Hívásmenedzselés és Költségkontroll

A hívásmenedzselő és költségkontroll szolgáltatások segítségével könnyedén kontrollálhatod céged telefon- és sms-költségeit, valamint kedvezményesen hívhatod kollégáid, üzleti partnereid, mindezt egy könnyen kezelhető webes adminisztrációs felületen menedzselheted.

Kép leírása: Hívásmenedzselő szolgáltatások

Hívásmenedzselő szolgáltatások

A hívás, illetve SMS-szűrő szolgáltatások segítségével a kiválasztott előfizetésekre és vagy hívószámokra engedélyező, és tiltó listák állíthatók be mind bejövő, mind kimenő hívások, valamint sms-ek esetén (pl. külföldi hívószámok, emelt díjas számok és sms-ek).

Kép leírása: Költségkontroll

Költségkontroll szolgáltatások

A Csoporton belüli híváskedvezmény szolgáltatásba bevont mobil-előfizetések – cégcsoporton belül – kedvezményes tarifával hívhatjátok egymást.

  • Partnercég opció megrendelésével a leggyakrabban hívott üzleti partnereiddel beszélhetsz kedvezményesen. A Partnercég opcióba tetszőleges számú előfizetés vonható be, de mindegyikük ugyanazt a maximum 5 Telekom mobil hívószámot hívhatod kedvezménnyel.
  • A Kedvezményes vezetékes körzet beállításával a körzetszámhoz tartozó telefonszámok hívhatók kedvezményes díjakkal.

Hogyan rendelhetem meg?

ico_kiegeszito_szolgaltatasok_84.svg

Érdekel a megoldásunk?

Vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Ajánlatkérés
ico_1400_84x84.svg

Telefonon

Hívd kollégáinkat a 1400 számon.

Hívom
ico_csak-online-84.svg

Üzleti Önkiszolgáló Portál

Intézd ügyeid online, gyorsan és hatékonyan akár néhány perc alatt!

Megrendelem

Beállítás a megrendelést követően

A szolgáltatások aktiválása, módosítása történhet a Telekom saját vagy partner üzleteiben, illetve a 1400-s ügyfélszolgálati számon ügyintéző közreműködésével díjfizetés ellenében, valamint az üzleti online önkiszolgáló felületen díjmentesen.

Kapcsolódó dokumentumok, szolgáltatások