Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi az Office 365? Miben különbözik a Microsoft Office programcsomagtól?

Az „Office 365” nevet olyan előfizetés csomagokra használjuk, melyek Office-alkalmazások, illetve egyéb, az interneten keresztül használható hatékonyságnövelő alkalmazások (felhőalapú szolgáltatások) elérését biztosítják, mint:

  • Lync-alapú webkonferencia-eszközök
  • Exchange Online szolgáltatott levelezőrendszer cégeknek, valamint
  • további online tárolóhelyet nyújtanak a OneDrive-ban, fejlett dokumentumkezelést a Sharepoint szolgáltatásai révén


Több Office 365 csomag a legújabb Office 2013 alkalmazások asztali változatait is tartalmazza, ezeket a felhasználók több számítógépre és eszközre (táblagép, mobiltelefon) telepíthetik. A csak online Office 365 csomagok kiváló választást jelenthetnek bizonyos üzleti igények esetén, és kompatibilisek az Office legújabb verziójának asztali változataival, valamint az Office 2010, az Office 2007 (korlátozott funkciókkal), az Office 2011 for Mac és az Office 2008 for Mac programcsomaggal is.

Az Office-kiadások hagyományosan olyan alkalmazásokat foglaltak magukba, mint a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook. Az Office összes új kiadása (például az Office 2013) tartalmazza ezen alkalmazások legújabb verzióját. Ezek a programcsomagok egy számítógépen való használatot tesznek lehetővé, és nem nyújtják az Office 365 által tartalmazott felhőalapú szolgáltatásokat.

Utoljára frissítve: 2023. január 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!