Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál?
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

hálózatkorszerűsítéssel kapcsolatos tennivalók

Figyelem: a régi vezetékes technológián nyújtott szolgáltatásainkat telephelyed környezetében megszüntetjük!

Hogy érint ez téged?
Vezetékes szolgáltatásaid változatlan használatához válts korszerű hálózatunkon elérhető díjcsomagjainkra!

Mit kell tenned?

Kép leírása: Keress minket!

Jelezd technológia váltási szándékodat!

Keresd ügyfélszolgálatunkat és kollégáink teljeskörű tájékoztatást adnak a címeden elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Hívd a 1400-ás számot vagy foglal időpontot üzletünkbe

Kép leírása: Válassz új díjcsomagot!

Válassz elérhető díjcsomagjaink közül kollégánk segítségével!

Kollégáink segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb díjcsomagot, mely által korszerűbb technológián veheted igénybe szolgáltatásainkat.

Ismerd meg díjcsomagjainkat

Kép leírása: Használd!

Élvezd az új technológia által kínált minőséget!

A technológia váltás nem igényel minden esetben szakértői beavatkozást az címeden. Ezt a tájékoztatás során tudjuk megmondani.

Részletek az aktiválásról

Mit nyújt hálózatunk?

Nagyobb sávszélesség - gyorsabb internetezés

Nagyobb sávszélesség - gyorsabb internetezés

A kábel és optikai szálak szerkezetük miatt nagyobb átviteli távolságot és sávszélességet (150 Mbit/s feletti) tesznek elérhetővé, így gyorsabban internetezhetsz.

Jobb minőség

Jobb minőség

Rendkívül jó kép- és hangminőségű digitális tévészolgáltatást vehetsz igénybe, megfelelő TV-készülék esetén akár HD minőségben is, ezen felül a vezetékes telefonhívások is jobb minőségűek lesznek.

Új szolgáltatásokat vehetsz igénybe

Új szolgáltatásokat vehetsz igénybe

Akár 150 tv csatornát nézhetsz, sőt az élő adást visszatekerheted, felveheted. Ezen felül több ezer sikerfilmet, sorozatot nézhetsz a MoziKlub vagy Videotéka szolgáltatásunkkal.

Mi történik, ha nem vállalod a korszerűsítéssel járó módosításokat?

Mivel a jelenlegi réz hálózat lekapcsolásra kerül, így az azon igénybe vett szolgáltatások előzetes, hivatalos felmondást követően megszüntetésre kerülnek, a továbbiakban a szolgáltatás ezen a hálózaton nem vehető igénybe.

- Amennyiben szolgáltatásaidra Telekom vagy Magenta 1 Business havidíj-kedvezményt kaptál, úgy a szolgáltatás megszűnésével (mivel a kedvezmény feltételei nem teljesülnek) a még megmaradó Telekom szolgáltatásod után járó kedvezmény mértéke csökkenhet vagy akár meg is szűnhet.
- Ha riasztó vagy fax üzemel a telefonvonaladon, azok a hálózatkorszerűsítést követően nem fognak működni, ugyanis a jelenlegi réz hálózat megszüntetésre kerül.
- Ha fennálló készülékrészlettel rendelkezel a szolgáltatás megszűnésekor, akkor a hátralévő részleteket egyösszegben kell megfizetned.
- Ha határozott idejű szerződéssel rendelkezel, akkor felmondás esetén az igénybe vett kedvezményektől eltekintünk, kötbérfizetés nélkül szűnik meg a szolgáltatás.
- Szolgáltatás megszűnése esetén a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközöket postai úton vissza kell juttatnod részünkre. Erre a postán díjmentesen lesz lehetőséges a szolgáltatás megszűnését követően.

További információ az új technológiára váltással kapcsolatban

Kollégánk az ügyintézés során tájékoztatást ad arról, hogy a technológia váltás igényel-e szakértői beavatkozást, helyszíni munkálatot.

Amennyiben van már az érintett címen az új, korszerű technológián igénybe vett szolgáltatásod:
- Akkor a korszerűsítés nálad nem jár műszaki munkálatokkal, csupán a választott új díjcsomagtól függően a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszköz cseréje válhat szükségessé, melyet díjmentesen biztosítunk számodra.

Amennyiben az adott címen minden szolgáltatásomat érinti a korszerű technológiára való váltás:1
- Biztosítanod kell címeden, hogy elvégezzük a helyszíni munkálatokat, mely során kiépítjük a korszerűbb vezetékhálózatot.
- Ezzel kapcsolatban kollégánk keresni fog, hogy időpontot egyeztessen veled.