Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen informatikai szolgáltatások érhetőek el a Magyar Telekomnál?

Office 365 szolgáltatások

A Microsoft Office 365 olyan felhő alapú megoldás, amely hatékony együttműködést tesz lehetővé kollégáival, ügyfeleivel, partnereivel; használatával nemcsak dokumentumok egyidőben történő szerkesztésére, megosztására nyílik lehetőség, hanem online konferenciák megtartására is.
Az üzleti levelezés, naptár, dokumentumok, Word-, Excel-, PowerPoint-fájlok, bárhol, bármikor, bármilyen eszközön - mobileszközön, asztali számítógépen - naprakészen elérhetőek, a szolgáltatásfrissítés is automatikusan történik.

Üzleti e-mail havi díjért

Az Exchange Online csomagok magukban foglalják az e-mail szolgáltatást, a naptárat és a vállalati névjegyalbumot.
Az Exchange Online csomagok nagy tárterületet, mobilitást, rugalmasságot, megszokott Outlook-élményt webes felületen, az adatok kiemelkedő védelemét kínálják Önnek és vállalkozásának.

VoiceCenter - Online vállalati híváskezelő

Automata híváskezelő rendszer (IVR), amely kezeli a bejövő hívását és továbbítja az illetékes kollégának. Mindez egyszerűen kezelhető webes felületen állítható be.

Fax2Email - Online fax-szolgáltatás

Online alapokra helyezi a faxolást. Fax küldeményeit bárhol elérheti emailben, a fax küldést pedig egyszerűen egy webes felületről teheti meg. A faxolás így gyors , egyszerű és bárhonnan megtehető mobil eszköz és internet segítségével. 

Norton Security Online

Optimális védelem mobil- és asztali eszközei számára, így a PC-it, Mac-jeit, okostelefonjait és táblagépeit mindig és mindenhol biztonságban tudhatja.

Szerverbérlés, szervervásárlás

A Telekomtól bérelhet és részletre is vásárolhat szervert, így nem kell egyszeri, jelentős kiadással járó beruházással számolnia.

Szerverelhelyezés – Hosting

A szerverelhelyezés szolgáltatás keretében saját vagy a tőlünk bérelt szerverét helyezheti el adatparkjainkban. A szerver a Telekom többszörösen biztosított adatparkjában működik, és távmenedzsment szolgáltatásunkkal Ön ugyanúgy elérheti azt távolról, napi 24 órában, mintha ténylegesen ott állna mellette.

Saját cégnévvel a világhálón: domén regisztráció

Saját céges domén regisztráció a Telekomnál, melyet levelezéséhez, honlapjához is beállíthat, így cégének profi online megjelenést biztosíthat és az adminisztrációs ügyeket is egy szolgáltatónál kezelheti.

Honlap csomagok

4 az 1-ben megoldás: doménnév regisztráció, e-mail-címek tárhellyel és webtárhely együtt, hogy minden szükséges adott legyen egy saját honlap létrehozásához.

Céges e-mail-cím

Nem feltétlenül kell céges weboldallal rendelkeznie ahhoz, hogy céges e-mail-címet használjon levelezéséhez. Csupán néhány kattintással regisztrálhat saját céges e-mail-címet (például azen@cegem.hu).

Cégre szabott SMS kampány - Tömeges SMS

A szolgáltatással tömegesen küldhet és fogadhat SMS-eket, gombnyomásra indíthat költséghatékony SMS-kampányt több ezer ügyfelének, partnerének, vagy akár vásárolt címlistára, mindezt egy könnyen kezelhető webes felületen keresztül.

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!