2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az Adatparkba történő belépéshez milyen űrlapot szükséges kitölteni, illetve milyen céges iratokat kell bemutatni?

A szerverhez az a személy férhet hozzá, aki szerepel kapcsolattartóként a szerződésen.
Ha a gép még nincs átadva, tehát eszközazonosítója sincs, amivel az online felületen hivatkozni lehetne rá, vagy hibát lehetne bejelenteni, csak írásos dokumentumot áll módunkban elfogadni.

A dokumentum kitöltésében segítséget ad a „Kapcsolattartó-módosítás – kitöltési útmutató.doc” anyag és a „Kapcsolattartó-módosítási kérelem fax.doc”, amely a Kapcsolódó anyagok között található.
A dokumentumot kérjük a +36 1 483-1584-es számra küldeni.

A dokumentum egyértelműen hivatkozzon a szerződésre, amely a telepíteni kívánt gép bérletéről szól. A dokumentumnak tartalmaznia kell:

  • A hozzáférő személy nevét, személyi igazolvány számát, 
  • továbbá, hogy egyszeri vagy állandó hozzáférést igényel (utóbbi esetben szükséges az e-mail címe és egy magyar mobiltelefonszám, amin elérhető, valamint az igényelt jogosultsági szint).
  • A dokumentumot hitelesíteni kell a szerződést aláíró személy aláírásával és céges pecséttel, vagy más aláíró jogú személy cégszerű aláírásával, ha mellékelnek hozzá aláírási címpéldányt.


A szerver telepítéséhez belépési engedély nem szükséges, erre külön helyiség, az ügyféltér szolgál. Amennyiben a Magyar Telekom részéről jelzés érkezik, hogy rendelkezésre áll az eszköz, akkor 0-24-ig várjuk a hozzáférésre jogosult személy(eke)t a szerződésben szereplő telephelyen. A torlódások elkerülése végett célszerű e-mailben jelezni a várható érkezést. A személyazonosításra alkalmas dokumentumokon kívül másra nincs szükség a helyszínen.

Utoljára frissítve: 2022. június 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!