2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért előnyös számomra a Magenta 1 Business kedvezménycsomag?

Mert hatékonyabbá tudja tenni általa a vállalkozása kommunikációját. A Magenta 1 Business rugalmasságot nyújt Önnek, hogy minden munkatársa számára a munkaköréhez leginkább illeszkedő szolgáltatásokat és díjcsomagokat választhassa ki a Magenta 1 Business kedvezménycsomag alapjául szolgáló széles kínálatunkból, kedvezményekkel.

Kedvezményeinkkel és díjmentes üzleti megoldásainkkal az Ön cége is versenyképesebb és hatékonyabb lehet.

Számos előnye van annak, ha az Ön vállalkozása a Telekom üzleti telekommunikációs szolgáltatásait együtt, a Magenta 1 Business kedvezménycsomagban veszi igénybe:

  • együtt kedvezőbb a szolgáltatások havi díja,
  • dupla mobilinternet adatmennyiséget adunk belföldön,
  • 33 000 Ft extra készülékkedvezményt biztosítunk szerződéskötéskor, ha meglévő Telekom mobil havi díjas szolgáltatása mellé meghatározott üzleti vezetékes szolgáltatást vagy meglévő Telekom vezetékes szolgáltatása mellé meghatározott üzleti mobilszolgáltatást vesz igénybe illetőleg Telekom mobil és vezetékes szolgáltatásokkal nem rendelkezik és egyidejűleg meghatározott üzleti mobil és üzleti vezetékes szolgáltatást is igénybe vesz, és az új szolgáltatásokra 2 éves határozott tartamú szerződést köt.
    A kedvezmény érvényesítésére kizárólag az új szolgáltatási szerződés megkötésének időpontjában van lehetőség. Az extra készülékkedvezmény ügyfelenként egy alkalommal használható fel egy készülék Vállalkozói készülékedvezmény árlistából történő vásárlása esetén. Bruttó 33 000 Ft-nál alacsonyabb összegű készülék választása esetén a fel nem használt összeg a továbbiakban nem érvényesíthető. 
  • kiemelt ügyfélkiszolgálást biztosítunk a 1400 telefonszámunkon.

A Magenta 1 Business Prémium ügyfeleinknek kiemelt Telekomos kapcsolattartót biztosítunk, hogy ő segítse vállalkozásuk ügyeinek intézését. A dedikált kapcsolattartó személyre szabott ajánlatokkal keresi Prémium Ügyfelünket, ha akciós ajánlatok válnak az Ön számára elérhetővé, ha új szolgáltatást vezetünk be, Ön elsők között értesülhet. Ügyfélmenedzsere keresni fogja, ha meglévő szerződésével kapcsolatosan változások történnek. Aktuális készülék vásárlás esetén segít, hogy gyorsan szuper új készülékhez juthasson.

Utoljára frissítve: 2023. január 31.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!