Köszönjük, hogy 2021-ben is ügyfelünk voltál!

Vállalkozásod digitális céljai és az új év sikerei mielőbbi megvalósításához most minden Telekom üzleti előfizetésedhez* díjmentes extra 6GB mobilinternetet adunk, amit automatikusan bekapcsolunk számodra, nincs teendőd ezzel kapcsolatban.

Miben segíthet neked az extra mobilnet?

Bármilyen digitális fejlesztést, terv megvalósulását elősegítheti, legyen szó akár egy új webshopról, tudatosabb online jelenlétről, a hibrid munkavégzésről vagy épp az időgazdálkodásról, bármiről, amely egy vállalkozás működését hatékonyabbá, jobbá teheti a 2022-es évben.

Ismerd meg a trendeket!

Telekomos KKV ügyfelek mobilinternet szokásainak alakulása 2020-2021**

Kép leírása: Átlagos mobil adathasználat növekedése

Kép leírása: Az ügyfelek 89 % -a használ minimum 1GB mobilinternet csomagot

Kép leírása: Minimum 1 GB-ot használó ügyfelek számának növekedése

A Telekom KKV ügyfeleinek 2021-es átlagos havi adathasználata az előző évhez képest 44%-os növekedést mutat: a külső környezet változására a vállalkozások egyre inkább felismerték a digitális megoldások használatának előnyeit, amely sokak számára biztosította az üzletmenet folytonosságát. Az elmúlt időszak adatai azt mutatják, hogy a Telekom KKV ügyfeleinek közel 90%-a rendelkezik minimum 1GB-os adatkerettel, és a múlt évben 12%-kal nőtt a Telekom azon kis- és középvállalkozói ügyfeleinek száma, akik 1GB-nál több mobilnetet forgalmaztak.

Lépj előre digitálisan, és valósítsd meg a saját terveid!

Hol ellenőrizheted a mobilinternet egyenlegedet? 

ico_telekom-alkalmazas-84

Telekom alkalmazásban

Ha még nincs Telekom alkalmazásod, töltsd le.

Jó, ha tudod!

Az ajánlat érvényessége: 2022. január 15. 0:00 órától február 13. éjfélig

Az ajánlat tartalma: 6GB mobilnet, mely belföldön és az EU-ban teljes egészében leforgalmazható.

A díjmentes mobilnetre a Telekom üzleti előfizetői jogosultak, akiket SMS-ben értesítünk legkésőbb január 15-ig.

A 6GB ingyenes mobilnet felhasználásához csupán aktív internetszolgáltatás, publikus APN, illetve az EU-ban történő felhasználásához élő adatroaming-jogosultság szükséges Egyedi APN-nel nem használható fel az egyenleg. Amennyiben ügyfelünket értesítettük SMS-ben a kedvezmény aktiválásról, de nincs aktív adatroaming jogosultsága, a 6GB mobilinternet csak belföldön felhasználható, EU roaming helyzetben nem.


Adatfelhasználás: Elsőként a 6GB egyenleg fog elfogyni január 15. és február 13. között. A 6GB felhasználását követően az előfizetés saját egyenlegével lehet tovább forgalmazni belföldön ill. EU-ban egyaránt.

** Forrás: Magyar Telekom adatbázisa