Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen mobil alkalmazások érhetők el az Office-hoz?

Az Office a következő alkalmazásokkal használható:

 • iPad-alapú Office: Dokumentumokat tekinthet meg, hozhat létre és szerkeszthet érintéssel vezérelhető Word, Excel és PowerPoint alkalmazásban. Az iPad-alapú Office a tartalmakat és a formázást nem teszi tönkre, így a dokumentumok a PC-re vagy Mac gépre visszatérve is alakhűen jelennek meg. A Wordben másokkal együttműködve megjegyzéseket írhat, és követheti a változásokat. Az Excelben munkalapokat véleményezhet és frissíthet, valamint egyszerűen beszúrhat képleteket vagy diagramokat. A PowerPointban módosíthatja a bemutatókat, és vezeték nélkül kivetítheti őket nagy képernyőre.
  Az iPad-alapú Office-szal ingyen megtekintheti a dokumentumait. A dokumentumok szerkesztéséhez és létrehozásához erre jogosító Office 365-előfizetéssel kell rendelkeznie. Ezek az alábbiak: Office 365 Otthoni prémium verzió, Office 365 Kisvállalati prémium verzió, Office 365 Midsize Business verzió, Office 365 Enterprise E3 csomag.
 • Office Mobile: Az Office Mobile szoftver a Windows Phone 8 rendszerű telefonokon előtelepítve, egyes iPhone-okon és Android-telefonokon pedig letölthető csomagban érhető el. Az Office Mobile alkalmazásaiban hatékonyan tekintheti meg az Office-tartalmakat, és útközben is szerkesztheti dokumentumait. Az Office Mobile a tartalmakat és a formázást nem teszi tönkre, így a dokumentumok a PC-re vagy Mac gépre visszatérve is alakhűen jeleníthetők meg. Az iPhone-okon és az Android-alapú telefonokon működő Office Mobile ingyenesen használható, egyszerűen töltse le a szoftvert a telefonjára a megfelelő áruházból.
  Ha helyszíni SharePointon és OneDrive vállalati verzión dokumentumokat szeretne szerkeszteni vagy létrehozni, illetve ott elhelyezett dokumentumokhoz szeretne hozzáférni, erre jogosító Office 365-csomaggal kell rendelkeznie. Ezek az alábbiak: Office 365 Kisvállalati prémium verzió, Office 365 Midsize Business verzió, Office 365 Enterprise E3 csomag.
 • Outlook Mobile: A Windows Phone 8-as telefonokon az Outlook is megtalálható előtelepítve, így Outlook.com-, Office 365- vagy Exchange-postafiókját is használhatja a telefonján.
 • OneNote: A OneNote Mobile alkalmazással otthonától vagy munkahelyétől távol is hozzáférhet a feljegyzéseihez. Ez az alkalmazás Windows Phone 8-as telefonokon, iPhone-on, iPad-en és androidos telefonokon érhető el.
 • OWA: Ha az Exchange Online-ra is kiterjedő Office 365-előfizetéssel rendelkezik, az OWA alkalmazással rendezheti és átvizsgálhatja e-mailjeit, válaszolhat rájuk, és még napirendjét is kezelheti. Az alkalmazás iPhone-on és iPaden érhető el.
 • Lync Mobile: Ha szervezete a Lync legújabb verzióját használja, a Lync Mobile alkalmazással mobileszközéről is csatlakozhat. Ez az alkalmazás Windows Phone 8-as telefonokon, iPhone-on, iPad-en és androidos telefonokon érhető el.
 • SharePoint Newsfeed: Ha szervezete a SharePoint legújabb verzióját használja, a SharePoint Newsfeed alkalmazással mobileszközéről is hozzáférhet hírcsatornájához. Ez az alkalmazás Windows Phone 8-as telefonokon, valamint iPhone-on és iPad-en érhető el.

Utoljára frissítve: 2023. január 3.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!