamera
 • SIM-kártya képes

Ár és konstrukció.

Extra készülékkedvezménnyel* Összevont szolgáltatásaid nettó 55 000 Ft-os havi díja esetén a vásárláshoz tartozó havi díj szintre vállalt 2 éves határozott idővel.

0 Ft

 

Teljes ár: bruttó 0 Ft

Részletek