Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Vezetékes szolgáltatás igénybejelentő

*A jelölt mező kitöltése kötelező

igénylő adatai

Név
Nyikos Dániel Rambó
Azonosító okmány
Személyi igazolvány: 208439AM
Születési hely
Budapest
Születési idő
1973.05.01.
Mobiltelefonszám
+36 30 444 1500
E-mail cím
ramboelkap@gmail.com
Telepítési cím
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 2-8. B lph, 4/3.
Számlázási cím
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 2-8. B lph, 4/3.

IGÉNYLŐ ADATAI

Cégnév *
Adószám *
Kapcsolattartó neve *
Családi név
Keresztnév
Mobiltelefonszám *Kérjük, hogy azt a számot add meg, ahol munkatársaink el tudnak érni.

Telepítési cím

Település
1027 Budapest 2. kerület
Közterület
Medve utca
Cím *
házszám12
épület
lépcsőház
emelet
ajtó

Számlázási cím

A telepítési cím megegyezik a számlázási címmel?  *
Személyre szabott ajánlatok*
Hozzájárulások kezelése

Az alábbiakban adatkezelési célonként (közvetlen üzletszerzés, profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzés, a Magyar Telekom Nyrt-vel szerződésben álló harmadik felek ajánlatainak megküldése, piackutatás és közvéleménykutatás) kezelheti MT ügyfélazonosító(i)hoz tartozó, illetve magára a Telekom Fiókra (mint kapcsolattartási csatornára és a hozzá tartozó elérhetőségekre) vonatkozó hozzájárulásait.

Az Ön kényelme érdekében lehetőséget biztosítunk arra is, hogy amennyiben valamennyi adatkezelési cél és valamennyi érintett MT ügyfélazonosító, illetve maga a Telekom Fiók vonatkozásában egységesen kívánja kezelni a hozzájárulást, akkor azt egyetlen kattintással megtehesse. A hozzájárulást bármikor visszavonhatja bármely adatkezelési cél és bármely MT ügyfélazonosító, illetve maga a Telekom Fiók vonatkozásában, továbbá az előfizetői jogviszonyban bekövetkezett változás esetén lehetőség van annak módosítására is.

Mielőtt bármely adatkezelési cél tekintetében megadja a hozzájárulást, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat:

Adatkezelési tájékoztató

A közvetlen üzletszerzéshez történő hozzájárulás alapján az Előfizető önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak; fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetőségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegű, illetve helymeghatározási adatának a Szolgáltató által történő közvetlen üzletszerzés céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintéző által bonyolított híváson keresztüli) történő kezeléséhez. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

A piackutatás és közvéleménykutatás céljára történő hozzájárulás alapján az Előfizető önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak, fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetőségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegű, illetve helymeghatározási adatának a Szolgáltató által történő piackutatás és közvélemény kutatás céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintéző által bonyolított híváson keresztüli) történő kezeléséhez. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

A Magyar Telekom Nyrt-vel szerződésben álló harmadik felek ajánlatainak fogadásához történő hozzájárulás alapján az Előfizető önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak; fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetőségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegű, illetve helymeghatározási adatának a Szolgáltató által történő (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintéző által bonyolított híváson keresztüli) történő kezeléséhez. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

A profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzéshez történő hozzájárulás alapján az Előfizető önkéntes és tájékozott hozzájárulását adja azonosító adatainak; fogyasztói szokásokra/vagyoni helyzetre vonatkozó adatainak; elérhetőségeinek, valamint valamennyi forgalmi jellegű, illetve helymeghatározási adatának, a TV nézési szokásara vonatkozó adatainak, bármely közösségi oldalon közzétett profiljára, aktivitására vonatkozó adatának, továbbá a Magyar Telekom Nyrt-nél lévő internetszolgáltatásához IP címről, valamint előfizetésében lévő SIM kártyáról indított internetes böngészési (forgalmi) adatainak, a Szolgáltató által történő profilalkotáson alapuló közvetlen üzletszerzés céljából (akár automata hívórendszeren, vagy ügyintéző által bonyolított híváson keresztüli) történő kezeléséhez függetlenül az igénybe vett hálózatról és szolgáltatótól (wifi). A hozzájárulás bármikor visszavonható.

Amennyiben részletesen is tájékozódni kíván az adatkezeléssel kapcsolatos jogairól, kérjük olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat.

Részletes nyilatkozatok

Hozzájárulok a közvetlen üzletszerzési célú adatkezeléshez

Hozzájárulok a piackutatás és közvélemény kutatás célú adatkezeléshez

Hozzájárulok a Magyar Telekom Nyrt-vel szerződésben álló harmadik felek ajánlatainak fogadásához kapcsolódó közvetlen üzletszerzési célú adatkezeléshez

Hozzájárulok a profilalkotáson alapuló közvetlen célú adatkezeléshez