Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az egyedi e-mail megrendelése esetén hogyan állhatok át a meglévő e-mail címemről az újra?

A következő pár pontban található leírás alapján könnyen átállhat meglévő e-mail címéről az új e-mail címére.

Ha például Ön jelenleg az modern-kft@t-online.hu e-mail címet használja, és a jövőben a minta.judit@modern-kft.hu címre akar átállni anélkül, hogy zavar keletkezne levelezésében.

  1. Megrendeli az Egyedi e-mail szolgáltatást, megtörténik a domain név (modern-kft.hu) regisztráció vagy áthozatal, megkapja a szolgáltatáshoz szükséges login nevet és jelszót.
  2. A termékoldalon található "Szolgáltatás beüzemelése" leírás alapján hozza létre a minta.judit@modern-kft.hu e-mail címet.
  3. Lépjen be meglévő/régi levelezőrendszerébe, majd keresse meg a levelek automatikus átirányítása (angolul: automatic forwarding) című menüpontot vagy opciót. Adja meg az átirányítás helyének az imént létrehozott minta.judit@modern-kft.hu e-mail címet.
    Javasoljuk, levelezőprogramok (Outlook, Thunderbird stb.) használata esetén is tegye meg a fenti lépéseket a sikeres átálláshoz, és ezután vegye fel az új postafiókot a leírás alapján az adott programba.
  4. A régi e-mail címére érkező levelek ezentúl az új postafiókjába érkeznek. Javasoljuk, hogy a beállítások elvégzése után már csak az új levelezőrendszert használja, leveleire is az új címről válaszoljon.

A fenti pontok elvégzésével partnerei a jövőben egyre inkább megszokják új e-mail címét, a régi pedig lassan ki fog kopni a köztudatból.

Amennyiben követi a fenti javaslatokat, az átállás zökkenőmentesen megtörténik. Javasoljuk, hogy tartsa fenn régi levelezőrendszerét és e-mail címeit egy adott ideig, hogy legyen idő partnereinek megszokni az új címet. Amikor már kevés átirányított e-mail érkezik, mérlegelheti a régi postafiók megszüntetését.

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!